Reijo Tossavainen: Pahantahtoiset agendatoimittajat valehtelivat Trumpin politiikasta

Yhdysvallat vaatii Venäjää lopettamaan Krimin niemimaan miehityksen, ilmoitti ulkoministeri Mike Pompeo keskiviikkoiltana Suomen aikaa Yhdysvaltain ulkoministeriön julkaisemassa tiedotteessa.

Pompeo teki keskiviikkona myös selväksi, ettei Yhdysvallat aio helpottaa Venäjä-vastaisia pakotteista ennen kuin Venäjä palauttaa Krimin Ukrainalle.

”Me seisomme liittolaistemme rinnalla”, Pompeo sanoi senaatin kuulemisessa. Hän lisäsi, että presidentti Donald Trumpin vaatimukset Nato-liittolaisten puolustusmäärärahojen nostamiseksi ovat tehneet Natosta entistä vahvemman.

Nato on ”korvaamaton” Yhdysvaltain turvallisuuden kannalta, Pompeo lisäsi.

Edellä oleva on suora lainaus Helsingin Sanomista tältä päivältä. Se on täysin muuta kuin mitä lehti aiemmin on antanut ymmärtää.

HS-Pravdan ohella muut agendamediat, samanhenkiset päivystävät dosentit ja blogikirjoittajat olivat aiemmin jokseenkin varmoja, että Trump antaa Krimin Venäjälle “ihan tosta noin”. Totuus on siis täysin päinvastainen.

Trump-vastaiset tahot hurjimmillaan vihjailivat jopa, että Euroopan osalta USA on valmis etupiirijakoon samaan tapaan kuin Hitler ja Stalin aikoinaan.

Samaiset kaikkitietävät, omiin ennakkoasenteisiinsa tietonsa perustavat agendamediat väittivät, että USA romuttaa Nato-yhteistyön. Totuus siinäkin on päinvastainen, sillä on oikeus ja kohtuus, että kaikki Naton jäsenmaat maksavat omat osuutensa ja että Natoa muutoinkin vahvistetaan. Vain sitä Trump on vaatinut, siis Naton vahvistamista ja oikeudenmukaista kustannusten jakoa.

On surullista, että suomalainen valtamedia ja samassa kuorossa sen kanssa olevat muut tahot harjoittavat yksipuolista “journalismia”, joka ei yllä edes niiden kovin parjaaman somen tasolle.

………..….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

7 thoughts on “Reijo Tossavainen: Pahantahtoiset agendatoimittajat valehtelivat Trumpin politiikasta

 • 26.7.2018 at 07:32
  Permalink

  Suvakin mielestä puhdas totuus on yliarvostettua roskaa ja hänen sopiva totuutensa on ylivertaisen hyvää, koska sen hän uskoo vievän päämäärään. Suvakin ymmärryksessä vesikin virtaa ylöspäin, jos se on ideologialle edullisempaa.

  Reply
 • 26.7.2018 at 08:16
  Permalink

  VALKOISEN TALON lehdistösihteeri Sarah Sanders julkaisi tapahtumasta tiedotteen, jossa väitettiin toimittajan kieltäytyneen, kun häntä oli pyydetty poistumaan.

  Sanders kertoo tiedotteessa, että Collins huusi kysymyksiä ja kieltäytyi poistumasta useasta pyynnöstä huolimatta. Collinsin mukaan Sanders oli yksi hänen pääsynsä tiedotustilaisuuteen evänneistä henkilöistä.

  se ei ole mikään väite vaan fakta HS

  Reply
 • 26.7.2018 at 08:56
  Permalink

  Valtamedia on käynyt kaikella valheen voimalla totuutta vastaan. Valtamedian toimittajat ovat edelleen suivaantuneita kuin pikkukakarat siitä että Yhdysvaltalaiset omilla aivoillaan ajattelevat ihmiset äänestivät Trumpin presidentiksi. Valtamedian valeuutisointi on todiste siitä, ettei valtamedia kunnioita demokratiaa, vaan sen vastakohtaa.

  Reply
 • 26.7.2018 at 09:16
  Permalink

  mietikää tuossa lehdistö tilaisudesa on juoppo junger sopimassa usan kanssa tullimaksuista

  niin miten tuon lehdistö tilaisuuden aiheesen liity mitenkän Kaitlan Collinsin kysymykset

  ei mitenkään

  eli heitä ei kiinosta Eu n Tullien mitätöinti

  vaan thruphin nais suhteet ennemän

  eli eihan pimeetä touhua

  ja ainoa tarkoitus nolata thrumph maailman silmissä
  EU N Jungeria hyväksi käyttäen

  LEHDISTÖ TILAISUUDEN SIIVELÄ

  KYSYMÄLLÄ TODELLA HEIDÄN KESKUSTELUIDENSA aiheeseen liityviä Oleelisia KYSYMYKSIÄ

  Kuten paljon thrumph maksoit huoralle vaikenemisesta

  Reply
 • 26.7.2018 at 09:53
  Permalink

  Helsingin sanomien skitsofrenia ylitää ihmis-mielen
  ja Lähdetieto CNN stä
  sick mother fuckers mediasta
  Putinin Trumpille antamassa MM-kisapallossa saattaa olla mikrosiru, kertovat Bloomberg ja CNN – ”Jos jollakulla olisi pahat aikeet, hän on luultavasti valinnut väärän teknologian”
  Adidas sanoo, ettei nfc-sirun koodia voi muokata tai poistaa.
  Pallolle tehtiin samanlainen turvatarkastus kuin kaikille lahjoille”, Valkoisen talon tiedottaja Sarah Sanders kommentoi Bloombergille.
  Valkoinen talo ilmoitti, ettei asiaa kommentoida enempää. Se ei myöskään suostunut kertomaan, oliko palloa muokattu tai säilytetäänkö sitä ylipäätään.

  jalkapallon vakoilu siru on vakavampi asia
  kuin maailman rauha HELSINGIN SANOMILLE
  jonka he yrittävät estää

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005769588.html?ref=rss

  Reply
 • 26.7.2018 at 10:17
  Permalink

  Niin, miten olisi tuo kaikkitietävä ja kaukaa viisas JSN? Alkakaamme kuormittaa sitä näitten muuttuvien tai valeuutisten kysymyksillä!!??

  Reply
 • 26.7.2018 at 10:38
  Permalink

  kaijja siis sinäkö haluat sulkea silmäsi

  ja tehdä valituksia JSN lle ennemin kuin tuoda mielipiteesi julki jossain

  ONNNEA YRITYSELLE

  Elina kuuntelle sinua varmaan mielelään tai sitten hän tepaisee valituksesi

  valtamedian puolueelisuudesta

  JSN netti valitus silpuuriin
  vihapuheena valtamediaa vastaan

  syy koska häneltä jäisi muuten

  *muiden journalistien myöntämät palkinto rahat saamatta*

  *rehelisen journalismin* edistämis työstä

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.