Lontoossa kolme UKIP-puolueen jäsentä hyllytetty iskusta sosialistiseen kirjakauppaan

UKIP-puolueen virallisen tiedotteen mukaan se on hyllyttänyt kolme Lontoolaiseen vasemmistolaiseen kirjakauppaan tehdystä iskusta epäiltyä jäsentään. Tapahtumiin nähden tapaus on saanut melkoisesti huomiota saarivaltion mediassa. Kukaan ei loukkaantunut eikä kaupalle aiheutunut merkittävää haittaa UKIP-jäsenten iskusta. Pidätyksiä ei asian tiimoilta ole tehty.

Viikonloppuna Bookmarks-kirjakaupan julkaisemassa twiitissä kerrottiin ”noin tusinan verran naamioituneita fasisteja hyökänneen iltasella kauppaan”. Kaupan kertomuksen mukaan työntekijöitä uhkailtiin ja tunkeutujat pyrkivät tuhoamaan mm. kirjoja ja muuta materiaalia.

”Stand Up to Racism”-aktivistiryhmä on kertonut tunkeutujien kantaneen ”Brittiläinen bolshevikkikultti”-kylttejä mukanaan. Samainen ryhmä kertoo yhden epäillyn käyttäneen Donald Trump-naamiota iskun aikana. Tämän lisäksi tunkeutujat naureskelivat islamofobiasta kertovalle kirjallisuudelle ja viskoivat kyseisiä kirjoja pitkin poikin.

Lähde: Express

4 thoughts on “Lontoossa kolme UKIP-puolueen jäsentä hyllytetty iskusta sosialistiseen kirjakauppaan

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.