Australia on poistanut viidelta terroristilta kansalaisuuden – ”Eivät enää tervetulleita Australiaan”

Australia on poistanut kansalaisuuden viideltä Lähi-itään taistelemaan matkustaneet IS-taistelijan kansalaisuuden. Lehden mukaan kyseiset henkilöt eivät enää ole tervetulleita Australiaan. Viranomaisten mukaan kaksoiskansalaisuuden omaavia henkilöitä on matkustanut Lähi-itään, taistelemaan terroristijoukko IS:n puolesta.

Australian sisäministeri Peter Duttonin mukaan, terroristien rinnalle taisteluun matkustaneet henkilöt ovat kääntäneet selkänsä Australialle sillä, että liittyivät tähän kauhistuttavaan terroristiryhmään.

”Minä en halua, että nämä ihmiset ovat tulossa takaisin tänne. Minä haluan, että he pysyttelevät niin kaukana meidän rannoiltamme, kuin se vain on mahdollista”, Dutton toteaa ja muistuttaa, että hallituksen päällimmäinen prioriteetti on varmistaa maan kansalaisten turvallisuus.

Australialla on erityisesti terrorismiin osallistuvien henkilöiden kansalaisuuden poistoon laadittu laki. Tämä toki sillä ehdolla, että yksilöllä on kaksoiskansalaisuus, sillä kansainvälinen oikeus kieltää henkilöltä tämän ainoan kansalaisuuden viemisen. Maa on poistanut maan kansalaisuuden tähän mennessä kuudelta ihmiseltä niin, että kansalaisuuden poiston perusteluna on ollut ”Australian etujen vastainen toiminta terrorismiin osallistumisesta”.

Kontrasti Eurooppaan on melkoinen. Esimerkiksi Ruotsissa paikallisen Keskustapuolueen poliitikot ovat halunneet tarjota palaaville IS-terroristeille työtä ja terapiaa. Maassa on myöskin viime vuosien aikana ollut tapetilla terroristeille tarjottavat ilmaiset ajokortit ja asunnot, ynnä muut ”ohituskaistat” avustuksien äärelle.

Lähde: SMH , Fria Tiden

6 thoughts on “Australia on poistanut viidelta terroristilta kansalaisuuden – ”Eivät enää tervetulleita Australiaan”

 • 10.8.2018 at 07:33
  Permalink

  Yle mainostaa jasper pääkösen elokuvaa poliitista syistä
  vaikka faktat ovat hitusen karumpaa kertomaa
  kuka siellä amerikassa eniten niitä väkivalta huume rikoksia tekevät
  eli falls naaration YLE

  Mustille miehille jaetaan ahkerasti tuomioita USA:ssa

  ULKOMAAT 29.6.2008
  MIKÄHÄN TILANNE VUONNA 2018
  GANSTÄ RAPIN KULTA AIKOINA USAN HUUME EPIDEMIAN AIKANA

  JOKAISESSA VAKAVAMASSA RIKOKSESSA MELKEIN USASSA TEKIJÄ ON MUSTA
  PAHIMAT HUUME JENGIT OVAT MUSTIEN HALUSSA TAI MEXIKAANIEN KUTEN M 13

  MUTTA 2018 KLUX KLUX KLAANI ON PAHIN UHKA USASSA

  NÄIDEN PUNA VIHER VASURI LIBERAALI SUVAKKI TOIMITAJIEN MIELENVIKAISISSA PÄISSÄ

  KUTEN SUOMESSA Heidän mielestään
  valhelisella uutisoinilla — ÄÄRI OIKEISTO

  Vaikka suomessa ei ole aktiivista äärioikeisto liikehdintää tutkimus tulos fakta

  Amerikkalainen oikeusjärjestelmä jakaa erilaista oikeutta riippuen siitä, onko oikeuden käytön kohteena musta tai valkoinen. Human Rights Watch -ihmisoikeusjärjestön raportin mukaan epätasa-arvo on räikeimmillään huumerikoksista epäiltyjen kohtelussa.
  Sen mukaan mustat miehet joutuvat lähes 12 kertaa todennäköisemmin vankilaan huumerikoksista kuin valkoiset. Tämä siitä huolimatta, että huumeiden käyttö on suurin piirtein yhtä yleistä niin valkoisten kuin mustienkin parissa.

  Synkkien tilastojen taustalla on useita selittäviä tekijöitä. Yksi niistä on poliisin toimintaan tiukasti juurtunut tapa harrastaa laitonta rotuprofilointia. Valkoisia yksinkertaisesti pysäytetään rutiinitarkastuksiin murto-osa verrattuna mustiin.

  Poliisien huumevalvonta myös keskittyy nimenomaan mustien ja muiden rotuvähemmistöjen asuinalueille samalla kun valkoisissa naapurustoissa esimerkiksi marihuanan polttelua katsotaan helpommin läpi sormien.

  Toinen syy mustien ja valkoisten valtavaan epäsuhtaan huumerikoksista vankilaan tuomittujen joukossa on oikeuslaitoksen tapa kohdella valkoisia lempeämmin kuin mustia.

  Sentencing Project -järjestön mukaan kun valkoiset jäävät kiinni samoista huumerikoksista kuin mustat, heille langetetaan selvästi lievempiä tuomioita ja he selviävät huomattavasti mustia todennäköisemmin ehdonalaisella ilman päivänkään istumista vankilassa.

  Noin neljä viidesosaa kaikista huumetuomioista Yhdysvalloissa annetaan laittomien huumeiden hallussapidosta.

  Yhdysvalloissa tehtiin vuonna 2006 yhteensä 1,89 miljoonaa huumeisiin liittyvää pidätystä. Määrä on lievässä kasvussa, edellisenä vuonna luku oli 1,85 miljoonaa. Vielä vuonna 1980 huumepidätyksiä tehtiin vain 581 000.

  Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan rotuprofiloinnista johtuen mustien huumepidätysten määrä on kolminkertaistunut vuoden 1980 jälkeen verrattuna valkoisten amerikkalaisten huumepidätyksiin.

  Yhdysvallat on edelleen maailman innokkain vangitsija. Tilastojen mukaan joka sadas amerikkalaisaikuinen istuu parhaillaan vankilassa.

  Mustista 20-34-vuotiaista amerikkalaismiehistä joka yhdeksäs on kalterien takana.

  Reply
 • 10.8.2018 at 08:05
  Permalink

  Vai on kansalaisuuden poistoon laki,mitä sitten.Hengen poistolaki, siis kuolemantuomio ainut toimiva laki,tälläisissä tapauksissa,ählämit,muslimit hoitavat pois päiviltä terroristit äärimmäisen tehokkaasti.

  Reply
 • 10.8.2018 at 12:07
  Permalink

  Suomessa SDP:n mielestä tälläiset ”hemmot” ”ansaitsevat” mitä parhaimman kohtelun ja suojelun Hölmölässä, sillä heidän kaltaisiaan Suomi juuri tarvitsee ikääntyvien suomalaisten perseen pyyhkijöiksi.
  Sanonpahan vain, että tiedätte miten käy kun SDP:stä tulee seuraava hallituspuolue. Aivan samoin kuin Epsajanssa sikäläisen sosialistipuolueen päästessä valtaan, johon nyt noiden umpi-hullujen maailmanparantajien takia tunkee varsinainen pidikkeetön Afrikan neekereiden tulva kun Italian oikeistohallitus on tukkinut sikäläiset rajat. On sanomattakin selvää, että jo tähänastiset villit apinanraivoiset nekrut ovat saaneet Espanjan kaupungit kaaoksen valtaan keskellä päivää tapahtuneiden rikosaallon vuoksi ja heidän selkäänsä vielä turvaten kommunisti-suvakkien armeija, joka huutaa hysteerisesti rasismia, jos noita apinoita edes yrittääkään saada minkäänlaiseen rikosoikeudelliseen vastuuseen teoistaan kantaväestöä ja valkoisia turisteja kohtaan tekemistään räikeistä ryöstöistä ja murhista.
  On selvää, että Espanjan turismi tulee kokemaan saman jättiläismäisen romahduksen kuin Ranskan ja Saksan kohdalla on myös v. 2015 alkaneen haittamaahanmuutto -tsunamin jälkeen on tapahtunut.

  Reply
 • 10.8.2018 at 14:12
  Permalink

  Petteri Orpo ja Juha Sipilä lennättävät ne viisi tuota pikaa Suomeen muun terroristi rahdin mukana. Sipilän hallituksen ja vihervasemmiston mielestä muslimien ihmisoikeus on tulla Suomeen elätiksi ja suorittamaan terrori-iskuja.

  Reply
  • 11.8.2018 at 06:30
   Permalink

   Ja sipilä lupaisi vielä kaikkea hyvää totemalla kameroille, tätähän tämä nyt on ympäri maapallon. Samaan lähetykseen pääsee myös liuhupartainen Jihadisti joka suoltaa satuja ja tarinoita isosta pahasta sudesta joka oli puhkunut talon nurin kotimaassa. Kaikki maksetaan, kultahampaista lähtien.

   Reply
 • 10.8.2018 at 14:37
  Permalink

  Mutta silti Australiassa ainoana maana maapallolla valkoisen lääkärin/hoitajan pyydettävä lain mukaan anteeksi kun potilaaksi tulee n*****i, joten ko maassa on kaikkein isoin muslimi-infaasio menossa, jopa paljon pahempi kun ruotsissa, jos etitte uutisia netistä, huomaatte että Australissa on halalteurastomoja lähes vieri vieressä ja katukuva on muslimipaskoilla täytettyä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.