Useita puukotettu ravintolassa Joensuussa – Kaikille uhreille vakavia vammoja

Poliisille ilmoitettiin to-pe -välisenä yönä, että Joensuun keskustassa sijaitsevassa ravintola Ilonassa oli puukotettu useita henkilöitä.

Poliisin mennessä paikalle, alkoivat tapahtumat pikkuhiljaa aueta. Selvisi, että ravintolassa oli noin kahden aikaan yöllä tapahtunut välikohtaus, jonka yhteydessä ainakin kolmea henkilöä on puukotettu. Yksi näistä uhreista oli tilanteeseen väliin mennyt ravintolan vahtimestari. Kaikkien uhrien vammat ovat erittäin vakavat.

Tekijöitä on kaksi ja he ehtivät paeta paikalta Joensuun Ruutukaavalta juosten etelään päin. Molemmat paenneet ovat noin 175-180 senttimetriä pitkiä. Toinen etsityistä henkilöistä on hoikka ja hänellä on siilitukka. Hänellä oli yllään valkoinen t-paita, farkkushortsit ja tennarit. Toinen paikalta paenneista on ruumiinrakenteeltaan hieman tukevampi. Hänellä oli yllään vihreä kauluspaita, lippalakki, tummat polvipituiset housut ja tennarit.

Poliisin mukaan uhreja saattaa olla myös enemmän kuin tällä hetkellä tiedetään. Viranomaiset kaipaavat silminnäkijähavaintoja esitutkinnan avuksi ja sanoo, ettei tiedota asiasta enempää esitutkinnan varhaisen vaiheen vuoksi.

Muokattu 09:17: Lisätty tarkempi tapahtuma-aika

Lähde: Poliisi

 

4 thoughts on “Useita puukotettu ravintolassa Joensuussa – Kaikille uhreille vakavia vammoja

 • 13.7.2018 at 10:17
  Permalink

  Polliisi voisi kertoa myös tuon tärkeimmän tuntomerkin ELIKKÄ ET taustan. Siilitukkia ja t paitoja ,sortseja ,lippiksiä,peräpukamia ,lättäjalkoja,jalkasilsaa löytyy joka toiselta miespuoliselta yönkulkijalta..

  Reply
 • 13.7.2018 at 10:27
  Permalink

  Kuuluiko puukotuksen tekotapaan eräälle rauhanuskonnolle ominaiset huudahtelut?

  Reply
 • 13.7.2018 at 15:55
  Permalink

  Uutisoitiin, että ’paikallisia’ olisivat olleet..no ei sano paljookaan. Jos on paikallisesta vokista, niin onhan he sitten ’paikallisia’

  Reply
 • 13.7.2018 at 17:17
  Permalink

  Eikös karjalaiset ole lupsakasta väkeä???

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.