PT-Media: Ruotsi aikoo kieltää Vastarintaliikkeen

Ruotsin oikeusministeri Morgan Johansson näkee, että Ruotsin Vastarintaliike on lopetettava ja että vaikka sen kieltäminen on selkeästi ristiriidassa sananvapauslainsäädännön kanssa, löytyy laista kuitenkin pykälä jonka nojalla kieltäminen onnistuu. Asiasta kertoi ensimmäisenä Suomessa PT-Media.

Johansson ei rasististen järjestöjen lopettamisesta puhuessaan ensin maininnut erityisesti Vastarintaliikettä, mutta käytti tätä kuitenkin esimerkkinä kommentoidessaan asiaa SVT:lle.

– Almedalen-viikkojen aikana tuli selville mikä Vastarintaliike on, natsistinen organisaatio. Tällaisten toimijoiden lopettaminen on vaikeaa perustuslain sananvapauspykälän takia, mutta toisaalta meillä on toisen pykälän paragraafi 24, jonka mukaan Vastarintaliike kielletään.

Ruotsissa kyseistä pykälää ei olla aiemmin käytetty, mutta kuten Suomessakin, Vastarintaliikkeen poistamiseksi kartalta ollaan valmiita menemään hieman pidemmälle kuin muiden kohdalla. Suomessa käräjäoikeus kielsi Vastarintaliikkeen toiminnan ja määräsi lakkautettavaksi Vastarintaliikkeen lisäksi sen yhteydessä toimineen yhdistyksen, Pohjoinen Perinne ry:n. Vastarintaliike valitti päätöksestä eteenpäin ja jatkaa siten toimintaansa ainakin siihen asti, kunnes päätös hovioikeudesta tulee.

Lähde: PT-media

 

11 thoughts on “PT-Media: Ruotsi aikoo kieltää Vastarintaliikkeen

 • 14.7.2018 at 10:43
  Permalink

  Kätyri lakimiehet (Demla) ovat ensimmäisinä suomeliassakin kieltämässä ja kumoamassa perustuslailliset oikeutemme.

  Reply
 • 14.7.2018 at 11:58
  Permalink

  Jos mietitään mitä ”natsistinen” järjestö tarkoittaa niin sehän tarkoittaa kansallissosialistista, joka suomeksi tarkoittaa Suomen työväen olojen parantamista. Kansallinenhan tarkoittaa ko. maassa harjoitettavaa toimintaa ja sosialismi on työväen olojen parantamista.

  Kun kokonaiset valtiot hyökkäävät tällaisten kansan etua ajavien järjestöjen kimppuun ovat ne todella peloissaan. Peloissaan siitä että kansa saattaa tulla vaatimaan ”päitä vadille” eli esim. seuraavissa vaaleissa äänestää täysin odottamattomalla tavalla. Kansa saattaa siirtää rahansa suomalaisiin pankkeihin, niihin jotka maksavat verona Suomeen. Ja kansa saattaa äänestää EU-erosta.

  Suomen politikkojen palleista on globalisteilla niin tiukka ote, että politikkojen pelko tottelemattomuuden seurauksista ajaa ne tekemään maissa laittomia päätöksiä. Hyvänä esimerkkinä on Jean-Claude ”Drunker” jonka kännitoilailut ovat kestäneet juo vuosia, mutta globalisteille ”hyvänä miehenä” hän saa jatkaa tehtävässään. Ja muiden politikkojen on käsketty selitellä kännitoilailut aina parhain päin.

  Euroopassa ei kunnioiteta kansainvälisiä sopimuksia, mutta erityisen raadollisesti se näkyy Suomessa ja Ruotsissa. Viranomaiset ovat käynnistäneet holokaustin isänmaallisia kohtaan ja silloin ovat kaikki keinot niille sallittuja. Holokaustin seurauksena suoraselkäisten talous tuhotaan ja henkilöitiedot levitetään julkisesti. Asia josta Parantainen sai tuomion. Epäjatkuvuuskohta joka ei koske globalisteja ja niiden kätyreitä. Tietysti sillä erotuksella että kansallismieliset eivät ole syyllistyneet rikokseen, kuten raiskaustuomiot saaneet pedofiiilit.

  Tästä voisikin vetää aasinsillalla johtopäätöksen että globalistit suojelevat pedofiileja. Ja kun jokainen ryhmä ajaa aina omaa etuaan, niin globalisteissa lienee paljon pedofiileja.

  Reply
 • 14.7.2018 at 12:55
  Permalink

  Vastarinta ei lopu koskaan ja eliitti tulee vielä jonain päivänä saamaan ansioidensa mukaisen kohtelun valkoisiin isänmaallisiin kohdistuneista vainoistaan.

  Reply
 • 14.7.2018 at 13:03
  Permalink

  Aina paragraafit löytyy ja jos ei löydy, niin äkkiäkös uusi laki säädetään eikä sitä kukaan uskalla vastustaa, ettei leimaudu natsiksi. 73 vuotta vanha natsi-leimakirves on yhä tuoreessa terässä ja iskussa ja sillä on mukava lyödä, jos joku vähän tarmokkaammin yrittää puolustaa pohjoisia kansallisvaltioita. Tämä sosiaalidemokraattinen tapa käyttää valtaa on tekopyhyydessään ja ääliömäisyydessään kuvottava.

  Reply
 • 14.7.2018 at 13:10
  Permalink

  Toivottavasti kenellekään ei tule yllätyksenä, että lopulta eliitin linjaa jatketaan vaikka väkisin. He ajavat valkoisten kansanmurhaa – heille eivät lait merkitse mitään. Kansanmurha viedään loppuun, halusivat suomalaiset sitä tai eivät. Suomalaiset saavat olla rauhassa juuri ja tasan niin kauan kun he eivät yritä estellä.

  Reply
  • 14.7.2018 at 14:25
   Permalink

   Ollaanko saatu muka olla rauhassa? Mitä höpiset?

   Reply
 • 14.7.2018 at 18:53
  Permalink

  Mitkään lait ja kiellot eivät voi sammuttaa kansan taistelutahtoa ja pyrkimystä voittaa globalistiset elitistit, jotka eivät ajattele kansakuntien parasta, heidän ”isänmaansa” raha ja harvainvalta, joka ei tunne ihmisarvoa eivätkä omaa mitään inhimillisiä tunteita.

  Reply
   • 15.7.2018 at 19:01
    Permalink

    Kyse on Ruotsin tilanteesta ja aktivisteista, jotka toimivat yhteiskunnan järjestäytyneen poliittisen vainoan alaisuudessa. Jos tuo koko pohjoismaissa toimiva liike on pieni. On se sitäkin vannoutuneempi agendalleen ja sitä kannattaa yhä useampi tavallinen kadun svensson hiljaisessa mielessään. Tämä on tullut ilmi sikäläisen vastarintaliikkeen tapahtumissa, joita tosin anarkistit ja vasemmisto pyrkii poliisin kanssa aktiivisesti häiritsemään ja viranomaisten puolelta Ruotsin perustuslain vastaisesti kieltämään mitä surkeanmilla verukkeilla ja tekosyillä. Tavalliset ruotsalaiset kadunkulkijat ottavat tyynesti vastaan vastarintaliikkeen jakamia lentolehtisiä ja pamfletteja eivätkä käyttäydy hysteerisesti ”natsien” näkemisestä. Useat pysähtyvät juttusille liikettä edustavien kanssa, koska Ruotsidemokraattienkienkin vastaavanlainen kannatus on noussut vuosi vuodelta syvän kansan rivien kyllästyessä jo katastrofaaliset mittasuhteet saavuttaneen nk. ”pakolaispolitiikan” suhteen, joka on ajanut Ruotsin käytännöllisesti katsoen sisällissodan partaalle no-go -aludineen. Ruotsin feministi hallituksen harjoittama politiikka on avoimen rasistista ja vihamielistä valkoista kanta-asukas väestöä kohtaan, joita nämä Suomessakin tehtävät toimenpiteet osoittavat kansallismielisiä, EU-vastustajia ja erilaisia isänmaallisia tahoja vastaan.
    Jos taistelutahto ei näy etelämaalaisittain kaduilla suurina mellakoina, vaikkapa kahvin hinnan korotusten jälkeen. Täällä pohjolassa ja varsinkin Suomessa kytee hiljainen vastarinta ja ”vastanrannan kiiskeys”, joka ei välttämättä reagoi nukkehallinnon säätämiin mielivaltaisiin ja epädemokraattisiin lakeihin ja säädöksiin, vaan hiljaisessa mielessään jättää aina noudattamatta niitä ja näin ilmoittaen kantansa petturi-hallituksen toimenpiteisiin kieltäymällä niistä kansalaistottelemattomuudella tuntematta vähääkään omantunnontuskia sen vuoksi, joka on ainakin vanhempiin sukupolviin istutettu syvälle kuin työn tekeminen.
    Jo se, että Jeppes kirjoitat tänne Suomen hallituksen ja EU:n harjoittamasta politiikasta eriävän mielipiteesi on eräänlaista ”taistelutahtoa”, vaikka ”täällä” ei kyynelkaasu pommien alla ollakaan.

    Reply
 • 15.7.2018 at 00:35
  Permalink

  Julkisuudesta on se hyvä puoli että toivottavasti mahdollisimman moni ruotsalainen ottaa selvää mikä pohjoismainen vastarintaliike on ja mitä sanottavaa järjestöllä on, kun soroksen rahoittamat gröönavänsnterit haluavat sen lopettaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.