Kolumni: Suomessa toinen on usein hieman ”yhdenvertaisempi” kuin toinen

Lienee hyvä nostaa tämä yhdenvertaisuusasia esiin näin Pride-viikon kunniaksi… Yhdenvertaisuus on voimakas termi. Sen nojalla voidaan hylätä sekä terve järki että kaikki soveliaisuuden rippeet mitä tässä degeneroituvassa yhteiskunnassa on jäljellä. Se on tarpeeksi vahva rajoittamaan yksilönvapauksia ja poistamaan perusoikeuksia sekä kaatamaan tarvittaessa jokaisen perinteiden pilarin. Miksi, kenen puolesta ja kuka tätä haluaa? Ikuisuuskysymyksiä vailla hyviä ja perusteellisia vastauksia…

Kuten niin moni muukin kultainen lehmä vuonna 2018, myöskin yhdenvertaisuuden ihanne perustuu humanismiin, joka taas ei perustu oikein millekään. Ei ainakaan millekään konkreettiselle. Humanismi ei ole mitattavaa, eikä edes hyödyllistä. Se on kuin uskonto, jossa fantastisesta mielikuvitusmaailmasta tänne kaivettu olio asetetaan palvonnan kohteeksi ja odotetaan ”jumalan ihmeitä” tapahtuvaksi. Siitä on eräänlaisen mielenrauhan muodossa näennäistä hyötyä palvojille itselleen, mutta kuten vaikkapa inkvisition aikana, sivulliset joutuvat siitä usein kärsimään.

Meillä Suomessa on melko mukavasti perinteitä esimerkiksi sananvapauden kohdalla. Itsenäisessä Suomessa on saanut kohtalaisen vapaasti sanoa mielipiteensä ääneen ja olla rohkeasti eri mieltä. Äärilaidat ovat saaneet taittaa peistä mielipide-eroistaan rauhassa. Toinen on tilanne nyt, kun ”yhdenvertaisuus” pakottaa mielipiteet samaan muottiin. Väärä mielipide kun ei nykyisin ole enää vain väärä mielipide, vaan se on suoranaista jumalan pilkkaa. Ennen siitä joutui jalkapuuhun tai jopa roviolle, mutta toistaiseksi siitä saa Suomessa 2018 ”vain” sakkoa tai, kuten erään hiljattain päättyneen oikeudenkäynnin tuomiolauselmassa tulemme näkemään, vankeutta.

Näennäisesti totalitarismia vastaan taistelevat yhdenvertaisuushörhöt ovat valmiita asettamaan toisinajattelijoita itsensä alapuolelle, ali-ihmisiksi (untermensch, kiitos termistä Saksa). Täsmälleen sama oli kehityskulku aikoinaan Neuvostoliitossa. Vapauden ja veljeyden ihanteen kannattajat päätyivät lopulta vangitsemaan ja ampumaan väärinajattelijoita, vieläpä valtion suomalla mandaatilla. Eittämättä kommunismin ihanteella oli paljonkin kannatusta vallankumouksen aikaan, mutta tilasivatko esimerkiksi venäläiset kuulan kalloon ja mursu-viiksisen isä-aurinkoisen haisevan jalan päänsä päälle? Luulenpa että eivät…

Kun suuri osa kansaa nyt on aivopesty kannattamaan tätä ihannetta, voisi joku kansalle kertoa, että todennäköisesti joskus koittaa se päivä kun tuo kannattajakin on jostakin väärää mieltä ja vihainen, hampputukkainen ja ”liberaali” väkijoukko sovittelee tulta hänenkin jalkojensa juureen. Kehityskulku on ääriajattelussa poikkeuksetta sama: toisinajattelijat hävitetään, tavalla tai toisella. Miksi kulttuurimarxismi olisi yhtään erilainen? Viha on kuulemma vasemmistoliberaalien mielestä huono juttu. Kuitenkin he ovat poikkeuksetta vihaisten väkijoukkojen kärjessä lietsomassa vihaa toisinajattelijoita kohtaan. Edes kompromissia ei olla ehdotettu, vaan ainoastaan ”lopullinen ratkaisu” kelpaa.

Suomessa on käynnissä ennennäkemätön ideologinen holokausti- tai kuten kommunistit aikanaan tapasivat sanoa ”puhdistus”. Sama asia, monta eri nimeä. Aivan kuten niin monessa muussakin asiassa Suomessa. Keskitysleirit ovat ”vastaanottokeskuksia”, laittomasti maassa oleskelevat ovat ”pakolaisia”, maahantunkeutujat ovat Suomen pelastavia insinöörejä ja toisinajattelijat ovat ”vihaavia rasistipaskoja ja homofoobikoita, jotka ovat täysin irrallaan todellisuudesta”. Uuskieli on syntynyt ja harhaanjohtaminen saa sen myötä aivan uusia mittasuhteita.

Pikkuhiljaa, pala palalta vapaus ja sen ihanne katoavat joko syvään sorakuoppaan tai tuhkana vasemmistoliberaalien nurmikoille. Joskus vielä meidän jokaisen oveen koputetaan ja poliisi kysyy: ”sanoitko sinä tämän?”. Joskus vielä Sinäkin, joka äänestit vapauden, veljeyden ja tasa-arvon puolesta, olet ratkaisevasti väärässä, ehkäpä vahingossa ja sitten sinulla on hetki ennen viimeistä kiväärin piipun tuijotusta aikaa miettiä: ”Tätäkö minä tilasin?”. Toisaalta, sitä ennen lukemattomat toisinajattelijat tulevat pohtimaan vankilassa sitä, miksi heitä ei kuunneltu kun tämä kaikki alkoi. Te, jotka nyt ajatte vähemmistöjen asiaa pyhän vihan voimaannuttamana, tulette joskus olemaan vähemmistö ja ainoa, joka enää sopii sorrettavaksi. Entäpä sitten, kun jäljellä ovat enää tämän päviän vähemmistöt ja Te jotka heidän asiaansa ajavat? Silloin Te olette erilaisia ja siksi kenties väärää mieltä.

Untermensch Petri Perta

 

22 thoughts on “Kolumni: Suomessa toinen on usein hieman ”yhdenvertaisempi” kuin toinen

  • 30.6.2018 at 10:20
    Permalink

    Suomessa ei voi olla mitään yhdenvertaisuutta niin kauan kuin yhdenvertaisuusvaltuutettuna istuu vihervasemmistolainen juristi, tällä hetkellä Kirsi Pimiä, nainen jolta puuttuu oikeudenmukaisuuden taju mutta ei poliittista agendaa.
    Ja isosisko Tavja vahtii taustalla että näin on.

    Reply
  • 30.6.2018 at 14:04
    Permalink

    Kaikkien aikojen pohhanoteeraus yleltä että alaikäinen 13v tyttö otetaan haastatteluun pride jutussa.
    Verovaroilla..tyttö haluakin olla poika..missä heidän vanhempiensakin vastuu..
    Ensinnäkin hänet nyt moni nähnyt..myös kaikki sekopäät jotka voi hänet tunnistaa..
    Oksettavaa

    Reply
  • 30.6.2018 at 17:14
    Permalink

    niin eikö valatamedian pitäisi ola neutraali jos puhutan journalistisista ohjeista

    tämä palkitsemisen perusteet ova tkaukana journalististen ohjeiden noudattamisesta

    vaan kyseesähän on* umpi akenda median toiminta*

    joka edistää jotain ideogiaa aatetta kuten göbbels propaganda koneisto

    aihe on vain eri mutta periaate sama

    se selviää jo näiden seta ihmisten perusteluista

    tämäkin kertoo että suomen valtamedia on täysin rappioilla
    sen suhteen mitä heidän pitäisi tehdä ja mitä he tekevät

    Seta jakoi tänään Helsinki Priden puistojuhlassa Asiallisen tiedon omena -tunnustuksen Lapin Kansa​n toimitukselle. Tunnustuksen vastaanotti Setan puheenjohtaja Viima​ Lampiselta
    lehden toimittaja Sonja Huhtaniska​.

    Asiallisen tiedon omena -tunnustuspalkinto jaetaan vuosittain taholle, joka on edistänyt seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjen asemaa tai levittänyt asiallista tietoa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta. Tunnustus on jaettu vuodesta 1991 saakka.

    Lapin Kansa on julkaissut viime vuosina useita uutisia sekä omia artikkeleita seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta sekä huomioinut paikallista sateenkaaritoimintaa.

    Asiallisen tiedon omena -tunnustuksen myöntänyt Setan hallitus katsoo, että lehden linja on ollut ihmisten moninaisuutta kunnioittavaa ja jutut ovat olleet huolellisesti taustoitettuja. Uutiset ja artikkelit ovat nostaneet esiin ilmiöihin liittyviä lainsäädännön ongelmia ja pohtineet niiden vaikutusta yksilöiden ja perheiden elämään.

    ”Lapin Kansa on alueensa valtamedia ja näkyvä vaikuttaja. Asiallisilla ja inhimillisesti koskettavilla uutisoinnillaan ja jutuillaan, se lisää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvien näkyvyyttä omassa yhteisössään”, Setan hallitus toteaa.

    Lapin Kansa on osa Kaleva-konsernia.

    Reply
  • 30.6.2018 at 17:30
    Permalink

    Seta jakoi tänään Helsinki Priden puistojuhlassa Asiallisen tiedon omena -tunnustuksen Lapin Kansa​n toimitukselle. Tunnustuksen vastaanotti Setan puheenjohtaja Viima​ Lampiselta
    lehden toimittaja Sonja Huhtaniska​.

    Omasta mielestä tätä palkitoa voisi verrata lahjontaan tai korruptioon
    kun samanmieliset tahot veljeilevät keskenään pakotaen normi kansan nielemään tämän mafia idologisia näkemyksiä halusit tai et
    ja siitä sa vielä palkinon joku media talo sis palkitaan kun editää joidenkin vähemistöjen asioita
    mitäs jos lapin kansa alkaisiki edistämään uusi nazismia jutuisaan ja suomen vastavirta magneettimedian
    palkitsisi lapinkansan

    Lapin Kansa on julkaissut viime vuosina useita uutisia sekä omia artikkeleita kansalimielisten suuntautumisen ja oma jurin merkityksen sekä huomioinut paikallista kansalimielisten toimintaa
    pointti
    mitäs jos se menisi näin
    lapinkansaa syytetäiisin nazismin levitämisestä
    ja polisi hallitus lakkautaisi sen toiminnan

    mutta kun akenda on feministinen muiden seksuaalisuuta eli normi sexuaalien tavalaan syylistämistä
    pakottamista hyväksyä homosexuaalisuus ilman kompromisseja

    se on mitä hienoita tekemistä journalsmia

    Reply
  • 30.6.2018 at 17:36
    Permalink

    huom tämä on kärjistys

    mitäs jos lapin kansa alkaisikin edistämään uusi nazismia jutuisaan
    ja suomen vastavirta magneettimedi
    palkitsisi lapinkansan

    en pidä että mikään suomen vastamedioista edustaisi milään tavalla uusnazismin edistämistä

    tämä oli vain kärjistys shokki vertaus hoitoa sori vastamedia for give me

    CRADLE OF FILTH – Forgive Me Father (I Have Sinned)

    Reply
  • 30.6.2018 at 17:59
    Permalink

    Ous tuon 13 v tietysti Halosen Tarja voinut palkita vuoden homona ylen suorassa areenalähetyksessä

    Reply
  • 30.6.2018 at 19:01
    Permalink

    Tässä tulee juuri tämän Setan ja näiden sexualivähemistöjen kompromisitomuus hyvin esille
    JA VARSINKIN NÄIDEN TIETTYJEN VALTAMEDIAN HYVÄVELI KORRUPTIO
    NÄIDEN ARVOILTAAN *PAREMPIEN IHMISTEN KANSSA*
    PAREMPIEN ARVOJEN JOTKA HE OVAT PÖLINEET ITSELEEN
    JA KENELÄKÄÄN MULLA EI OLE ARVOJA OLENSKAAN TAI NIITÄ EI SAA OLLA
    TAI SIIS EI SAA OLLA ERINLAISIA ARVOJA

    KUIN HOMO-SEXUAALEILLA Ymm

    Kun Tieteen kuvalehti *esitää tutkimukseen perustuvia faktoja trans- sexuaalisuudesta*

    he ovat setan mielestä ROTTIA vaikka kertovat tieteeseen perustuvia faktoja
    jotka nämä ääri feministit kieltävät faktoina

    islamin suhteen on samanlaisia taipumuksia näillä ääri suvakeilla jotka ovat yleensä
    naisia feministeja ehkä
    monessa tapauksessa lesboja

    ELI
    Järkytävää suoraan sanoen jonkin sortin vähemmistö fasismia

    Seta moitti ja kiitti mediaa – tänne meni omena ja tänne Kunniarotta-titteli

    Asiallisen tiedon omena -tunnustuspalkinto jaetaan vuosittain taholle, joka on edistänyt seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjen asemaa tai levittänyt asiallista tietoa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta. Tunnustus on jaettu vuodesta 1991 saakka.
    Seksuaalinen tasavertaisuus ry Seta jakoi lauantaina Helsinki Priden puistojuhlassa Asiallisen tiedon omena -tunnustuksen sanomalehti Lapin Kansa​n toimitukselle. Tunnustuksen vastaanotti Setan puheenjohtaja Viima​ Lampiselta lehden toimittaja Sonja Huhtaniska​.

    Lehti sai tunnuksen ansiokkaasta ja asiallisesta työstään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä koskevassa uutisoinnissa. Lapin Kansaa kustantaa Kaleva.

    – Pohjois-Suomessa Lapin Kansa on alueensa valtamedia ja näkyvä vaikuttaja. Asiallisilla ja inhimillisesti koskettavilla uutisoinnillaan ja jutuillaan, se lisää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvien näkyvyyttä omassa yhteisössään, Setan hallitus perusteli.

    Asiallisen tiedon omena -tunnustuspalkinto jaetaan vuosittain taholle, joka on edistänyt seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjen asemaa tai levittänyt asiallista tietoa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta. Tunnustus on jaettu vuodesta 1991 saakka.

    Asiallisen tiedon omenan jakamisen lisäksi Seta nuhtelee vuosittain Kunniarotta-arvonimellä tahoa, joka on sen mielestä toiminnallaan ylläpitänyt seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin perustuvaa syrjintää tai muuten vaikeuttanut seksuaali- tai sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten elämää.

    Vuoden 2018 Kunniarotta-arvonimen Seta antoi tällä kertaa Tieteen Kuvalehdelle sen transsukupuolisuutta käsittelevästä numerosta.

    Tieteen Kuvalehden numero kertoi Setan mukaan transsukupuolisuudesta sensaatiohakuisesti, transfobisesti ja stereotypioita vahvistaen. Lehden kustantaja Suomessa on Bonnier Publications Oy.

    Mitäs jos lapin kansa alkaisikin edistämään uusi KANSALISMIELISYYTÄ jutuisaan

    ja suomen vastavirta magneettimedia

    palkitsisi lapinkansan

    JA HAUKKUSI YLEN ILTALEHDEN HESARIN ILTASANOMAT

    *ROTTA MEDIOIKSI *
    Siis tässähän on taas ihan sama periaate

    kun SETAN Kritereissä

    *todella huolestutavaa oikeasti *

    he juuri yritävät kaveantaa sana vapautta esin homo akendalansa

    TIETENKUVALEHDELTÄ

    DEMONISOIMALLA HEIDÄT

    KUN HE KERTOVAT TIETESEEN PERUSTUVIA FAKTOJA

    JA NE FAKTAT EIVÄT SETAN HARHA ITSEPETOKSESA eläville IHMISILLE KELPAA
    SIKSI TIETEENKUVALEHDESTÄ LEIVOTANKIN ROTTA MEDIA SETAN TODELLA SUVAITSEVAISTEN IHMISTEN TAHOLTA
    TÄSSÄ NÄKE HYVIN MYÖS TÄMÄN SUVAKIN SUVAITSEMATOMUUS AKENDAN

    HE EIVÄT SUVAITSE KUIN SAMANMIELISIÄ IHMISIÄ

    KIITOS SETA
    TOIVOTAVASTI TÄMÄKIN JUTTU AVAISI MONEN SILMÄT
    KUINKA SUVAITSEMATTOMIA NÄMÄ NIIN SANOTUT SUVAKIT OIKEASTI OVAT

    Reply
  • 30.6.2018 at 20:21
    Permalink

    ”Yhdenvertaisuus” ddr:läistä kommunismia ja totalitarismia, jonka nimeen vannoo myös globalistinen liberaali Petteri Orvon Kokoomus samoin kuin Juha Sipilän Keskustapuolue, jotka näin ovat mädättyneet ”demla” Tarja Halosen 12-vuotta kestäneen presidenttikauden aikana ja jälkeen. Tarja Halonen tuhosi Suomen kuten Barak Obama kahtena presidenttikaudellaan teki.

    Reply
  • 30.6.2018 at 20:30
    Permalink

    HS tässä voitaisiin myös kertoa Faktana
    että ne USAN liberaali Demokratti vasurit
    Ovat yksinään jotka tätä rebublikaanin vainoamista Harjoitavat esimerkisi tänään
    vaikka heidän oma kulta poju Barak Obama edellinen demari hallinto teki aivan samaa
    näille laitomille rajan ylittäjä mexikaani perheille
    Yhdysvaltojen politiikassa vihollisten kampittaminen on uudistuksia tärkeämpää – kaksi­puolue­järjestelmä rampauttaa koko maan
    eli …………………………HS
    Mustavalkoinen asetelma on 30 vuoden aikana käytännössä tappanut kompromissiratkaisut ja johtanut siihen, että puolueiden tärkein tehtävä valtaan astuessaan on yrittää kaataa toisen puolueen aikaansaannokset, kirjoittaa HS:n ulkomaantoimittaja Tuukka Tervonen.

    HSULK 20180627 Kolumnikuva Tuukka Tervonen.
    HSULK 20180627 Kolumnikuva Tuukka Tervonen. (KUVA: HEIDI PIIROINEN / HS)
    ONKO olemassa hyvää ja pahaa?

    Ikiaikaiseen filosofiseen kysymykseen ovat löytäneet vastauksen ainakin yhdysvaltalaiset. Yhä useammalle hyvää edustaa oma puolue ja pahaa vastapuolue.

    Arvostetun Pew Research -tutkimuskeskuksen mukaan kummankin puolueen kannattajakunnassa neljä viidestä suhtautuu kielteisesti toiseen puolueeseen, erittäin kielteisesti miltei puolet. Jälkimmäinen luku on yli kaksinkertaistunut 25 vuodessa.

    KIELTEISESTI suhtaudutaan paitsi puolueisiin myös vastapuolen kannattajiin.

    Pew Researchin toisessa tutkimuksessa yli puolet kummankin puolueen kannattajista suhtautui erittäin kylmästi vastapuolella oleviin ihmisiin. Nämäkin luvut ovat kasvussa.

    Sama näkyy kovenevassa retoriikassa. Presidentti Donald Trump on vaatinut toistuvasti ”Kiero-Hillaryn” eli Hillary Clintonin vangitsemista presidentinvaalikampanjan aikana ja sen jälkeen. Entinen vara­presidentti Joe Biden taas sanoi, että olisi hakannut Trumpin, jos he olisivat lukiossa.

    Presidentti Trumpin poika Eric Trump totesi taannoin, että Washingtonin demokraatit eivät ole edes ihmisiä. Seuraava looginen askel lienee kuolemantuomion vaatiminen poliittisille vastustajille.

    Puheet eivät ole koventuneet vain politiikassa. Ei tarvitse kuin hakeutua internetissä mille tahansa keskustelualustalle, jossa käsitellään politiikkaa. Sieltä voi lukea sivukaupalla myrkyllisiä kinasteluita republikaanien ja demokraattien välillä.

    Yhdysvaltain poliittinen järjestelmä on rakentunut vuosien saatossa tukemaan kaksipuoluejärjestelmää. Muilla puolueilla ei ole mahdollisuuksia nousta oikeisiin valta-asemiin, toisin kuin Euroopassa.

    PIKKU hiljaa koko yhteiskunta on muotoutunut näiden puolueiden ympärille. Jakolinja näkyy oikeusistuimissa, mediassa ja kaikissa julkisissa instituutioissa.

    Tästä seuraa, että näkyvyyttä saadakseen ehdokkaat muodostavat uhkakuvia toisesta puolueesta. Seuraavan kommentin pitää olla aina aiempaa sokeeraavampi. Mustavalkoinen asetelma on 30 vuoden aikana käytännössä tappanut kompromissiratkaisut ja johtanut siihen, että puolueiden tärkein tehtävä valtaan astuessaan on yrittää kaataa toisen puolueen aikaansaannokset.

    Maan on vaikea kehittyä, jos uudistuksiin keskittymisen sijaan tarkoitus on kampittaa vihollisia. Kongressin lainsäädäntötahti onkin hidastunut selvästi tällä vuosituhannella.

    Asioiden muuttumiseen tarvittaisiin jokin toisia amerikkalaisia suurempi vihollinen, kuten Neuvostoliitto aikoinaan. Muuten railot jatkavat syventymistään.
    Chapter 2
    ELI
    teko pyhyys *hypocrisy* tämän mielen osoituksen oikeutus on moraalintonta vittuilua
    johon ei pitäisi ola mitään perusteita historian valossa
    mutta kun donald thrumph on näiden demareiden mielestä NAZI *Rasite* heidän yksipuolue järjestelmänsä haave unelmansa muuri koska hän kannataa demokratiaa ennemän
    kuin yksikään näistä liberali demari vasuri vinkujista usassa
    kuten viki kertoo teille kuinka samanlaista politikaa hän tekee oikeiden nazien olesa hänen esikuvansa
    ja hän on yhtä julma ellei julmempi kuin yksipuolue järjestelmään maansa pakkotanut
    puolan miehitäjä Adolf Hitler vuona 1940
    Puolueen kannattajia ja jäseniä nimitetään natseiksi. Erityisesti Etelä-Saksassa kansallissosialistien vastustajat suosivat sanaa, koska lempinimeen Nazi (nimestä Ignatz) liittyivät mielleyhtymät hölmö, kömpelö tai jälkeenjäänyt
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler
    lukekaa yt kaikki kuinka identisiä kaksosia he ovat
    hitler oli varmaan oikeasti viisaampi kuin trump siis ÄÖ ltään
    tyhmäksi häntä ei voi kukaan syytää

    eli tuore vertaus vielä kysessä vuonna 2018 näillä liberaali usan mielenvikaisilla cp vammaisilla ihmisillä
    Aate
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialismi
    Kansallissosialismi on tyypillisesti luokiteltu äärioikeistolaiseksi politiikaksi. Aate käsittää *kuitenkin sekä *vasemmistolaisiksI* että oikeistolaisiksi miellettyjä elementtejä.
    Hitler totesi 1930 yksiselitteisesti Otto Strasserille: ”Kapitalistit ovat saavuttaneet asemansa kyvykkyydellään, ja tämän valinnan perusteella, joka osoittaa että he ovat ylempää rotua, heillä on oikeus johtaa.
    MITÄ MITÄ EIKÖ SE OLLUTKAAN ISo -DT,EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    vai onko joku lukenut iltalehdestä jonkun tälläisen julki tulemisen hänen suustaan

    Anteeksi CP Vammaiset te olette huomatavasti fiksumpia kuin usan libraali demarit
    te ette kai heitä ihmisiä kaduilla pulloilla
    tai estätte heidän sananvapautaan yliopistoissa
    väkivaltaisissa mellakoissa kuten Berkley
    Nämä liberali Demari usan sekopäät provosoivat sitä maata sisällis sotaan
    ja syy jos niin käy
    on yksistään heidän USAN liberaali Demokratti vasurieiden
    heidän liberaali vasuri propaganda
    viha anti thrumph valamediansa CNN NBC MSNBC
    Kanava on tunnettu vasemmistoliberalismistaan. Kesäkuussa 2011 MSNBC-johtaja Phil Griffin totesi, että MSNBC on ”edistysmielisten kanava.”

    Furious anti-Trump protesters clash with police in Portland, Ore.
    https://www.youtube.com/watch?v=dWGR1BFdtPU

    siitä asiasta ei keneläkään terve järkisellä ihmisellä
    voi olla muuta mielipidettä SE TOIMINTA mitä he harjoittavat rebuplikaani
    kannatajia kohtaan on törkeää jopa väkivaltaista tyrräniaa
    ILTASANOMAT Todella päivän polttava poliitinen uutinen USASTA Jälleen kerran
    tässähän sivisty silmissä valtamedian laatujournalismin pyhätössä eli suomessa
    Trump vastasi pilapuheluun lentokoneessaan – koomikko julkaisi keskustelun podcastissaan
    Jihuu
    Us congress hearing
    Trey Gowdy Destroys Social Media Companies at Congressional Hearing
    Rosenstein and Wray testify on 2016 election | Full hearing
    221 193 näyttökertaa

    Gowdy to Rosenstein on Russia probe: ’Finish it the hell up
    https://www.youtube.com/watch?v=Rbo0Lodbub0
    559 406 näyttökertaa
    Miksi näin paljon seuraajia youtubessa Asiaa
    siksi kun Usa liberaali valtamedia pimitää näitä rebublikaani edustajien
    grillaus tuokioita huoleella
    jossa esin FBI agentit osoitautuvat anti thrumph demareiden katyreiksi maan pettureiksi

    olisin odotanut että valtamedia tekisi juttuja niistä oikeista usan poliitisista asioista
    mutta sitä on kai turha odotaa
    koskaan eihän heidän USAN liberali vasuri anti thrump lähd tieto mediansakaan CNN ..enään muuta tee kuin vittuile rebublikaaneile koko tarmolla 24h päivä
    PAKKO LUOVUTAA TÄTÄ SUOMEN EYROOPAN LIBEALIMAN VATAMEDIAN VALEHTELIOITA VASTAN ON TURHA SÄTKIÄ VAIKA KUINKAONTA KERTAA E JÄISIVÄT VALISTA KIINNI MIKÄN EI MUUTA HEIDÄN TOIMINTA TAPOJAAN PUOLUEETOMAMAKSI
    NÄKÖJÄ PÄIN VASTOIN HE OVAT RÖYHKEITÄ SAATANALISIÄ KIEROJA
    JOTAIN SOTA AIKOJEN PROPAGANDA PSYKOLOGIAA HARJOITAVIA
    AIVOPESU TAKTIKAA KÄYTTÄVIÄ SEOPÄITÄ
    JA HUOM ITSELENSÄ VALEHTELIOIJTA SIINÄ SIVUSSA
    MUKAVA VALTAMEDIAN TOIMITTAJAN ELÄMÄ
    JOKA PERUSTUU ITSELENSÄ VALEHTELUUN JA REALIELÄMÄN FAKTOJEN KIELTÄMISEEN
    KOSKA MEDIA TALON KUSTANTAJA POMOT KÄSKEVÄT TEKEMÄÄN NIIN RAHASTA
    NÄITÄ MIKKI HIIRIÄ VALTAMEDIA KORRUPTIO JOURNALISTEJA SÄTKYNUKEJA
    ILMAN OMAA TAHTOA
    SELKÄRANKATOMIA VALTAMEDIAN TOTAALI LUUSERI TOIMITAJIA
    PS EN OLE SUUNITELMASSA ASEELISTA HYÖKÄYSTÄ YHTEENKÄÄN TOIMITUKSEEN
    DONT WORY SUPO
    purkaukseni tulee vain suoraa ja tunteella sydämestä
    jonka minun mielestä nämä valtamedian typerykset ovat ansaineet
    huom myös ennemistö suomalaista jakaa jotenkin mielipiteni luulisin
    valtamedian luotetavuus suomessa new low eli surkea

    Reply
  • 30.6.2018 at 20:38
    Permalink

    HS tässä voitaisiin myös kertoa Faktana
    että ne USAN liberaali Demokratti vasurit
    Ovat yksinään jotka tätä rebublikaanin vainoamista Harjoitavat esimerkisi tänään
    vaikka heidän oma kulta poju Barak Obama edellinen demari hallinto teki aivan samaa
    näille laitomille rajan ylittäjä mexikaani perheille
    Yhdysvaltojen politiikassa vihollisten kampittaminen on uudistuksia tärkeämpää – kaksi­puolue­järjestelmä rampauttaa koko maan
    eli …………………………HS
    Mustavalkoinen asetelma on 30 vuoden aikana käytännössä tappanut kompromissiratkaisut ja johtanut siihen, että puolueiden tärkein tehtävä valtaan astuessaan on yrittää kaataa toisen puolueen aikaansaannokset, kirjoittaa HS:n ulkomaantoimittaja Tuukka Tervonen.

    HSULK 20180627 Kolumnikuva Tuukka Tervonen.
    HSULK 20180627 Kolumnikuva Tuukka Tervonen. (KUVA: HEIDI PIIROINEN / HS)
    ONKO olemassa hyvää ja pahaa?

    Ikiaikaiseen filosofiseen kysymykseen ovat löytäneet vastauksen ainakin yhdysvaltalaiset. Yhä useammalle hyvää edustaa oma puolue ja pahaa vastapuolue.

    Arvostetun Pew Research -tutkimuskeskuksen mukaan kummankin puolueen kannattajakunnassa neljä viidestä suhtautuu kielteisesti toiseen puolueeseen, erittäin kielteisesti miltei puolet. Jälkimmäinen luku on yli kaksinkertaistunut 25 vuodessa.

    KIELTEISESTI suhtaudutaan paitsi puolueisiin myös vastapuolen kannattajiin.

    Pew Researchin toisessa tutkimuksessa yli puolet kummankin puolueen kannattajista suhtautui erittäin kylmästi vastapuolella oleviin ihmisiin. Nämäkin luvut ovat kasvussa.

    Sama näkyy kovenevassa retoriikassa. Presidentti Donald Trump on vaatinut toistuvasti ”Kiero-Hillaryn” eli Hillary Clintonin vangitsemista presidentinvaalikampanjan aikana ja sen jälkeen. Entinen vara­presidentti Joe Biden taas sanoi, että olisi hakannut Trumpin, jos he olisivat lukiossa.

    Presidentti Trumpin poika Eric Trump totesi taannoin, että Washingtonin demokraatit eivät ole edes ihmisiä. Seuraava looginen askel lienee kuolemantuomion vaatiminen poliittisille vastustajille.

    Puheet eivät ole koventuneet vain politiikassa. Ei tarvitse kuin hakeutua internetissä mille tahansa keskustelualustalle, jossa käsitellään politiikkaa. Sieltä voi lukea sivukaupalla myrkyllisiä kinasteluita republikaanien ja demokraattien välillä.

    Yhdysvaltain poliittinen järjestelmä on rakentunut vuosien saatossa tukemaan kaksipuoluejärjestelmää. Muilla puolueilla ei ole mahdollisuuksia nousta oikeisiin valta-asemiin, toisin kuin Euroopassa.

    PIKKU hiljaa koko yhteiskunta on muotoutunut näiden puolueiden ympärille. Jakolinja näkyy oikeusistuimissa, mediassa ja kaikissa julkisissa instituutioissa.

    Tästä seuraa, että näkyvyyttä saadakseen ehdokkaat muodostavat uhkakuvia toisesta puolueesta. Seuraavan kommentin pitää olla aina aiempaa sokeeraavampi. Mustavalkoinen asetelma on 30 vuoden aikana käytännössä tappanut kompromissiratkaisut ja johtanut siihen, että puolueiden tärkein tehtävä valtaan astuessaan on yrittää kaataa toisen puolueen aikaansaannokset.

    Maan on vaikea kehittyä, jos uudistuksiin keskittymisen sijaan tarkoitus on kampittaa vihollisia. Kongressin lainsäädäntötahti onkin hidastunut selvästi tällä vuosituhannella.

    Asioiden muuttumiseen tarvittaisiin jokin toisia amerikkalaisia suurempi vihollinen, kuten Neuvostoliitto aikoinaan. Muuten railot jatkavat syventymistään.
    Chapter 2
    ELI
    teko pyhyys *hypocrisy* tämän mielen osoituksen oikeutus on moraalintonta vittuilua
    johon ei pitäisi ola mitään perusteita historian valossa
    mutta kun donald thrumph on näiden demareiden mielestä NAZI *Rasite* heidän yksipuolue järjestelmänsä haave unelmansa muuri koska hän kannataa demokratiaa ennemän
    kuin yksikään näistä liberali demari vasuri vinkujista usassa
    kuten viki kertoo teille kuinka samanlaista politikaa hän tekee oikeiden nazien olesa hänen esikuvansa
    ja hän on yhtä julma ellei julmempi kuin yksipuolue järjestelmään maansa pakkotanut
    puolan miehitäjä Adolf Hitler vuona 1940
    Puolueen kannattajia ja jäseniä nimitetään natseiksi. Erityisesti Etelä-Saksassa kansallissosialistien vastustajat suosivat sanaa, koska lempinimeen Nazi (nimestä Ignatz) liittyivät mielleyhtymät hölmö, kömpelö tai jälkeenjäänyt
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler
    lukekaa nyt kaikki kuinka identisiä kaksosia he ovat
    hitler oli varmaan oikeasti viisaampi kuin trump siis ÄÖ ltään
    tyhmäksi häntä ei voi kukaan syytää

    eli tuore vertaus vielä kysessä vuonna 2018 näillä liberaali usan mielenvikaisilla cp vammaisilla ihmisillä
    Aate
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialismi
    Kansallissosialismi on tyypillisesti luokiteltu äärioikeistolaiseksi politiikaksi. Aate käsittää *kuitenkin sekä *vasemmistolaisiksI* että oikeistolaisiksi miellettyjä elementtejä.
    Hitler totesi 1930 yksiselitteisesti Otto Strasserille: ”Kapitalistit ovat saavuttaneet asemansa kyvykkyydellään, ja tämän valinnan perusteella, joka osoittaa että he ovat ylempää rotua, heillä on oikeus johtaa.
    MITÄ MITÄ EIKÖ SE OLLUTKAAN ISo -DT,EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    vai onko joku lukenut iltalehdestä jonkun tälläisen julki tulemisen hänen suustaan
    Anteeksi CP Vammaiset te olette huomatavasti fiksumpia kuin usan libraali demarit
    te ette kai heitä ihmisiä kaduilla pulloilla
    tai estätte heidän sananvapautaan yliopistoissa
    väkivaltaisissa mellakoissa kuten Berkley
    Nämä liberali Demari usan sekopäät provosoivat sitä maata sisällis sotaan
    ja syy jos niin käy
    on yksistään heidän USAN liberaali Demokratti vasurieiden
    heidän liberaali vasuri propaganda
    viha anti thrumph valamediansa CNN NBC MSNBC
    Kanava on tunnettu vasemmistoliberalismistaan. Kesäkuussa 2011 MSNBC-johtaja Phil Griffin totesi, että MSNBC on ”edistysmielisten kanava.”
    KATSO YOU TUBESTA
    Furious anti-Trump protesters clash with police in Portland, Ore.

    siitä asiasta ei keneläkään terve järkisellä ihmisellä
    voi olla muuta mielipidettä SE TOIMINTA mitä he harjoittavat rebuplikaani
    kannatajia kohtaan on törkeää jopa väkivaltaista tyrräniaa
    ILTASANOMAT Todella päivän polttava poliitinen uutinen USASTA Jälleen kerran
    tässähän sivisty silmissä valtamedian laatujournalismin pyhätössä eli suomessa
    Trump vastasi pilapuheluun lentokoneessaan – koomikko julkaisi keskustelun podcastissaan
    Jihuu
    Us congress hearing
    Trey Gowdy Destroys Social Media Companies at Congressional Hearing
    Rosenstein and Wray testify on 2016 election | Full hearing
    221 193 näyttökertaa
    KATSO YOU TUBESTA
    Gowdy to Rosenstein on Russia probe: ’Finish it the hell up
    559 406 näyttökertaa
    Miksi näin paljon seuraajia youtubessa Asiaan
    siksi kun Usa liberaali valtamedia pimitää näitä rebublikaani edustajien
    grillaus tuokioita huoleella
    jossa esin FBI agentit osoitautuvat anti thrumph demareiden katyreiksi maan pettureiksi

    olisin odotanut että valtamedia tekisi juttuja niistä oikeista usan poliitisista asioista
    mutta sitä on kai turha odotaa
    koskaan eihän heidän USAN liberali vasuri anti thrump lähd tieto mediansakaan CNN ..enään muuta tee kuin vittuile rebublikaaneile koko tarmolla 24h päivä
    PAKKO LUOVUTAA TÄTÄ SUOMEN EUROOPAN *LIBEA-LIMAN* VAlTAMEDIAN VALEHTELIOITA VASTAN ON TURHA SÄTKIÄ VAIkKA KUINKA mONTA KERTAA hE JÄISIVÄT
    VALHEISTA KIINNI MIKÄÄN EI MUUTA HEIDÄN TOIMINTA TAPOJAAN PUOLUEETOMAMAKSI
    NÄKÖJÄ PÄIN VASTOIN HE OVAT RÖYHKEITÄ SAATANALISIÄ KIEROJA
    JOTAIN SOTA AIKOJEN PROPAGANDA PSYKOLOGIAA HARJOITAVIA
    AIVOPESU TAKTIKAA KÄYTTÄVIÄ SEKOPÄITÄ
    JA HUOM ITSELENSÄ VALEHTELIOIJTA SIINÄ SIVUSSA
    MUKAVA VALTAMEDIAN TOIMITTAJAN ELÄMÄ
    JOKA PERUSTUU ITSELENSÄ VALEHTELUUN JA REALIELÄMÄN FAKTOJEN KIELTÄMISEEN
    KOSKA MEDIA TALON KUSTANTAJA POMOT KÄSKEVÄT TEKEMÄÄN NIIN RAHASTA
    NÄITÄ MIKKI HIIRIÄ VALTAMEDIA KORRUPTIO JOURNALISTEJA SÄTKYNUKEJA
    ILMAN OMAA TAHTOA
    SELKÄRANKATOMIA VALTAMEDIAN TOTAALI LUUSERI TOIMITAJIA
    PS EN OLE SUUNITELMASSA ASEELISTA HYÖKÄYSTÄ YHTEENKÄÄN TOIMITUKSEEN
    DONT WORY SUPO
    purkaukseni tulee vain suoraa ja tunteella sydämestä
    jonka minun mielestä nämä valtamedian typerykset ovat ansaineet
    huom myös ennemistö suomalaista jakaa jotenkin mielipiteni luulisin
    valtamedian luotetavuus suomessa new low eli surkea

    Reply
  • 30.6.2018 at 22:11
    Permalink

    pervo friikejä
    https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1198,h_674,f_auto,fl_lossy,q_auto/13-3-10283083.jpg

    mietikää noiden ihmisten ikää ja niiiden tietämystä
    ylipäätään näistä asioista

    joihin ei todelakaan kinnosta samaistua

    ylen toimitaja miehille katsokaa tänään homo pornoa jos olet hetero

    kysy itseltäsi onko toimita sinusta viehätävää
    oikeasti sinun arvojesi kannalta hienoa toimintaa

    gay ass fuck
    https://www.pornhub.com/gay/video/search?search=ass+fuck

    Reply
  • 1.7.2018 at 00:42
    Permalink

    Oikeusministeriö ja Rainbow Rights käsikynkkää Pride-viikkoon,
    https://www.nykysuomi.com/2018/06/27/oikeusministerio-ja-rainbow-rights-kasikynkkaa-pride-viikkoon/

    Oikeusministeriö on vallassaolevan hallituksen alainen eli sen käskytettävänä oleva. Kun Oikeusministeriö osallistuu tuollaiseen kulttuurimarxistis-feministiseen pervotapahtumaan, niin se on osoitus siitä, että tällä hetkellä vallassa olevat ja itseään porvareina pitävät ovat tosiasiallisesti PUNALIBERAALEJA PUNAPORVAREITA jotka näinollen kannattavat KOMMUNISTISEN Frankfurt-koulukunnan mädätysoppien soveltamista kansaan. Siis tuo
    ENTINEN ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-puolue, jollaisena sitä todennäköisesti äänestää joukko puolueen turmeltuneen johtoklikin hyödyllisiä idiootteja vielä seuraavissakin vaaleissa!

    Ks. ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”,
    http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

    Reply
  • 1.7.2018 at 00:46
    Permalink

    Perustuslakiin kirjattua sananvapautta ovat viime vuosina monin tavoin loukanneet rikolliset vallanpitäjämme apureinaan mm. POLPO eli poliittinen poliisi, nettikytät ja Demlan sekä vapaamuurari-satanistien saastuttama ”oikeus”-laitos.

    Eräs poiminto aiheeseen liittyvästä, kokonaisuudessaankin hyvin lukemisen arvoisesta artikkelista
    ”VIRKAVALTA KÄY ”VIHAPUHEEN” VARJOLLA SOTAA OMIA KANSALAISIAAN VASTAAN”,
    http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/virkavalta-kay-vihapuheen-varjolla.html :

    ”Lisää vettä sananvapauskeskustelun myllyyn toi tänään ilmestynyt Yle-uutinen LM: Viharikoslain toimivuus arvioidaan uudelleen – Ministerit pitävät vihapuhetta yhteiskunnallisena ongelmana, jonka lopussa kerrotaan myös edellä mainitusta Suomen poliisijärjestöjen liiton vaatimuksesta. Poliittisesti mielenkiintoiseksi uutisjutun tekee se, että siinä vahvistetaan KOKOOMUKSEN ASEMA MAAMME SUOMALAISVIHAMIELISIMPÄNÄ PUOLUEENA. Vielä neljännesvuosisata sitten isänmaallisena puolueena tunnettu Kokoomus on tätä nykyä pelkkä Kansaton Kokoomus, joka on valmis myymään vaikka isoäitinsä, kunhan sillä voidaan vain miellyttää globlalistista suurpääomaa ja Brysselin herroja. Siksi nyky-Kokoomukselle on niin helppo säätää orwellilaisia sortolakeja kansallisen edun puolustajia vastaan.

    Tällä kertaa kokoomuslaista kansanpetturuutta edustivat puolueen punavihreä sisäministeri Kai Mykkänen ja vänrikki nappulana tunnettu oikeusministeri Kai Häkkänen:

    Asiaa Lännen Medialle kommentoinut sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on jo ryhtynyt selvittämään poliisia koskevan lainsäädännön täsmentämisen tarpeita. Hänen mukaansa vihapuhetoiminta on ilmiönä selvästi laaja yhteiskunnallinen ongelma, joka koskee poliisin lisäksi muita viranomaisia ja myös muita toimijoita.

    – Vihapuhetta koskevien laajempien lainsäädännöllisten muutostarpeiden kanssa aion olla yhteydessä oikeusministeri Antti Häkkäseen (kok.), Mykkänen sanoo.

    Niin sanotussa viha- eli totuuspuheessa kyse ei ole missään tapauksessa ”laajasta yhteiskunnallisesta ongelmasta”, vaan se koskee ainoastaan petoksellista poliittista eliittiä, joka on säätänyt niin runsaasti suomalaisvastaisia lakeja, että se on herättänyt väistämättä yleistä protestimieliaa. Tätä oikeutettua protestia halutaan nyt tukkia lakiteitse kaventamalla entisestään sanavapautta…”

    Reply
  • 1.7.2018 at 02:51
    Permalink

    oma mielipide

    tulee suhteelisen häiriitynyt olo kun mietii

    että joku äijjä ajatelsi minusta toisesta miehestä jotenkin sexuaalisesti

    ja haluaisi nussia minua minun paskalta haisevaan karvaiseen perseeseni

    kun en koe iitse itseäni miksikään sexi-pommiksi

    mutta joku toinen mies voisi sellaisena minua pitää
    juuri homoutensa takia

    eli siis minähän olen silloin jopa uhrin asemassa
    jos joku mies minusta niin ajatelisi
    vastoin minun omaa tahtoa

    esim työpaikalla

    katsellen salaa minua sillä silmällä miesten vessan kusilaarin edessä kuikuikelen kulliani olkani takaa
    sillä silmällä

    ja ajatelee haaveilee minusta

    että häluaisi imeä minun kulliani esim ja työntää kalunsa minun analin ja taisin päin

    siitähän se ulos kaapista sana tulee

    ja esim työkavereiden pöllähtäminen kun asia tulee julkiseksi

    sen jälkeen ei miesten kusi kourulla käydä enään kimpassa esim työpaikalla

    sitä ennen työpakan heterot ovat kyseleet että onkohan jaska homo

    kun se jotenkin tuntuu olevan koko

    ajan esim markun ja mikon iholla vähän liian tuttavalisesti

    mutta nythän se selvisi miksi

    siksi kun hän on sexuaalisesti ollut kiinostunut työkavereistaan toisista miehistä

    markusta ja mikosta periaatessa salaa

    joka taas on aiheutanut julmettua hämmenystä hetero työkavereissa markussa ja mikossa

    jopa ahdistelun kriteerit taytavää tunneta

    kyseiseltä henkilön nyt homoksi itsensä tunustaneen esim pomon
    samassa työpaikassa olevan suusta

    mietikää jos pomo työpaikalla olisi homo
    ja hän ahdstelsi siellä hetero miehiä
    käyttäen valtansa väärin

    mikko joutuisi imemään homo pomonsa kullia että saa pitää työpaikkansa esim

    YLE ssä se on ihan normaali käytäntö

    mietikää esim brasilian katu prostituutiota kun 50v euroopalainen liberaali homo mies tai miehet

    pumpaavat siellä alaikäisi poika puolisia lapsia sexilomilaan

    onko se niitä hyviä arvoja edustavaa toimintaa pridet

    homo sexuaali miesten sexi turismi

    Lapsi prostituution Käyttö kehitysmaissa

    https://www.google.fi/search?hl=fi&ei=SxY4W8aMFfOQmwW9nI-ABw&q=homosexuaali+miesten+sexi+turismi++Lapsi+prostituution+Käyttö+kehitysmaissa&oq=homosexuaali+miesten+sexi+turismi++Lapsi+prostituution+Käyttö+kehitysmaissa&gs_l=psy-ab.12…10850.10850.0.14464.1.1.0.0.0.0.80.80.1.1.0….0…1c.1.64.psy-ab..0.0.0….0.7w-U0kmrkJA

    Reply
  • 1.7.2018 at 03:25
    Permalink

    Liityköhän Tähän Homo kultuuriin joku P********n Salliminen

    kun katsoo esim noiden pride lapsien määrää tuossa suomen kulkueessa

    heitä on siellä todella paljon

    voisiko joku kysä heiltä oletkos jo harrastanut sexiä

    voi olla että vastaus olisi

    kyllä BI isäni ja BI äitini kanssa *huh*

    JA 90 Prosenttia heistä olivat naispuolisia henkilöitä

    joidenka ei tarvite otaa keho ulokeitä sisään reikiinsä

    kuten miespuoliset homot tekevät

    siksi myös hetero miehet ymmärtävät Leboutta paremmin Kuin mies homoja

    ja haluaisvat hypätä kolmaneksi pyöräksi lesboparien lemmen leikkeihin

    paisi jos niistä lesboista toinen näytää

    joltain kaljulta kiilto baarin häijjyltä tatuoidulta rekka mieheltä
    vaikka on nainen

    Reply
  • 7.7.2018 at 11:55
    Permalink

    Näinähän tämä on, jos ei hyväksy esim, seksuaalisesti poikkeavien ihmisyyttä.

    Sairaat ja vanhukset eivät ole tasavertaisia esim, Perran kanssa, koska heillä ei ole aikaa höperehtiä ja ovat tottuneet jo siihen, että maailmassa on kaikenlaisia ihmisiä.

    Miksi juuri nuoret ovat kaikkein ilkeämpiä ja ennakkoluuloisempia erilaisia ihmisiä kohtaan? Tai eivät kaikki, esim., hyvin koulutettujen maailmanpiiri on usein avarampi .

    Reply
  • 7.7.2018 at 12:05
    Permalink

    Sasnanvapaudesta on turha vinkua, kun kaikki saatte sanoa ihan mitä tahansa, jos ette ylitä tiettyä rajaa, jota osa kaikista hassahtaneista ei ymmärrä intomielisyyksissään.
    Perrat, Witit, Tillaset, yms. puhuvat ja kirjoittelevat mitä sattuu, samoin Huhtasaari, hyvin koulutettu nainen ed. verrattuna, puhuu mitä sattuu ja saa puhua, Enintään aiheuttaa naureskelua, koska hänkin kaikessa rasismissaan kuitenkin ymmärtää sen rajan, mitä joku Kuopion mummu ei ymmärrä.

    Suomessa on hyvin laaja sananvapaus, homoja, lesboja, suvakkeja jne. saa nimitellä ja haukkua minkä ehtii. Islamia saa arvostella, jos ei mene asiattomuuksiin. Rikollisia saa arvostella, mutta eihän kukaan kaikkia suomalaisiakaan yleistä tappajaksi esim, sen takia, että joku Imatralla ampui 3 naista tai Foxell on nuorena naisena pahasti vammautunut.

    Tiedän kyllä, että maahanmuuttokriittiset piirit ovat pistäneet kädet silmille ja korville, eivät ole kuulleet esim, tuosta Imatran ampumistapauksesta mitään. Yhden mielenterveysongelmaisen teot eivät kiinnosta, kun on ihonväri oikea. Ja sananvapautta on ollut kirjoitella Turun tragedian uhreista ilkeyksiä saati tekijästä.
    Kuvastanee hyvin sairasta maahanmuuttokriittistä porukkaa, että jopa uhreille ähätellään, siitäs sait. Ja sananvapaus on ollut sanoa.

    Perta on monessa mielessä tasa-arvoisempi kuin moni muu Suomessa. Hänestä ei kukaan kirjoita edes pervoja ja irstaita kuvauksia, kuten homomiehestä ja lesbonaisesta kirjoitellaan.

    Reply
    • 8.7.2018 at 20:16
      Permalink

      Hei ja kiitos kommentistasi.
      ”Sasnanvapaudesta on turha vinkua, kun kaikki saatte sanoa ihan mitä tahansa, jos ette ylitä tiettyä rajaa, jota osa kaikista hassahtaneista ei ymmärrä intomielisyyksissään.”
      Ei tässä ole kyse, etteikö Suomessa olisi sananvapautta, kyse on sananvapauden poliitisesta kaventamisesta.
      Voitko kertoa mikä se raja on mitä tuossa kommentissasi peräänkuulutat?

      ”..maahanmuuttokriittiset piirit ovat pistäneet kädet silmille ja korville, eivät ole kuulleet esim, tuosta Imatran ampumistapauksesta mitään.”
      Kyllä siitä kaikki ovat kuulleet. Miksi? Pitäisikö mielestäsi puhua pari vuotta sitten tapahtuneesta järjettömästä veriteosta?
      Olet vähän väärällä foorumilla jos olet tätä rajakki/suvakki porukkaa ja kommenttisi pitää sisällään niin järjettömiä yleistyksiä, että kyllä meillä sananvapaus toimii. 🙂
      Ymmärrän kyllä, että olet täällä trollaamassa, mutta täällä on sen verran viisaita lukijoita jättääkseen kommenttisi omaan arvoonsa, pois lukien minä.. 🙂

      Reply
  • 8.7.2018 at 19:09
    Permalink

    Oli hyvä kolumni, josta voisi ottaa montakin lainausta.
    Aika helposti kuitenkin Suomen ilmapiiri ja rakenteet saatiin hajalle. Luulin ensin ettei tällaista tilannetta voisi syntyä näin pienessä maassa.
    Olen -70 luvun lapsia ja olisin vielä muutama vuosi sitten alkanut nauramaan jos joku olisi sanonut, että ”toisinajattelijoita” aletaan rankaisemaan täällä sekä sen, että ihminen voi menettää työpaikkansa poliittisen mielipiteen vuoksi.
    Kehitys on myöskin hyvin pelottava, Neuvostoliiton touhun nähneenä.
    En olisi myöskään uskonut valtamedian alkavan kirjoittamaan niin törkeitä valheita, hyökkäämään yksittäisiä ihmisiä vastaan ja jättää kertomatta aivan oleellisia asioita maailmalta uutisissa ja korvaamalla sen polittisella jargonilla.
    Kaikkein eniten ihmettelen miten suuri yleisö ei herännyt ja alkanut laajemmin kyseenalaistamaan tiedoitusvälineiden propagandaa, kun oikeaa tietoa oli saatavilla.
    On ilmeisesti helpompi huudella ohjelmoituna natsia, kuin ottaa asioista oikeasti selvää.
    Mv- lehden tapaus mielestäni näytti kuitenkin sen, miten heikoilla pilareilla tämä valhe on pystyssä, enkä nyt tarkoita mv:n olleeen mikään tie ja totuus vaan yhteiskunnan koko koneiston hyökkäystä yhtä pientä netti julkaisua kohtaan.
    Demokratia kapenee koko ajan, vaikka sitä hoetaan, kuin jenkeissä ”vapautta”, tämä nyky touhu on täyttä kommunismia ja juuri sen takia sitä sana ”demokratia” hoetaan politiikassa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.