Nykysuomi joutui Facebookin varjobanniin – Uutisvirtaa ei toistaiseksi voida jakaa Nykysuomen Fb-sivulle

Nykysuomi on joutunut 26.7.2018 alkaen Facebookin varjobannauksen kohteeksi. Varjobanni (engl. ”Shadowbann”) tarkoittaa internetyhteisöstä ”salaa” sulkemista tai vaientamista. Nykysuomen tapauksessa Facebook on ilman ennakkovaroitusta estänyt Nykysuomen julkaisujen jakamisen Nykysuomen Facebook-sivulle, sekä päätoimittajan Nykysuomen uutisten jaot.

Päätoimittajan osalta Nykysuomen uutisia ei voida jakaa yhdelläkään Facebook-sivulla/kanavalla eikä Nykysuomi voi jakaa niitä omalla sivullaan.  Asia varmistui aamuisessa streamissa, jossa päätoimittaja pyysi katsojia jakamaan Nykysuomen uutista Facebookissa valitsemallaan sivulla. Lukijamme onnistuivat jakamisessa, joten ilmeisestikkään koko Nykysuomea ei toistaiseksi olla estetty toimimasta Facebookista. Tosin eräs streamia katsoneista yritti jakaa Nykysuomen uutista Nykysuomen omalle Facebook-sivulle ja epäonnistui.

Pyydämmekin nyt lukijoitamme jakamaan Nykysuomen uutisia erityisen terhakkaasti ympäri sosiaalisen median, mikäli näin uskallatte toimia, sillä tällä hetkellä Nykysuomi ei voi taata, etteikö siitä aiheutuisi Facebookin toimesta jonkinlaisia seurauksia. Ohessa aamuinen lyhyehkö striimi asian tiimoilta.

Kiitos lukijoille sekä jakaneille! Tämä oli odotettavissa ennemmin tai myöhemmin.

10 thoughts on “Nykysuomi joutui Facebookin varjobanniin – Uutisvirtaa ei toistaiseksi voida jakaa Nykysuomen Fb-sivulle

 • 26.7.2018 at 10:57
  Permalink

  Globalistit eivät halua rinnakkaista tarinankerrontaa, vaan oman yhden oikean totuutensa, joka kerrotaan valtamediassa. Hasbara on tämä manipuloinnin ja aivopesun taiteen nimi.

  Reply
 • 26.7.2018 at 11:35
  Permalink

  Facebook on vihervasemmistolaisten pelikenttä. Isänmaallinen ihminen ei edes kuse facebookin suuntaan.

  Reply
 • 26.7.2018 at 11:35
  Permalink

  Zuckerbergin palvelu ei ole palvelu, vaan mielipidekontrollin väline?

  Reply
 • 26.7.2018 at 12:09
  Permalink

  Jewbook toimii kuten (((isännät))) käskevät. Koko sairas lärvikirja on alunperinkin suunniteltu vakoiluun ja nyt kun globalistit ovat saaneet tarvittavan aineiston kerättyä tomintaa ajetaan alas ettei sitä voitaisi käyttää saastoja itseään vastaan. Näin nämä perkeleet toimivat aina -siksi kaikkea millä on yhteyksiä juutalaisiin on vältettävä KAIKIN MAHDOLLISIN KEINOIN koska sieltä löytyy syy KAIKKEEN paskaan mitä ympärillämme tapahtuu.

  Siirtykää VK:n puolelle -ainut keino millä näitä kansainvälisiä riistäjiä pystyy horjuttamaan on täydelinen kieltäytyminen niiden ”palveluista”.

  Reply
 • 26.7.2018 at 12:17
  Permalink

  nykyajan puna viher vasuri liberaali valtamedian somen toimintaa
  voi verata tähän speden sketsiin

  on vain *yksi rauha* kaikki muut rauhat ovat vääriä

  siis tämä sketsi on muuttunut realismiksi

  Härski Hartikaisen Rauhanyhdistys – aatteet muuttuvat, logiikat eivät

  Reply
 • 26.7.2018 at 12:38
  Permalink

  Aiemmin oli Zonealarm palomuuriohjelmisto joka välitti koneelta kaiken tiedon tietyille tiedustelupalveluille.

  Nykyään on Facebook joka välittää vielä laajemmin tietoa näille.

  Reply
 • 26.7.2018 at 21:21
  Permalink

  Lähtekää pois koko rutto-feissarista. Eihän ihmiset eikä yhteisöt käytä feissaria, jotka vähääkään kunnioittavat itseään. Miksi käydä porttolassa samalla kun käy kirkossa.
  Ei Zuckerbergille pidä antaa rahaa eikä varsinkaan tietoja siitä mitä me teemme ja ajattelemme. Kuka syö lenkkimakkaraa, joka on ollut viikon aurinkopaisteessa ja kärpäset kiertävät ympärillä. Siksikö, että Sipilä, Orpo ja Soini tekevät niin kun EU käskee ja George Soros maksaa.

  Reply
 • 27.7.2018 at 05:25
  Permalink

  Toivottavasti koko paska tuhoutuu jossain vaiheessa lopullisesti. Ainakin kurssi tulee kolisten alas ja pikku mulkosilmä joutuu soppajonoon. Noo se on piilottanut ja järjestellyt omaisuutensa jo hyvin piiloon.

  Reply
 • 29.7.2018 at 22:39
  Permalink

  Isänmaalliset ei käytä jutkufasea eikä myöskään jutkuyoutubea,

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.