Italian perheministeri tahtoo poistaa ”kiihottamisen kansanryhmää vastaan” lakikirjoista

Italian perheministeri Lorenzo Fontana haluaa poistaa Italiasta lain ”kiihotuksesta kansanryhmää vastaan”. Hänen mukaansa ”globalistit” käyttävät lakia törkeästi hyväkseen taistelussaan vihollisina näkemiään toimijoita vastaan.

Vasemmistoliberaalien mediakoneisto aloitti Italaissa massiivisen ”rasismitiedotuskampanjan”, kun tapaus nigerialaisnaista kohti ohiajavasta autosta heitetystä kananmunasta nousi julkisuuteen. Kampanjan tarkoituksena oli kertoa italialaisille, kuinka ”rasistinen” italialainen yhteiskunta todella on ja luonnollisesti syyttää Italian uutta oikeistohallitusta tilanteen kehittymisestä nykyisen laiseksi.

Maan viranomaiset riisuivat melko nopeasti epäilyt viharikoksesta tapauksen tiimoilta, mutta se ei toki ole katkaissut keppihevosen selkää.

Perheministeri kirjoittaa Facebook-postauksessaan tapauksen osoittavan, että käsitteestä ”rasismi”, on tullut ”ideologinen ase globaalisteille ja heidän lakeijoilleen”. Ministeri käy samalla hyökkäykseen tätä nk. Macino-lakia vastaan, joka vastaa kiihottamista kansanryhmää vastaan pohjoismaissa.

Kirjoituksessaan Fontana toteaa, että haluaa poistaa lain, jota hänen mukaansa käyttävät ”globalistit siten, että pukevat oman anti-italialaisen rasismin antifasismiksi”.

 – Jos jonkinlaista rasismia on tänä päivänä ylipäätään olemassa, on se lähinnä sitä, jota valtamedia viljelee italialaisia vastaan.

Lorezo Fontana kuuluu maahanmuuttokriittiseen ”Lega”-puolueeseen ja on aikaisemmin kuvaillut itseään ”idealistiksi, joka taistelee juuretonta taloudellista eliittiä vastaan”. 

Lähde: Fria Tiden

9 thoughts on “Italian perheministeri tahtoo poistaa ”kiihottamisen kansanryhmää vastaan” lakikirjoista

 • 7.8.2018 at 11:38
  Permalink

  Viisas ministeri, kun tälläisiä haluaa. Nostan hattua.

  Reply
  • 7.8.2018 at 11:55
   Permalink

   Viisas kansa, kun äänestää tuollaisia parlamenttiin ja ministereiksi. Heitän hatun ilmaan.

   Reply
 • 7.8.2018 at 12:49
  Permalink

  Suvakkituomariston ja oikeuslaitoksen olkikoirat alkaa paljastua.

  Reply
 • 7.8.2018 at 15:13
  Permalink

  Samanlaista näkyy olevan touhu joka puolella Eurooppaa. Neukkulan sortumiseen pettyneet vihreät ja vasemmisto (sama asia) ovat saaneet uuden palvottavan kohteen eli maahanmuuttajat. Ei saa arvostella, ei kritisoida eikä esittää minkäänlaisia negatiivisia mielipiteitä näitä uusia lemmikkejä kohtaan. Rajat auki kaikkien tulla, ei haittaa hämmennys, ei eripura eikä epätasa-arvo, puhumattakaan kustannuksista, jotka otetaan työssäkäyvien, lasten ja vanhusten selkänahasta.

  Reply
 • 7.8.2018 at 15:14
  Permalink

  Hyvä. Italiasta se alkaa. Lumipallo lähtee liikkeelle ja kasvaa lumivyöryksi, joka hukuttaa
  kaiken globalistisen ja monikulttuurisen lian ja saastan.

  Reply
 • 7.8.2018 at 19:22
  Permalink

  Oikeistolla on sitä järkeä, jolla palautetaan kommunistisella kulttuurimarxistisella punaisella paskalla raiteiltaan suistettu maailma. Tämä ei tarkoita nk. ”valkoista ylivaltaa” eikä edes ”rasismia”, sillä juutalais lähtöinen kulttuurimarxismin kuppatauti eli äärimmäinen piripäinen absurdius lakkaa olemasta, joka tarkoittaa terveen järjen käyttöä, jota myös ”maalaisjärjeksi” kutsutaan, joka merkitsee sitä, että jokaista ihmistä rodustaan ja taustastaan riippumatta kohdellaan rikosoikeudellisesti ja yhteiskunnan jakamien taloudellisten etujen kohdalla tasapuolisesti mikä tarkoittaa myös sitä, että jokaisella on myös samanlainen vastuu yhteiskuntaa kohtaan osallistua ensisijaisesti itsensä elättämiseen työllä ja käyttäytymään sen asettamien lakien ja asetusten mukaisesti käsittäen sen, että hän itse on ihonväristään riippumatta vastuussa ja syy ja seuraussuhteessa omasta menestymisestään elämässä, joka aikaansaadaan koulutuksella ja henkilökohtaisella ÄO;llä ilman ”syrjintä” vinkumisia siitä, että todistukset ovat täynnä ”tuoleja” kun on housut kintuissa räpätty räppiä yötä myöten sormet harallaan ja coltilla osoitelle milloinminnekin.

  Reply
 • 8.8.2018 at 06:46
  Permalink

  Onneksi jotain hyviäkin uutisia välillä. Ehkä se tästä vielä lähtee mutta tiedossa on raivokasta vastarintaa, myös poliittisia murhia voi tapahtua vasemmistovihreiden ja islamistien taholta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.