Kolumni: Suomessa toinen on usein hieman ”yhdenvertaisempi” kuin toinen

Lienee hyvä nostaa tämä yhdenvertaisuusasia esiin näin Pride-viikon kunniaksi… Yhdenvertaisuus on voimakas termi. Sen nojalla voidaan hylätä sekä terve järki että kaikki soveliaisuuden rippeet mitä tässä degeneroituvassa yhteiskunnassa on jäljellä. Se on tarpeeksi vahva rajoittamaan yksilönvapauksia ja poistamaan perusoikeuksia sekä kaatamaan tarvittaessa jokaisen perinteiden pilarin. Miksi, kenen puolesta ja kuka tätä haluaa? Ikuisuuskysymyksiä vailla hyviä ja perusteellisia vastauksia…

Kuten niin moni muukin kultainen lehmä vuonna 2018, myöskin yhdenvertaisuuden ihanne perustuu humanismiin, joka taas ei perustu oikein millekään. Ei ainakaan millekään konkreettiselle. Humanismi ei ole mitattavaa, eikä edes hyödyllistä. Se on kuin uskonto, jossa fantastisesta mielikuvitusmaailmasta tänne kaivettu olio asetetaan palvonnan kohteeksi ja odotetaan ”jumalan ihmeitä” tapahtuvaksi. Siitä on eräänlaisen mielenrauhan muodossa näennäistä hyötyä palvojille itselleen, mutta kuten vaikkapa inkvisition aikana, sivulliset joutuvat siitä usein kärsimään.

Meillä Suomessa on melko mukavasti perinteitä esimerkiksi sananvapauden kohdalla. Itsenäisessä Suomessa on saanut kohtalaisen vapaasti sanoa mielipiteensä ääneen ja olla rohkeasti eri mieltä. Äärilaidat ovat saaneet taittaa peistä mielipide-eroistaan rauhassa. Toinen on tilanne nyt, kun ”yhdenvertaisuus” pakottaa mielipiteet samaan muottiin. Väärä mielipide kun ei nykyisin ole enää vain väärä mielipide, vaan se on suoranaista jumalan pilkkaa. Ennen siitä joutui jalkapuuhun tai jopa roviolle, mutta toistaiseksi siitä saa Suomessa 2018 ”vain” sakkoa tai, kuten erään hiljattain päättyneen oikeudenkäynnin tuomiolauselmassa tulemme näkemään, vankeutta.

Näennäisesti totalitarismia vastaan taistelevat yhdenvertaisuushörhöt ovat valmiita asettamaan toisinajattelijoita itsensä alapuolelle, ali-ihmisiksi (untermensch, kiitos termistä Saksa). Täsmälleen sama oli kehityskulku aikoinaan Neuvostoliitossa. Vapauden ja veljeyden ihanteen kannattajat päätyivät lopulta vangitsemaan ja ampumaan väärinajattelijoita, vieläpä valtion suomalla mandaatilla. Eittämättä kommunismin ihanteella oli paljonkin kannatusta vallankumouksen aikaan, mutta tilasivatko esimerkiksi venäläiset kuulan kalloon ja mursu-viiksisen isä-aurinkoisen haisevan jalan päänsä päälle? Luulenpa että eivät…

Kun suuri osa kansaa nyt on aivopesty kannattamaan tätä ihannetta, voisi joku kansalle kertoa, että todennäköisesti joskus koittaa se päivä kun tuo kannattajakin on jostakin väärää mieltä ja vihainen, hampputukkainen ja ”liberaali” väkijoukko sovittelee tulta hänenkin jalkojensa juureen. Kehityskulku on ääriajattelussa poikkeuksetta sama: toisinajattelijat hävitetään, tavalla tai toisella. Miksi kulttuurimarxismi olisi yhtään erilainen? Viha on kuulemma vasemmistoliberaalien mielestä huono juttu. Kuitenkin he ovat poikkeuksetta vihaisten väkijoukkojen kärjessä lietsomassa vihaa toisinajattelijoita kohtaan. Edes kompromissia ei olla ehdotettu, vaan ainoastaan ”lopullinen ratkaisu” kelpaa.

Suomessa on käynnissä ennennäkemätön ideologinen holokausti- tai kuten kommunistit aikanaan tapasivat sanoa ”puhdistus”. Sama asia, monta eri nimeä. Aivan kuten niin monessa muussakin asiassa Suomessa. Keskitysleirit ovat ”vastaanottokeskuksia”, laittomasti maassa oleskelevat ovat ”pakolaisia”, maahantunkeutujat ovat Suomen pelastavia insinöörejä ja toisinajattelijat ovat ”vihaavia rasistipaskoja ja homofoobikoita, jotka ovat täysin irrallaan todellisuudesta”. Uuskieli on syntynyt ja harhaanjohtaminen saa sen myötä aivan uusia mittasuhteita.

Pikkuhiljaa, pala palalta vapaus ja sen ihanne katoavat joko syvään sorakuoppaan tai tuhkana vasemmistoliberaalien nurmikoille. Joskus vielä meidän jokaisen oveen koputetaan ja poliisi kysyy: ”sanoitko sinä tämän?”. Joskus vielä Sinäkin, joka äänestit vapauden, veljeyden ja tasa-arvon puolesta, olet ratkaisevasti väärässä, ehkäpä vahingossa ja sitten sinulla on hetki ennen viimeistä kiväärin piipun tuijotusta aikaa miettiä: ”Tätäkö minä tilasin?”. Toisaalta, sitä ennen lukemattomat toisinajattelijat tulevat pohtimaan vankilassa sitä, miksi heitä ei kuunneltu kun tämä kaikki alkoi. Te, jotka nyt ajatte vähemmistöjen asiaa pyhän vihan voimaannuttamana, tulette joskus olemaan vähemmistö ja ainoa, joka enää sopii sorrettavaksi. Entäpä sitten, kun jäljellä ovat enää tämän päviän vähemmistöt ja Te jotka heidän asiaansa ajavat? Silloin Te olette erilaisia ja siksi kenties väärää mieltä.

Untermensch Petri Perta

 

22 thoughts on “Kolumni: Suomessa toinen on usein hieman ”yhdenvertaisempi” kuin toinen

 • 30.6.2018 at 10:20
  Permalink

  Suomessa ei voi olla mitään yhdenvertaisuutta niin kauan kuin yhdenvertaisuusvaltuutettuna istuu vihervasemmistolainen juristi, tällä hetkellä Kirsi Pimiä, nainen jolta puuttuu oikeudenmukaisuuden taju mutta ei poliittista agendaa.
  Ja isosisko Tavja vahtii taustalla että näin on.

  Reply
 • 30.6.2018 at 14:04
  Permalink

  Kaikkien aikojen pohhanoteeraus yleltä että alaikäinen 13v tyttö otetaan haastatteluun pride jutussa.
  Verovaroilla..tyttö haluakin olla poika..missä heidän vanhempiensakin vastuu..
  Ensinnäkin hänet nyt moni nähnyt..myös kaikki sekopäät jotka voi hänet tunnistaa..
  Oksettavaa

  Reply
 • 30.6.2018 at 17:14
  Permalink

  niin eikö valatamedian pitäisi ola neutraali jos puhutan journalistisista ohjeista

  tämä palkitsemisen perusteet ova tkaukana journalististen ohjeiden noudattamisesta

  vaan kyseesähän on* umpi akenda median toiminta*

  joka edistää jotain ideogiaa aatetta kuten göbbels propaganda koneisto

  aihe on vain eri mutta periaate sama

  se selviää jo näiden seta ihmisten perusteluista

  tämäkin kertoo että suomen valtamedia on täysin rappioilla
  sen suhteen mitä heidän pitäisi tehdä ja mitä he tekevät

  Seta jakoi tänään Helsinki Priden puistojuhlassa Asiallisen tiedon omena -tunnustuksen Lapin Kansa​n toimitukselle. Tunnustuksen vastaanotti Setan puheenjohtaja Viima​ Lampiselta
  lehden toimittaja Sonja Huhtaniska​.

  Asiallisen tiedon omena -tunnustuspalkinto jaetaan vuosittain taholle, joka on edistänyt seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjen asemaa tai levittänyt asiallista tietoa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta. Tunnustus on jaettu vuodesta 1991 saakka.

  Lapin Kansa on julkaissut viime vuosina useita uutisia sekä omia artikkeleita seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta sekä huomioinut paikallista sateenkaaritoimintaa.

  Asiallisen tiedon omena -tunnustuksen myöntänyt Setan hallitus katsoo, että lehden linja on ollut ihmisten moninaisuutta kunnioittavaa ja jutut ovat olleet huolellisesti taustoitettuja. Uutiset ja artikkelit ovat nostaneet esiin ilmiöihin liittyviä lainsäädännön ongelmia ja pohtineet niiden vaikutusta yksilöiden ja perheiden elämään.

  ”Lapin Kansa on alueensa valtamedia ja näkyvä vaikuttaja. Asiallisilla ja inhimillisesti koskettavilla uutisoinnillaan ja jutuillaan, se lisää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvien näkyvyyttä omassa yhteisössään”, Setan hallitus toteaa.

  Lapin Kansa on osa Kaleva-konsernia.

  Reply
 • 30.6.2018 at 17:30
  Permalink

  Seta jakoi tänään Helsinki Priden puistojuhlassa Asiallisen tiedon omena -tunnustuksen Lapin Kansa​n toimitukselle. Tunnustuksen vastaanotti Setan puheenjohtaja Viima​ Lampiselta
  lehden toimittaja Sonja Huhtaniska​.

  Omasta mielestä tätä palkitoa voisi verrata lahjontaan tai korruptioon
  kun samanmieliset tahot veljeilevät keskenään pakotaen normi kansan nielemään tämän mafia idologisia näkemyksiä halusit tai et
  ja siitä sa vielä palkinon joku media talo sis palkitaan kun editää joidenkin vähemistöjen asioita
  mitäs jos lapin kansa alkaisiki edistämään uusi nazismia jutuisaan ja suomen vastavirta magneettimedian
  palkitsisi lapinkansan

  Lapin Kansa on julkaissut viime vuosina useita uutisia sekä omia artikkeleita kansalimielisten suuntautumisen ja oma jurin merkityksen sekä huomioinut paikallista kansalimielisten toimintaa
  pointti
  mitäs jos se menisi näin
  lapinkansaa syytetäiisin nazismin levitämisestä
  ja polisi hallitus lakkautaisi sen toiminnan

  mutta kun akenda on feministinen muiden seksuaalisuuta eli normi sexuaalien tavalaan syylistämistä
  pakottamista hyväksyä homosexuaalisuus ilman kompromisseja

  se on mitä hienoita tekemistä journalsmia

  Reply
 • 30.6.2018 at 17:36
  Permalink

  huom tämä on kärjistys

  mitäs jos lapin kansa alkaisikin edistämään uusi nazismia jutuisaan
  ja suomen vastavirta magneettimedi
  palkitsisi lapinkansan

  en pidä että mikään suomen vastamedioista edustaisi milään tavalla uusnazismin edistämistä

  tämä oli vain kärjistys shokki vertaus hoitoa sori vastamedia for give me

  CRADLE OF FILTH – Forgive Me Father (I Have Sinned)

  Reply
 • 30.6.2018 at 17:59
  Permalink

  Ous tuon 13 v tietysti Halosen Tarja voinut palkita vuoden homona ylen suorassa areenalähetyksessä

  Reply
 • 30.6.2018 at 19:01
  Permalink

  Tässä tulee juuri tämän Setan ja näiden sexualivähemistöjen kompromisitomuus hyvin esille
  JA VARSINKIN NÄIDEN TIETTYJEN VALTAMEDIAN HYVÄVELI KORRUPTIO
  NÄIDEN ARVOILTAAN *PAREMPIEN IHMISTEN KANSSA*
  PAREMPIEN ARVOJEN JOTKA HE OVAT PÖLINEET ITSELEEN
  JA KENELÄKÄÄN MULLA EI OLE ARVOJA OLENSKAAN TAI NIITÄ EI SAA OLLA
  TAI SIIS EI SAA OLLA ERINLAISIA ARVOJA

  KUIN HOMO-SEXUAALEILLA Ymm

  Kun Tieteen kuvalehti *esitää tutkimukseen perustuvia faktoja trans- sexuaalisuudesta*

  he ovat setan mielestä ROTTIA vaikka kertovat tieteeseen perustuvia faktoja
  jotka nämä ääri feministit kieltävät faktoina

  islamin suhteen on samanlaisia taipumuksia näillä ääri suvakeilla jotka ovat yleensä
  naisia feministeja ehkä
  monessa tapauksessa lesboja

  ELI
  Järkytävää suoraan sanoen jonkin sortin vähemmistö fasismia

  Seta moitti ja kiitti mediaa – tänne meni omena ja tänne Kunniarotta-titteli

  Asiallisen tiedon omena -tunnustuspalkinto jaetaan vuosittain taholle, joka on edistänyt seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjen asemaa tai levittänyt asiallista tietoa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta. Tunnustus on jaettu vuodesta 1991 saakka.
  Seksuaalinen tasavertaisuus ry Seta jakoi lauantaina Helsinki Priden puistojuhlassa Asiallisen tiedon omena -tunnustuksen sanomalehti Lapin Kansa​n toimitukselle. Tunnustuksen vastaanotti Setan puheenjohtaja Viima​ Lampiselta lehden toimittaja Sonja Huhtaniska​.

  Lehti sai tunnuksen ansiokkaasta ja asiallisesta työstään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä koskevassa uutisoinnissa. Lapin Kansaa kustantaa Kaleva.

  – Pohjois-Suomessa Lapin Kansa on alueensa valtamedia ja näkyvä vaikuttaja. Asiallisilla ja inhimillisesti koskettavilla uutisoinnillaan ja jutuillaan, se lisää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvien näkyvyyttä omassa yhteisössään, Setan hallitus perusteli.

  Asiallisen tiedon omena -tunnustuspalkinto jaetaan vuosittain taholle, joka on edistänyt seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjen asemaa tai levittänyt asiallista tietoa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta. Tunnustus on jaettu vuodesta 1991 saakka.

  Asiallisen tiedon omenan jakamisen lisäksi Seta nuhtelee vuosittain Kunniarotta-arvonimellä tahoa, joka on sen mielestä toiminnallaan ylläpitänyt seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin perustuvaa syrjintää tai muuten vaikeuttanut seksuaali- tai sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten elämää.

  Vuoden 2018 Kunniarotta-arvonimen Seta antoi tällä kertaa Tieteen Kuvalehdelle sen transsukupuolisuutta käsittelevästä numerosta.

  Tieteen Kuvalehden numero kertoi Setan mukaan transsukupuolisuudesta sensaatiohakuisesti, transfobisesti ja stereotypioita vahvistaen. Lehden kustantaja Suomessa on Bonnier Publications Oy.

  Mitäs jos lapin kansa alkaisikin edistämään uusi KANSALISMIELISYYTÄ jutuisaan

  ja suomen vastavirta magneettimedia

  palkitsisi lapinkansan

  JA HAUKKUSI YLEN ILTALEHDEN HESARIN ILTASANOMAT

  *ROTTA MEDIOIKSI *
  Siis tässähän on taas ihan sama periaate

  kun SETAN Kritereissä

  *todella huolestutavaa oikeasti *

  he juuri yritävät kaveantaa sana vapautta esin homo akendalansa

  TIETENKUVALEHDELTÄ

  DEMONISOIMALLA HEIDÄT

  KUN HE KERTOVAT TIETESEEN PERUSTUVIA FAKTOJA

  JA NE FAKTAT EIVÄT SETAN HARHA ITSEPETOKSESA eläville IHMISILLE KELPAA
  SIKSI TIETEENKUVALEHDESTÄ LEIVOTANKIN ROTTA MEDIA SETAN TODELLA SUVAITSEVAISTEN IHMISTEN TAHOLTA
  TÄSSÄ NÄKE HYVIN MYÖS TÄMÄN SUVAKIN SUVAITSEMATOMUUS AKENDAN

  HE EIVÄT SUVAITSE KUIN SAMANMIELISIÄ IHMISIÄ

  KIITOS SETA
  TOIVOTAVASTI TÄMÄKIN JUTTU AVAISI MONEN SILMÄT
  KUINKA SUVAITSEMATTOMIA NÄMÄ NIIN SANOTUT SUVAKIT OIKEASTI OVAT

  Reply
 • 30.6.2018 at 20:21
  Permalink

  ”Yhdenvertaisuus” ddr:läistä kommunismia ja totalitarismia, jonka nimeen vannoo myös globalistinen liberaali Petteri Orvon Kokoomus samoin kuin Juha Sipilän Keskustapuolue, jotka näin ovat mädättyneet ”demla” Tarja Halosen 12-vuotta kestäneen presidenttikauden aikana ja jälkeen. Tarja Halonen tuhosi Suomen kuten Barak Obama kahtena presidenttikaudellaan teki.

  Reply
 • 30.6.2018 at 20:30
  Permalink

  HS tässä voitaisiin myös kertoa Faktana
  että ne USAN liberaali Demokratti vasurit
  Ovat yksinään jotka tätä rebublikaanin vainoamista Harjoitavat esimerkisi tänään
  vaikka heidän oma kulta poju Barak Obama edellinen demari hallinto teki aivan samaa
  näille laitomille rajan ylittäjä mexikaani perheille
  Yhdysvaltojen politiikassa vihollisten kampittaminen on uudistuksia tärkeämpää – kaksi­puolue­järjestelmä rampauttaa koko maan
  eli …………………………HS
  Mustavalkoinen asetelma on 30 vuoden aikana käytännössä tappanut kompromissiratkaisut ja johtanut siihen, että puolueiden tärkein tehtävä valtaan astuessaan on yrittää kaataa toisen puolueen aikaansaannokset, kirjoittaa HS:n ulkomaantoimittaja Tuukka Tervonen.

  HSULK 20180627 Kolumnikuva Tuukka Tervonen.
  HSULK 20180627 Kolumnikuva Tuukka Tervonen. (KUVA: HEIDI PIIROINEN / HS)
  ONKO olemassa hyvää ja pahaa?

  Ikiaikaiseen filosofiseen kysymykseen ovat löytäneet vastauksen ainakin yhdysvaltalaiset. Yhä useammalle hyvää edustaa oma puolue ja pahaa vastapuolue.

  Arvostetun Pew Research -tutkimuskeskuksen mukaan kummankin puolueen kannattajakunnassa neljä viidestä suhtautuu kielteisesti toiseen puolueeseen, erittäin kielteisesti miltei puolet. Jälkimmäinen luku on yli kaksinkertaistunut 25 vuodessa.

  KIELTEISESTI suhtaudutaan paitsi puolueisiin myös vastapuolen kannattajiin.

  Pew Researchin toisessa tutkimuksessa yli puolet kummankin puolueen kannattajista suhtautui erittäin kylmästi vastapuolella oleviin ihmisiin. Nämäkin luvut ovat kasvussa.

  Sama näkyy kovenevassa retoriikassa. Presidentti Donald Trump on vaatinut toistuvasti ”Kiero-Hillaryn” eli Hillary Clintonin vangitsemista presidentinvaalikampanjan aikana ja sen jälkeen. Entinen vara­presidentti Joe Biden taas sanoi, että olisi hakannut Trumpin, jos he olisivat lukiossa.

  Presidentti Trumpin poika Eric Trump totesi taannoin, että Washingtonin demokraatit eivät ole edes ihmisiä. Seuraava looginen askel lienee kuolemantuomion vaatiminen poliittisille vastustajille.

  Puheet eivät ole koventuneet vain politiikassa. Ei tarvitse kuin hakeutua internetissä mille tahansa keskustelualustalle, jossa käsitellään politiikkaa. Sieltä voi lukea sivukaupalla myrkyllisiä kinasteluita republikaanien ja demokraattien välillä.

  Yhdysvaltain poliittinen järjestelmä on rakentunut vuosien saatossa tukemaan kaksipuoluejärjestelmää. Muilla puolueilla ei ole mahdollisuuksia nousta oikeisiin valta-asemiin, toisin kuin Euroopassa.

  PIKKU hiljaa koko yhteiskunta on muotoutunut näiden puolueiden ympärille. Jakolinja näkyy oikeusistuimissa, mediassa ja kaikissa julkisissa instituutioissa.

  Tästä seuraa, että näkyvyyttä saadakseen ehdokkaat muodostavat uhkakuvia toisesta puolueesta. Seuraavan kommentin pitää olla aina aiempaa sokeeraavampi. Mustavalkoinen asetelma on 30 vuoden aikana käytännössä tappanut kompromissiratkaisut ja johtanut siihen, että puolueiden tärkein tehtävä valtaan astuessaan on yrittää kaataa toisen puolueen aikaansaannokset.

  Maan on vaikea kehittyä, jos uudistuksiin keskittymisen sijaan tarkoitus on kampittaa vihollisia. Kongressin lainsäädäntötahti onkin hidastunut selvästi tällä vuosituhannella.

  Asioiden muuttumiseen tarvittaisiin jokin toisia amerikkalaisia suurempi vihollinen, kuten Neuvostoliitto aikoinaan. Muuten railot jatkavat syventymistään.
  Chapter 2
  ELI
  teko pyhyys *hypocrisy* tämän mielen osoituksen oikeutus on moraalintonta vittuilua
  johon ei pitäisi ola mitään perusteita historian valossa
  mutta kun donald thrumph on näiden demareiden mielestä NAZI *Rasite* heidän yksipuolue järjestelmänsä haave unelmansa muuri koska hän kannataa demokratiaa ennemän
  kuin yksikään näistä liberali demari vasuri vinkujista usassa
  kuten viki kertoo teille kuinka samanlaista politikaa hän tekee oikeiden nazien olesa hänen esikuvansa
  ja hän on yhtä julma ellei julmempi kuin yksipuolue järjestelmään maansa pakkotanut
  puolan miehitäjä Adolf Hitler vuona 1940
  Puolueen kannattajia ja jäseniä nimitetään natseiksi. Erityisesti Etelä-Saksassa kansallissosialistien vastustajat suosivat sanaa, koska lempinimeen Nazi (nimestä Ignatz) liittyivät mielleyhtymät hölmö, kömpelö tai jälkeenjäänyt
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler
  lukekaa yt kaikki kuinka identisiä kaksosia he ovat
  hitler oli varmaan oikeasti viisaampi kuin trump siis ÄÖ ltään
  tyhmäksi häntä ei voi kukaan syytää

  eli tuore vertaus vielä kysessä vuonna 2018 näillä liberaali usan mielenvikaisilla cp vammaisilla ihmisillä
  Aate
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialismi
  Kansallissosialismi on tyypillisesti luokiteltu äärioikeistolaiseksi politiikaksi. Aate käsittää *kuitenkin sekä *vasemmistolaisiksI* että oikeistolaisiksi miellettyjä elementtejä.
  Hitler totesi 1930 yksiselitteisesti Otto Strasserille: ”Kapitalistit ovat saavuttaneet asemansa kyvykkyydellään, ja tämän valinnan perusteella, joka osoittaa että he ovat ylempää rotua, heillä on oikeus johtaa.
  MITÄ MITÄ EIKÖ SE OLLUTKAAN ISo -DT,EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  vai onko joku lukenut iltalehdestä jonkun tälläisen julki tulemisen hänen suustaan

  Anteeksi CP Vammaiset te olette huomatavasti fiksumpia kuin usan libraali demarit
  te ette kai heitä ihmisiä kaduilla pulloilla
  tai estätte heidän sananvapautaan yliopistoissa
  väkivaltaisissa mellakoissa kuten Berkley
  Nämä liberali Demari usan sekopäät provosoivat sitä maata sisällis sotaan
  ja syy jos niin käy
  on yksistään heidän USAN liberaali Demokratti vasurieiden
  heidän liberaali vasuri propaganda
  viha anti thrumph valamediansa CNN NBC MSNBC
  Kanava on tunnettu vasemmistoliberalismistaan. Kesäkuussa 2011 MSNBC-johtaja Phil Griffin totesi, että MSNBC on ”edistysmielisten kanava.”

  Furious anti-Trump protesters clash with police in Portland, Ore.
  https://www.youtube.com/watch?v=dWGR1BFdtPU

  siitä asiasta ei keneläkään terve järkisellä ihmisellä
  voi olla muuta mielipidettä SE TOIMINTA mitä he harjoittavat rebuplikaani
  kannatajia kohtaan on törkeää jopa väkivaltaista tyrräniaa
  ILTASANOMAT Todella päivän polttava poliitinen uutinen USASTA Jälleen kerran
  tässähän sivisty silmissä valtamedian laatujournalismin pyhätössä eli suomessa
  Trump vastasi pilapuheluun lentokoneessaan – koomikko julkaisi keskustelun podcastissaan
  Jihuu
  Us congress hearing
  Trey Gowdy Destroys Social Media Companies at Congressional Hearing
  Rosenstein and Wray testify on 2016 election | Full hearing
  221 193 näyttökertaa

  Gowdy to Rosenstein on Russia probe: ’Finish it the hell up
  https://www.youtube.com/watch?v=Rbo0Lodbub0
  559 406 näyttökertaa
  Miksi näin paljon seuraajia youtubessa Asiaa
  siksi kun Usa liberaali valtamedia pimitää näitä rebublikaani edustajien
  grillaus tuokioita huoleella
  jossa esin FBI agentit osoitautuvat anti thrumph demareiden katyreiksi maan pettureiksi

  olisin odotanut että valtamedia tekisi juttuja niistä oikeista usan poliitisista asioista
  mutta sitä on kai turha odotaa
  koskaan eihän heidän USAN liberali vasuri anti thrump lähd tieto mediansakaan CNN ..enään muuta tee kuin vittuile rebublikaaneile koko tarmolla 24h päivä
  PAKKO LUOVUTAA TÄTÄ SUOMEN EYROOPAN LIBEALIMAN VATAMEDIAN VALEHTELIOITA VASTAN ON TURHA SÄTKIÄ VAIKA KUINKAONTA KERTAA E JÄISIVÄT VALISTA KIINNI MIKÄN EI MUUTA HEIDÄN TOIMINTA TAPOJAAN PUOLUEETOMAMAKSI
  NÄKÖJÄ PÄIN VASTOIN HE OVAT RÖYHKEITÄ SAATANALISIÄ KIEROJA
  JOTAIN SOTA AIKOJEN PROPAGANDA PSYKOLOGIAA HARJOITAVIA
  AIVOPESU TAKTIKAA KÄYTTÄVIÄ SEOPÄITÄ
  JA HUOM ITSELENSÄ VALEHTELIOIJTA SIINÄ SIVUSSA
  MUKAVA VALTAMEDIAN TOIMITTAJAN ELÄMÄ
  JOKA PERUSTUU ITSELENSÄ VALEHTELUUN JA REALIELÄMÄN FAKTOJEN KIELTÄMISEEN
  KOSKA MEDIA TALON KUSTANTAJA POMOT KÄSKEVÄT TEKEMÄÄN NIIN RAHASTA
  NÄITÄ MIKKI HIIRIÄ VALTAMEDIA KORRUPTIO JOURNALISTEJA SÄTKYNUKEJA
  ILMAN OMAA TAHTOA
  SELKÄRANKATOMIA VALTAMEDIAN TOTAALI LUUSERI TOIMITAJIA
  PS EN OLE SUUNITELMASSA ASEELISTA HYÖKÄYSTÄ YHTEENKÄÄN TOIMITUKSEEN
  DONT WORY SUPO
  purkaukseni tulee vain suoraa ja tunteella sydämestä
  jonka minun mielestä nämä valtamedian typerykset ovat ansaineet
  huom myös ennemistö suomalaista jakaa jotenkin mielipiteni luulisin
  valtamedian luotetavuus suomessa new low eli surkea

  Reply
 • 30.6.2018 at 20:38
  Permalink

  HS tässä voitaisiin myös kertoa Faktana
  että ne USAN liberaali Demokratti vasurit
  Ovat yksinään jotka tätä rebublikaanin vainoamista Harjoitavat esimerkisi tänään
  vaikka heidän oma kulta poju Barak Obama edellinen demari hallinto teki aivan samaa
  näille laitomille rajan ylittäjä mexikaani perheille
  Yhdysvaltojen politiikassa vihollisten kampittaminen on uudistuksia tärkeämpää – kaksi­puolue­järjestelmä rampauttaa koko maan
  eli …………………………HS
  Mustavalkoinen asetelma on 30 vuoden aikana käytännössä tappanut kompromissiratkaisut ja johtanut siihen, että puolueiden tärkein tehtävä valtaan astuessaan on yrittää kaataa toisen puolueen aikaansaannokset, kirjoittaa HS:n ulkomaantoimittaja Tuukka Tervonen.

  HSULK 20180627 Kolumnikuva Tuukka Tervonen.
  HSULK 20180627 Kolumnikuva Tuukka Tervonen. (KUVA: HEIDI PIIROINEN / HS)
  ONKO olemassa hyvää ja pahaa?

  Ikiaikaiseen filosofiseen kysymykseen ovat löytäneet vastauksen ainakin yhdysvaltalaiset. Yhä useammalle hyvää edustaa oma puolue ja pahaa vastapuolue.

  Arvostetun Pew Research -tutkimuskeskuksen mukaan kummankin puolueen kannattajakunnassa neljä viidestä suhtautuu kielteisesti toiseen puolueeseen, erittäin kielteisesti miltei puolet. Jälkimmäinen luku on yli kaksinkertaistunut 25 vuodessa.

  KIELTEISESTI suhtaudutaan paitsi puolueisiin myös vastapuolen kannattajiin.

  Pew Researchin toisessa tutkimuksessa yli puolet kummankin puolueen kannattajista suhtautui erittäin kylmästi vastapuolella oleviin ihmisiin. Nämäkin luvut ovat kasvussa.

  Sama näkyy kovenevassa retoriikassa. Presidentti Donald Trump on vaatinut toistuvasti ”Kiero-Hillaryn” eli Hillary Clintonin vangitsemista presidentinvaalikampanjan aikana ja sen jälkeen. Entinen vara­presidentti Joe Biden taas sanoi, että olisi hakannut Trumpin, jos he olisivat lukiossa.

  Presidentti Trumpin poika Eric Trump totesi taannoin, että Washingtonin demokraatit eivät ole edes ihmisiä. Seuraava looginen askel lienee kuolemantuomion vaatiminen poliittisille vastustajille.

  Puheet eivät ole koventuneet vain politiikassa. Ei tarvitse kuin hakeutua internetissä mille tahansa keskustelualustalle, jossa käsitellään politiikkaa. Sieltä voi lukea sivukaupalla myrkyllisiä kinasteluita republikaanien ja demokraattien välillä.

  Yhdysvaltain poliittinen järjestelmä on rakentunut vuosien saatossa tukemaan kaksipuoluejärjestelmää. Muilla puolueilla ei ole mahdollisuuksia nousta oikeisiin valta-asemiin, toisin kuin Euroopassa.

  PIKKU hiljaa koko yhteiskunta on muotoutunut näiden puolueiden ympärille. Jakolinja näkyy oikeusistuimissa, mediassa ja kaikissa julkisissa instituutioissa.

  Tästä seuraa, että näkyvyyttä saadakseen ehdokkaat muodostavat uhkakuvia toisesta puolueesta. Seuraavan kommentin pitää olla aina aiempaa sokeeraavampi. Mustavalkoinen asetelma on 30 vuoden aikana käytännössä tappanut kompromissiratkaisut ja johtanut siihen, että puolueiden tärkein tehtävä valtaan astuessaan on yrittää kaataa toisen puolueen aikaansaannokset.

  Maan on vaikea kehittyä, jos uudistuksiin keskittymisen sijaan tarkoitus on kampittaa vihollisia. Kongressin lainsäädäntötahti onkin hidastunut selvästi tällä vuosituhannella.

  Asioiden muuttumiseen tarvittaisiin jokin toisia amerikkalaisia suurempi vihollinen, kuten Neuvostoliitto aikoinaan. Muuten railot jatkavat syventymistään.
  Chapter 2
  ELI
  teko pyhyys *hypocrisy* tämän mielen osoituksen oikeutus on moraalintonta vittuilua
  johon ei pitäisi ola mitään perusteita historian valossa
  mutta kun donald thrumph on näiden demareiden mielestä NAZI *Rasite* heidän yksipuolue järjestelmänsä haave unelmansa muuri koska hän kannataa demokratiaa ennemän
  kuin yksikään näistä liberali demari vasuri vinkujista usassa
  kuten viki kertoo teille kuinka samanlaista politikaa hän tekee oikeiden nazien olesa hänen esikuvansa
  ja hän on yhtä julma ellei julmempi kuin yksipuolue järjestelmään maansa pakkotanut
  puolan miehitäjä Adolf Hitler vuona 1940
  Puolueen kannattajia ja jäseniä nimitetään natseiksi. Erityisesti Etelä-Saksassa kansallissosialistien vastustajat suosivat sanaa, koska lempinimeen Nazi (nimestä Ignatz) liittyivät mielleyhtymät hölmö, kömpelö tai jälkeenjäänyt
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler
  lukekaa nyt kaikki kuinka identisiä kaksosia he ovat
  hitler oli varmaan oikeasti viisaampi kuin trump siis ÄÖ ltään
  tyhmäksi häntä ei voi kukaan syytää

  eli tuore vertaus vielä kysessä vuonna 2018 näillä liberaali usan mielenvikaisilla cp vammaisilla ihmisillä
  Aate
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialismi
  Kansallissosialismi on tyypillisesti luokiteltu äärioikeistolaiseksi politiikaksi. Aate käsittää *kuitenkin sekä *vasemmistolaisiksI* että oikeistolaisiksi miellettyjä elementtejä.
  Hitler totesi 1930 yksiselitteisesti Otto Strasserille: ”Kapitalistit ovat saavuttaneet asemansa kyvykkyydellään, ja tämän valinnan perusteella, joka osoittaa että he ovat ylempää rotua, heillä on oikeus johtaa.
  MITÄ MITÄ EIKÖ SE OLLUTKAAN ISo -DT,EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  vai onko joku lukenut iltalehdestä jonkun tälläisen julki tulemisen hänen suustaan
  Anteeksi CP Vammaiset te olette huomatavasti fiksumpia kuin usan libraali demarit
  te ette kai heitä ihmisiä kaduilla pulloilla
  tai estätte heidän sananvapautaan yliopistoissa
  väkivaltaisissa mellakoissa kuten Berkley
  Nämä liberali Demari usan sekopäät provosoivat sitä maata sisällis sotaan
  ja syy jos niin käy
  on yksistään heidän USAN liberaali Demokratti vasurieiden
  heidän liberaali vasuri propaganda
  viha anti thrumph valamediansa CNN NBC MSNBC
  Kanava on tunnettu vasemmistoliberalismistaan. Kesäkuussa 2011 MSNBC-johtaja Phil Griffin totesi, että MSNBC on ”edistysmielisten kanava.”
  KATSO YOU TUBESTA
  Furious anti-Trump protesters clash with police in Portland, Ore.

  siitä asiasta ei keneläkään terve järkisellä ihmisellä
  voi olla muuta mielipidettä SE TOIMINTA mitä he harjoittavat rebuplikaani
  kannatajia kohtaan on törkeää jopa väkivaltaista tyrräniaa
  ILTASANOMAT Todella päivän polttava poliitinen uutinen USASTA Jälleen kerran
  tässähän sivisty silmissä valtamedian laatujournalismin pyhätössä eli suomessa
  Trump vastasi pilapuheluun lentokoneessaan – koomikko julkaisi keskustelun podcastissaan
  Jihuu
  Us congress hearing
  Trey Gowdy Destroys Social Media Companies at Congressional Hearing
  Rosenstein and Wray testify on 2016 election | Full hearing
  221 193 näyttökertaa
  KATSO YOU TUBESTA
  Gowdy to Rosenstein on Russia probe: ’Finish it the hell up
  559 406 näyttökertaa
  Miksi näin paljon seuraajia youtubessa Asiaan
  siksi kun Usa liberaali valtamedia pimitää näitä rebublikaani edustajien
  grillaus tuokioita huoleella
  jossa esin FBI agentit osoitautuvat anti thrumph demareiden katyreiksi maan pettureiksi

  olisin odotanut että valtamedia tekisi juttuja niistä oikeista usan poliitisista asioista
  mutta sitä on kai turha odotaa
  koskaan eihän heidän USAN liberali vasuri anti thrump lähd tieto mediansakaan CNN ..enään muuta tee kuin vittuile rebublikaaneile koko tarmolla 24h päivä
  PAKKO LUOVUTAA TÄTÄ SUOMEN EUROOPAN *LIBEA-LIMAN* VAlTAMEDIAN VALEHTELIOITA VASTAN ON TURHA SÄTKIÄ VAIkKA KUINKA mONTA KERTAA hE JÄISIVÄT
  VALHEISTA KIINNI MIKÄÄN EI MUUTA HEIDÄN TOIMINTA TAPOJAAN PUOLUEETOMAMAKSI
  NÄKÖJÄ PÄIN VASTOIN HE OVAT RÖYHKEITÄ SAATANALISIÄ KIEROJA
  JOTAIN SOTA AIKOJEN PROPAGANDA PSYKOLOGIAA HARJOITAVIA
  AIVOPESU TAKTIKAA KÄYTTÄVIÄ SEKOPÄITÄ
  JA HUOM ITSELENSÄ VALEHTELIOIJTA SIINÄ SIVUSSA
  MUKAVA VALTAMEDIAN TOIMITTAJAN ELÄMÄ
  JOKA PERUSTUU ITSELENSÄ VALEHTELUUN JA REALIELÄMÄN FAKTOJEN KIELTÄMISEEN
  KOSKA MEDIA TALON KUSTANTAJA POMOT KÄSKEVÄT TEKEMÄÄN NIIN RAHASTA
  NÄITÄ MIKKI HIIRIÄ VALTAMEDIA KORRUPTIO JOURNALISTEJA SÄTKYNUKEJA
  ILMAN OMAA TAHTOA
  SELKÄRANKATOMIA VALTAMEDIAN TOTAALI LUUSERI TOIMITAJIA
  PS EN OLE SUUNITELMASSA ASEELISTA HYÖKÄYSTÄ YHTEENKÄÄN TOIMITUKSEEN
  DONT WORY SUPO
  purkaukseni tulee vain suoraa ja tunteella sydämestä
  jonka minun mielestä nämä valtamedian typerykset ovat ansaineet
  huom myös ennemistö suomalaista jakaa jotenkin mielipiteni luulisin
  valtamedian luotetavuus suomessa new low eli surkea

  Reply
 • 30.6.2018 at 22:11
  Permalink

  pervo friikejä
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1198,h_674,f_auto,fl_lossy,q_auto/13-3-10283083.jpg

  mietikää noiden ihmisten ikää ja niiiden tietämystä
  ylipäätään näistä asioista

  joihin ei todelakaan kinnosta samaistua

  ylen toimitaja miehille katsokaa tänään homo pornoa jos olet hetero

  kysy itseltäsi onko toimita sinusta viehätävää
  oikeasti sinun arvojesi kannalta hienoa toimintaa

  gay ass fuck
  https://www.pornhub.com/gay/video/search?search=ass+fuck

  Reply
 • 1.7.2018 at 00:42
  Permalink

  Oikeusministeriö ja Rainbow Rights käsikynkkää Pride-viikkoon,
  https://www.nykysuomi.com/2018/06/27/oikeusministerio-ja-rainbow-rights-kasikynkkaa-pride-viikkoon/

  Oikeusministeriö on vallassaolevan hallituksen alainen eli sen käskytettävänä oleva. Kun Oikeusministeriö osallistuu tuollaiseen kulttuurimarxistis-feministiseen pervotapahtumaan, niin se on osoitus siitä, että tällä hetkellä vallassa olevat ja itseään porvareina pitävät ovat tosiasiallisesti PUNALIBERAALEJA PUNAPORVAREITA jotka näinollen kannattavat KOMMUNISTISEN Frankfurt-koulukunnan mädätysoppien soveltamista kansaan. Siis tuo
  ENTINEN ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-puolue, jollaisena sitä todennäköisesti äänestää joukko puolueen turmeltuneen johtoklikin hyödyllisiä idiootteja vielä seuraavissakin vaaleissa!

  Ks. ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”,
  http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  Reply
 • 1.7.2018 at 00:46
  Permalink

  Perustuslakiin kirjattua sananvapautta ovat viime vuosina monin tavoin loukanneet rikolliset vallanpitäjämme apureinaan mm. POLPO eli poliittinen poliisi, nettikytät ja Demlan sekä vapaamuurari-satanistien saastuttama ”oikeus”-laitos.

  Eräs poiminto aiheeseen liittyvästä, kokonaisuudessaankin hyvin lukemisen arvoisesta artikkelista
  ”VIRKAVALTA KÄY ”VIHAPUHEEN” VARJOLLA SOTAA OMIA KANSALAISIAAN VASTAAN”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/virkavalta-kay-vihapuheen-varjolla.html :

  ”Lisää vettä sananvapauskeskustelun myllyyn toi tänään ilmestynyt Yle-uutinen LM: Viharikoslain toimivuus arvioidaan uudelleen – Ministerit pitävät vihapuhetta yhteiskunnallisena ongelmana, jonka lopussa kerrotaan myös edellä mainitusta Suomen poliisijärjestöjen liiton vaatimuksesta. Poliittisesti mielenkiintoiseksi uutisjutun tekee se, että siinä vahvistetaan KOKOOMUKSEN ASEMA MAAMME SUOMALAISVIHAMIELISIMPÄNÄ PUOLUEENA. Vielä neljännesvuosisata sitten isänmaallisena puolueena tunnettu Kokoomus on tätä nykyä pelkkä Kansaton Kokoomus, joka on valmis myymään vaikka isoäitinsä, kunhan sillä voidaan vain miellyttää globlalistista suurpääomaa ja Brysselin herroja. Siksi nyky-Kokoomukselle on niin helppo säätää orwellilaisia sortolakeja kansallisen edun puolustajia vastaan.

  Tällä kertaa kokoomuslaista kansanpetturuutta edustivat puolueen punavihreä sisäministeri Kai Mykkänen ja vänrikki nappulana tunnettu oikeusministeri Kai Häkkänen:

  Asiaa Lännen Medialle kommentoinut sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on jo ryhtynyt selvittämään poliisia koskevan lainsäädännön täsmentämisen tarpeita. Hänen mukaansa vihapuhetoiminta on ilmiönä selvästi laaja yhteiskunnallinen ongelma, joka koskee poliisin lisäksi muita viranomaisia ja myös muita toimijoita.

  – Vihapuhetta koskevien laajempien lainsäädännöllisten muutostarpeiden kanssa aion olla yhteydessä oikeusministeri Antti Häkkäseen (kok.), Mykkänen sanoo.

  Niin sanotussa viha- eli totuuspuheessa kyse ei ole missään tapauksessa ”laajasta yhteiskunnallisesta ongelmasta”, vaan se koskee ainoastaan petoksellista poliittista eliittiä, joka on säätänyt niin runsaasti suomalaisvastaisia lakeja, että se on herättänyt väistämättä yleistä protestimieliaa. Tätä oikeutettua protestia halutaan nyt tukkia lakiteitse kaventamalla entisestään sanavapautta…”

  Reply
 • 1.7.2018 at 02:51
  Permalink

  oma mielipide

  tulee suhteelisen häiriitynyt olo kun mietii

  että joku äijjä ajatelsi minusta toisesta miehestä jotenkin sexuaalisesti

  ja haluaisi nussia minua minun paskalta haisevaan karvaiseen perseeseni

  kun en koe iitse itseäni miksikään sexi-pommiksi

  mutta joku toinen mies voisi sellaisena minua pitää
  juuri homoutensa takia

  eli siis minähän olen silloin jopa uhrin asemassa
  jos joku mies minusta niin ajatelisi
  vastoin minun omaa tahtoa

  esim työpaikalla

  katsellen salaa minua sillä silmällä miesten vessan kusilaarin edessä kuikuikelen kulliani olkani takaa
  sillä silmällä

  ja ajatelee haaveilee minusta

  että häluaisi imeä minun kulliani esim ja työntää kalunsa minun analin ja taisin päin

  siitähän se ulos kaapista sana tulee

  ja esim työkavereiden pöllähtäminen kun asia tulee julkiseksi

  sen jälkeen ei miesten kusi kourulla käydä enään kimpassa esim työpaikalla

  sitä ennen työpakan heterot ovat kyseleet että onkohan jaska homo

  kun se jotenkin tuntuu olevan koko

  ajan esim markun ja mikon iholla vähän liian tuttavalisesti

  mutta nythän se selvisi miksi

  siksi kun hän on sexuaalisesti ollut kiinostunut työkavereistaan toisista miehistä

  markusta ja mikosta periaatessa salaa

  joka taas on aiheutanut julmettua hämmenystä hetero työkavereissa markussa ja mikossa

  jopa ahdistelun kriteerit taytavää tunneta

  kyseiseltä henkilön nyt homoksi itsensä tunustaneen esim pomon
  samassa työpaikassa olevan suusta

  mietikää jos pomo työpaikalla olisi homo
  ja hän ahdstelsi siellä hetero miehiä
  käyttäen valtansa väärin

  mikko joutuisi imemään homo pomonsa kullia että saa pitää työpaikkansa esim

  YLE ssä se on ihan normaali käytäntö

  mietikää esim brasilian katu prostituutiota kun 50v euroopalainen liberaali homo mies tai miehet

  pumpaavat siellä alaikäisi poika puolisia lapsia sexilomilaan

  onko se niitä hyviä arvoja edustavaa toimintaa pridet

  homo sexuaali miesten sexi turismi

  Lapsi prostituution Käyttö kehitysmaissa

  https://www.google.fi/search?hl=fi&ei=SxY4W8aMFfOQmwW9nI-ABw&q=homosexuaali+miesten+sexi+turismi++Lapsi+prostituution+Käyttö+kehitysmaissa&oq=homosexuaali+miesten+sexi+turismi++Lapsi+prostituution+Käyttö+kehitysmaissa&gs_l=psy-ab.12…10850.10850.0.14464.1.1.0.0.0.0.80.80.1.1.0….0…1c.1.64.psy-ab..0.0.0….0.7w-U0kmrkJA

  Reply
 • 1.7.2018 at 03:25
  Permalink

  Liityköhän Tähän Homo kultuuriin joku P********n Salliminen

  kun katsoo esim noiden pride lapsien määrää tuossa suomen kulkueessa

  heitä on siellä todella paljon

  voisiko joku kysä heiltä oletkos jo harrastanut sexiä

  voi olla että vastaus olisi

  kyllä BI isäni ja BI äitini kanssa *huh*

  JA 90 Prosenttia heistä olivat naispuolisia henkilöitä

  joidenka ei tarvite otaa keho ulokeitä sisään reikiinsä

  kuten miespuoliset homot tekevät

  siksi myös hetero miehet ymmärtävät Leboutta paremmin Kuin mies homoja

  ja haluaisvat hypätä kolmaneksi pyöräksi lesboparien lemmen leikkeihin

  paisi jos niistä lesboista toinen näytää

  joltain kaljulta kiilto baarin häijjyltä tatuoidulta rekka mieheltä
  vaikka on nainen

  Reply
 • 7.7.2018 at 11:55
  Permalink

  Näinähän tämä on, jos ei hyväksy esim, seksuaalisesti poikkeavien ihmisyyttä.

  Sairaat ja vanhukset eivät ole tasavertaisia esim, Perran kanssa, koska heillä ei ole aikaa höperehtiä ja ovat tottuneet jo siihen, että maailmassa on kaikenlaisia ihmisiä.

  Miksi juuri nuoret ovat kaikkein ilkeämpiä ja ennakkoluuloisempia erilaisia ihmisiä kohtaan? Tai eivät kaikki, esim., hyvin koulutettujen maailmanpiiri on usein avarampi .

  Reply
 • 7.7.2018 at 12:05
  Permalink

  Sasnanvapaudesta on turha vinkua, kun kaikki saatte sanoa ihan mitä tahansa, jos ette ylitä tiettyä rajaa, jota osa kaikista hassahtaneista ei ymmärrä intomielisyyksissään.
  Perrat, Witit, Tillaset, yms. puhuvat ja kirjoittelevat mitä sattuu, samoin Huhtasaari, hyvin koulutettu nainen ed. verrattuna, puhuu mitä sattuu ja saa puhua, Enintään aiheuttaa naureskelua, koska hänkin kaikessa rasismissaan kuitenkin ymmärtää sen rajan, mitä joku Kuopion mummu ei ymmärrä.

  Suomessa on hyvin laaja sananvapaus, homoja, lesboja, suvakkeja jne. saa nimitellä ja haukkua minkä ehtii. Islamia saa arvostella, jos ei mene asiattomuuksiin. Rikollisia saa arvostella, mutta eihän kukaan kaikkia suomalaisiakaan yleistä tappajaksi esim, sen takia, että joku Imatralla ampui 3 naista tai Foxell on nuorena naisena pahasti vammautunut.

  Tiedän kyllä, että maahanmuuttokriittiset piirit ovat pistäneet kädet silmille ja korville, eivät ole kuulleet esim, tuosta Imatran ampumistapauksesta mitään. Yhden mielenterveysongelmaisen teot eivät kiinnosta, kun on ihonväri oikea. Ja sananvapautta on ollut kirjoitella Turun tragedian uhreista ilkeyksiä saati tekijästä.
  Kuvastanee hyvin sairasta maahanmuuttokriittistä porukkaa, että jopa uhreille ähätellään, siitäs sait. Ja sananvapaus on ollut sanoa.

  Perta on monessa mielessä tasa-arvoisempi kuin moni muu Suomessa. Hänestä ei kukaan kirjoita edes pervoja ja irstaita kuvauksia, kuten homomiehestä ja lesbonaisesta kirjoitellaan.

  Reply
  • 8.7.2018 at 20:16
   Permalink

   Hei ja kiitos kommentistasi.
   ”Sasnanvapaudesta on turha vinkua, kun kaikki saatte sanoa ihan mitä tahansa, jos ette ylitä tiettyä rajaa, jota osa kaikista hassahtaneista ei ymmärrä intomielisyyksissään.”
   Ei tässä ole kyse, etteikö Suomessa olisi sananvapautta, kyse on sananvapauden poliitisesta kaventamisesta.
   Voitko kertoa mikä se raja on mitä tuossa kommentissasi peräänkuulutat?

   ”..maahanmuuttokriittiset piirit ovat pistäneet kädet silmille ja korville, eivät ole kuulleet esim, tuosta Imatran ampumistapauksesta mitään.”
   Kyllä siitä kaikki ovat kuulleet. Miksi? Pitäisikö mielestäsi puhua pari vuotta sitten tapahtuneesta järjettömästä veriteosta?
   Olet vähän väärällä foorumilla jos olet tätä rajakki/suvakki porukkaa ja kommenttisi pitää sisällään niin järjettömiä yleistyksiä, että kyllä meillä sananvapaus toimii. 🙂
   Ymmärrän kyllä, että olet täällä trollaamassa, mutta täällä on sen verran viisaita lukijoita jättääkseen kommenttisi omaan arvoonsa, pois lukien minä.. 🙂

   Reply
 • 8.7.2018 at 19:09
  Permalink

  Oli hyvä kolumni, josta voisi ottaa montakin lainausta.
  Aika helposti kuitenkin Suomen ilmapiiri ja rakenteet saatiin hajalle. Luulin ensin ettei tällaista tilannetta voisi syntyä näin pienessä maassa.
  Olen -70 luvun lapsia ja olisin vielä muutama vuosi sitten alkanut nauramaan jos joku olisi sanonut, että ”toisinajattelijoita” aletaan rankaisemaan täällä sekä sen, että ihminen voi menettää työpaikkansa poliittisen mielipiteen vuoksi.
  Kehitys on myöskin hyvin pelottava, Neuvostoliiton touhun nähneenä.
  En olisi myöskään uskonut valtamedian alkavan kirjoittamaan niin törkeitä valheita, hyökkäämään yksittäisiä ihmisiä vastaan ja jättää kertomatta aivan oleellisia asioita maailmalta uutisissa ja korvaamalla sen polittisella jargonilla.
  Kaikkein eniten ihmettelen miten suuri yleisö ei herännyt ja alkanut laajemmin kyseenalaistamaan tiedoitusvälineiden propagandaa, kun oikeaa tietoa oli saatavilla.
  On ilmeisesti helpompi huudella ohjelmoituna natsia, kuin ottaa asioista oikeasti selvää.
  Mv- lehden tapaus mielestäni näytti kuitenkin sen, miten heikoilla pilareilla tämä valhe on pystyssä, enkä nyt tarkoita mv:n olleeen mikään tie ja totuus vaan yhteiskunnan koko koneiston hyökkäystä yhtä pientä netti julkaisua kohtaan.
  Demokratia kapenee koko ajan, vaikka sitä hoetaan, kuin jenkeissä ”vapautta”, tämä nyky touhu on täyttä kommunismia ja juuri sen takia sitä sana ”demokratia” hoetaan politiikassa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.