Assad White helmets-järjestölle: ”Antautukaa tai tulkaa tapetuksi”

”White helmets, (suom. Valkoiset kypärät) ovat terroristeja ja heillä on nyt kaksi vaihtoehtoa: antautua tai tulla tapetuiksi.”, totesi Syyrian presidentti Bashar al-Assad, venäläisen RT-lehden mukaan. Syyrian lisäksi myöskin Venäjä luokittelee White helmets-järjestön terroristiseksi järjestöksi ja kitkaa lisää mm. se, että viime viikolla Israel pelasti satoja ”valkokypäriä” Syyrian alueelta.

Pelastusoperaatio tapahtui pikaisesti sen jälkeen, kun Syyria oli onnistunut ottamaan takaisin vallankumouksellisten miehittämiä alueita alueellaan. Sen mukaan ”valkoiset kypärät” toimivat kapinallisten ja terroristien rinnalla maan hallitusta vastaan. 

Muun muassa USA ja Kanada olivat lähettäneet avunpyynnön Israelille, että se avustaisi lännen rahoittamaa organisaatiota alueella. Ryhmän jäsenet ja heidän perheensä kuljetettiin ensin Israelin toimesta Jordaniaan, josta nämä tullaan lähettämään edelleen pakolaisina länsimaisiin valtioihin. Saksassa mm. valtiopäiväedustajat ovat kritisoineet päätöstä.

Israelin pelastustoimet ovat yleensäkin kohdanneet kovaa kritiikkiä useilta tahoilta ja juuri siksi, koska White helmets on tullut kerta toisensa jälkeen paljastetuiksi aivan joksikin muuksi, kuin avustusorganisaatioksi.

 – Se on propagandaorganisaatio. Kuinka monta kertaa olemme nähneet saman lapsen kuvissa, vuosi toisensa jälkeen, aina pölyn peittämänä? He ovat aktiivia ”anti-Assad-aktivteeteissä”, sanoo tutkiva journalisti ja Pulitzer-voittaja Seymour Hersh RT:n haastattelussa.

Syyrian presidentti Bashar al-Assad kertoo, että he tulevat tästä lähin käsittelemään ”Valkoisia kypäriä”, kuten kaikkia muitakin terroristeja.

-Valkoisten kypärien kohtalo tulee olemaan sama, kuin muidenkin terroristien. Heillä on kaksi mahdollisuutta: laskevat aseensa ja ottavat vastaan armahduksen, jota olemme tarjonneet viimeisen neljän tai viiden vuoden aikana tai tulevat tapetuiksi kuten ne kaikki muutkin terroristit.

Syyrian presidentin mukaan, ei ole olemassa legitiimiä organisaatiota ”Valkoisten kypärien” takana.

-Se on naamio, naamio Al-Nusralle (al-Qaidalle). On olemassa videoita ja kuvia ryhmän jäsenistä, jotka miekkaa heiluttaen juhlivat syyrialaisten sotilaiden kuolemasta. Kuinka paljon enemmän todisteita tarvitset siitä, että se ei ole humanitäärinen organisaatio?

Markku Lindström 

Lähde: Fria Tiden

5 thoughts on “Assad White helmets-järjestölle: ”Antautukaa tai tulkaa tapetuksi”

 • 28.7.2018 at 15:07
  Permalink

  Assad puhuu ainoaa oikeaa kieltä näille ”verikypärille”!!!

  Reply
 • 28.7.2018 at 19:14
  Permalink

  Kyllä nyt Halonen itkee kun hänen vaaleita terroristikypäriä uhataan…

  Reply
  • 30.7.2018 at 03:05
   Permalink

   Ei kai Halonen ole jihadisteja koskaan sympannut. Pikemminkin S.Niinistön aikana Suomi on sotkettu korviaan myöten Lähi-Idän ikikriiseihin.
   Persut kaikkein pahimpia kurkunleikkaajien hyysääjiä puolueista.

   Reply
   • 1.8.2018 at 17:13
    Permalink

    Vitsikö? Halonen oli presidenttinä oikea terroristi hautomo ja kun jätti presidentin hommat on jatkunut ihan samaa terroristien hoitamista, muistat varmaan lähiaikoina leluramin jota halonen piti oikeana jiisuksena, hyväntekijöistä parhaana, antaen tuolle rahallista tukea niin ettei uskalla edes arvella paljonko.

    Ja mites oli, terroristihan se oli, mutta vieläkin taitaa ”halkomummo” olla housut märkinä muistellen tuota terroristia.

    Reply
 • 29.7.2018 at 19:31
  Permalink

  Kiitos tiedosta. Hyvin tehty uutinen. Ei omia mielipiteitä niin kuin monessa muussa lehdessä. Ja todisteita löytyy.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.