Mauri Peltokangas täräytti täyslaidallisen: ”Tämä sairas uusi normaali on mielestäni niin syvältä…”

Kaustislainen Perussuomalaisten kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas täräytti facebookkiin näkemyksiään valtamedian tolasta. Silkkihanskat jäivät jälleen kerran naftaliiniin ja täyslaidallisesta riitti monelle tahoille ”vanabee”vähemmistöistä Hesarin päätoimittajaan. Alla koko päivitys.

”Jokainen täysijärkinen ihmettelee nykyistä median uutisointia… mietimme miksi veroeuroillamme kustannettu valtamedia haukkui maailman suurimpien valtioiden päämiehiä ja pilkkasi heidän tapaamistaan. Onko se Suomen valtamedian tehtävä? Mielestäni ei.

Tänään valtamedia tekee lähes kaikesta suomalaisen marginaalivähemmistön mieleisen uutisen (joko kommunistien, tai sitten ihmisten, jotka kävelevät julkisesti perseet paljaana sadomasokistin valjaissa esiintyen parempana ymmärtävänä osana kansaa) koko maailman luettavaksi… tämä sairas uusi normaali on mielestäni niin syvältä, että tuskin oikea pride henkilö tällaista paskaa ymmärtää. Ei, koska on sata kertaa järkevämpi, kuin vanabeehomo toimittaja, joka ei ilmeisesti tajua olevansa tekemisissä julkaisun kanssa joka tavoittaa tavan suomalaisia.

Hesari ja sen toimitus on vajonnut niin alas, että jos alemmas vajoaa on päätoimittajalla pakko olla pää siellä minne aurinko ei paista… päätoimittajan ennustajan lahjat on kansallisesti tunnetut, koska hän ennusti Trumpin mahdollisuudeksi voittaa vaalit tasan 0.0 prosenttiin. Hesarin päätoimittaja on mielestäni maailmanennätysmies surkeissa kommenteissaan ja säälittävä toimittajana, koska ei osu ikinä maaliin.

Yle saa seuraavana faktat niskaansa… onhan meillä niin puolueellinen propaganda- Yle, että oksat pois!”

Lähde: facebook/mauri.peltokangas.9

10 thoughts on “Mauri Peltokangas täräytti täyslaidallisen: ”Tämä sairas uusi normaali on mielestäni niin syvältä…”

 • 20.7.2018 at 15:58
  Permalink

  Hmm, 0.0 prosentin mahdollisuus kuulostaa juopon isän juopon pojan horinoilta.

  Reply
  • 22.7.2018 at 23:20
   Permalink

   Pyytelen anteeksi, käsitin asian ensin väärin. Tottahan toki päätoimittelijahan on tuhonnut ne vähäisetkin aivosolut faijaltaan varastamilla myrkyillä.

   Reply
 • 20.7.2018 at 17:15
  Permalink

  Heh asiaa, Mauri..

  paskamedia on syvällä paskassaan eikä nouse sieltä koskaan

  Reply
 • 20.7.2018 at 17:33
  Permalink

  Poliisi ei ole antanut tietoja tekijästä tai teon motiivista. Lübecker Nachrichtenin mukaan tekijä olisi ollut 30-40 vuoden ikäinen Iranin kansalainen.
  14 ihmistä loukkaantunut bussissa tapahtuneessa veitsihyökkäyksessä Lyypekissä – hyökkääjä saatu kiinni

  Puolaa ja Unkaria uhkaavat sanktiot niskoittelusta turvapaikanhakijoiden sisäisiä siirtoja vastaan

  EU-komissio otti voimakeinot käyttöön: haastoi Unkarin oikeuteen turvapaikanhakijoiden kohtelun takia
  Komission mukaan Unkari on loukannut useita EU-lakeja ja Euroopan ihmisoikeussopimusta estäessään siirtolaisia hakemasta turvapaikkaa.
  En ymmärä siis oikeasti en ymmärrä

  Reply
 • 20.7.2018 at 17:42
  Permalink

  Jokainen terroristin hyysääjä tulee vielä kusemaan verta se on varma.

  Reply
 • 20.7.2018 at 18:21
  Permalink

  Näinhän se ajatuksenjuoksu kaikilta täysjärkisillä ja kunnon kotikasvatuksen saaneilta menee. Entisaikojen maalaistaloissa ja sieltä kaupunkeihin työn perässä lähteneiden lasten ja vanhemmiksi tulleiden antamat neuvot ja ohjeet elämän varrelle olivat kuin 24/7 pyhäkoulua verrattuna tämän päivän seurakuntien nk. ”pyhäkouluihin”, joissa kaiketi nykyään ollaan perse paljaana ja pystyssä Mekkaan päin toistaen Allahia ja Tom of Finlandia tai sitten nykyajan suurinta jumalaa ”Fuck You”!!!

  Reply
 • 20.7.2018 at 19:17
  Permalink

  No onpas pimeä persupusaus. Vai siis toimittaja ei ymmärrä, että tekee juttua koko kansalle eikä vain homoille. Ja päätoimittajakin on vain pää siellä jossain. Vuodatusta ja sadattelua, mutta siis ei haluta edes tässä kertoa, mistä on kysymys ja kuka käskyttää päätoimittajaa. Sanoisin, että tämän kolumnin taso on alempi kuin Hesarin homouutisen tms. HS sentää reilusti myrkyttää ja hävittää suomalaisuutta. Tämä persukirjoitus teeskentelee olevansa jotain muuta. Se on mielestäni erittäin niljakasta. Tämä persukirjoitus on ulosteen heittämistä suomalaisten päälle. Tämä on niin vailla minkäänlaista tasoa ja samaa persusaastetta, kuin mitä on täynä esim. Oikeamedia ym. sontasivustot

  Reply
  • 20.7.2018 at 23:00
   Permalink

   No voitko pienen cuckoldinpippelisi pitelyltä osoittaa yhdenkin asian artikkelista joka ei pitäisi paikkaansa?

   Retorinen kysymys, tiedän että et voi, siksi aivoripuloitkin noin vammaisesti. (Kaikki kunnia oikeasti syntymävammaisia kohtaan, he eivät voineet valita osaansa, sen sijaan tuollainen ideologisesti sairas ihminen voi, tai olisi voinut sen sijaan että valitsi perversionsa.)

   Reply
  • 21.7.2018 at 17:33
   Permalink

   Olet ilmeisemmin joku laukkuryssäsuvakki, ajatusmaailmasi kun on noin helvetin perseestä.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.