Brittitoimittaja Merkelistä: ”Muutamassa kuukaudessa EU:n kuningattaresta kerjäläiseksi”

Brittiläisen ”The Spectator”-sanomalehden toimittaja Fraser Nelson näkee Angelma Merkelin aseman ja arvostuksen laskeneen merkittävästi sekä unionissa että Saksassa. Hänen mukaansa Merkelin agenda tämän viikon EU-huippukokouksessa oli oman asemansa säilyttäminen, vielä muutaman viikon. Soraääniä Merkelin kannattamaa politiikkaa vastaan kuuluu niin kotimaassa kuin EU:ssa yleensä.

Merkelin hallituskoalition osana häärivän CSU-puolueen Horst Seehofer on kertonut avoimesti, että mikäli Merkel ei suostu tiukentamaan maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkaa, lähtee CSU hallituksesta ja samalla syöksisi Saksan hallituksen vähemmistöön ”Bundestagissa”, eli Saksan parlamentissa.

– Muutama kuukausi sitten Merkel oli EU-kokousten kuningatar mutta nyt hän ilmestyy paikalle apua anelevana kerjäläisenä, Nelson kuvailee Merkelin tilannetta.

CSU:n ja CDU:n liittoa on aiemmin pidetty lähes betonoituna, eikä kukaan olisi vielä Saksan vaalien aikaan uskonut, että mikään voisi lyödä kiilaa kahden puolueen väliin. Nyt CSU antoi Merkelille huippukokouksen loppuun asti aikaa suostua ”hyväksyttäviin” muutoksiin maahantulijoiden kohdalla, tai jo lähtökohtaisesti hankalaksi osoittautunut hallituksen kasaaminen muuttuisi mahdottomaksi ja edessä saattaisivat olla jopa uudet vaalit.

Lähde: Express

 

15 thoughts on “Brittitoimittaja Merkelistä: ”Muutamassa kuukaudessa EU:n kuningattaresta kerjäläiseksi”

 • 30.6.2018 at 09:18
  Permalink

  ja kun tämä tapahtuu, mikä on varmaa…ketähän sitten sipilä, stubb ja muut hännystelijät kumartelee? tulee mielenkiintoisia-aikoja……

  Reply
 • 30.6.2018 at 09:41
  Permalink

  Kuka tätä nukkehallitsijaa pyörittää????
  Ja montaa muuta lahjottua???

  Reply
 • 30.6.2018 at 10:07
  Permalink

  Trumpin valinta ja Merkelin pallin heiluminen antavat jonkinlaisia toivon signaaleja sen suhteen, että länsimaissa äänestävän kansan mielipiteillä on vielä merkitystä. Ehkä globalistit ovat laskeneet liikaa mediaylivoimansa varaan. Suomessa valtamedian asemaa ei olla vielä laajasti alettu keseenalaistamaan ja niinpä samat älykääpiöt saavat jatkaa vallassa vuodesta toiseen.

  Reply
  • 30.6.2018 at 12:21
   Permalink

   ehkä vielä hölmölässäkin herätään…toivottavasti…….

   Reply
 • 30.6.2018 at 14:08
  Permalink

  Nyt täytyy ymmärtää että tämä on poliittista teatteria merkelin ja Saksan hallituksen osalta.

  Bilderberg ryhmä teki jo aikoinaan päätöksen että EU:n käskyvalta siirretään Ranskalle. Ja niimpä niiden oma-poika asetettiin Ranskan johtoon. ”Nuorena” miehenä hän ehtii kauan palvella valtaapitäviä. Ja siksi kaikki päätösvalta tullaan siirtämään Macronille.

  Viime syksyn liittovaltiovaalit ja sen edeltävät debatit Saksassa olivat tämän näytelmän alkuesitystä. Merkel ja muut tappelivat kauan jos ennen vaaleja jolloin kansan mielenkiinto saaatiin kohdistettua ”keskinäiseen tappeluu”. Näin Macron sai varkain otettua ohjat EU:ssä käsiinsä. Ja kun pitkitettyjn vaalien jälkeen merkel ”voitti vaalit” niin Macronin reformit olivat jo EU:n vahvistettavina. Niin tuloverotu, rahankäyttö kuin ulkoplitiikkaksin. Ja nyt kun kaikki kamerat seuraavat Merkeliä niin Macron pönkittää valtaansa koko ajan.

  Merkelin viimeinen palvelus globalisteille on saada Saksa heikoksi ja riitaisaksi valtioksi. Mitä heikommaksi se sen saa, sitä helpompi Macronin on pitää vallankahvasta kiinni. Nyt Mama-merkel tappelee kuin Väyrynen kaikkien kanssa aiheuttaen riitaa oman puolueensakkin sisällä. Ja sekös Ranskalaisia naurattaa. Onneksi Saksa on kuitenkin erikoinen maa ja sielä asuu erinomainen kansa. Jota ei yksi merkel tai Macron tai liittoutuneet ole pystyneet lannistmaan. Uskon että Ranskalla tulee olemaan kusiset paikat pitää valtansa voimassa. Valta ja raha vääjäämättäkin valuu Saksaan kerta toisensa jälkeen. Macron voi ehkä nauttia parrasvaloista vuoden pari. Mutta sen jälkeen sen täytyy siirtyä sivuun.

  Ottakaan nämä merkel-uutiset viihteenä. Se arvo niissä on.

  Reply
 • 30.6.2018 at 18:26
  Permalink

  Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon Merkelin alamäkeen luistaminen on ollut vaikuttamassa Jyrki Kataisen puheisiin siitä, ettei haluakaan tavoitella Junckerin paikkaa EU:n sisällä ? Alkaako maa polttaa jalkojen alla,ja mieleen hiipiä pelko ettei EU olekaan enää jatkossa keskusjohtoinen diktatuuri ?

  Reply
 • 30.6.2018 at 20:27
  Permalink

  Angela – helvetin enkeli.

  Historiankirjoissa tuo tullaan muistamaan kamalana noitana.

  Reply
 • 30.6.2018 at 20:46
  Permalink

  Olen lukenut, – en muista mikä ”poikki -sanainen ongelma -julkaisu” oli kyseessä – että Angela Merkelin pääsyy pakolaiskriisin järjestämiseen ei ollut niinkään ”humanitäärinen” vaan kyseessä oli Saksan talous ja sen ”liiketoimet” Kreikassa Kreikka tuen muodossa, jolla EU päätti ”pelastaa” Kreikan (itsenä EU:n). Nythän on niin, että Saksa on ilmeisesti saanut ”voittoa” ainakin miljardin, jos ei enempää koko haisevalla raadolla, jolla Suomen puolesta muuan valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (SDP) pääministeri Jyrki Katainen (KOK) laiskan hiessä taistelivat Suomelle ”vakuudet”, jotka herättivät suurta hilpeyttä jopa EU:ssakin, jossa kuten tunnettua ei ole päätä eikä häntää itsessään.
  Angela Merkel pelkäsi nk. ”pakolaiskriisin” Kreikan sortuvan perikatoon, koska Libyan rannikolta kaikki mafia-veneet suuntasivat sen rannikkokaupunkien satamiin. Joten silloin Muttilta pääsi ”hätäpaska” ja hän avasi Euroopan reidet tulijoille tulla sinne, jonne aurinko tässä tapauksessa elintason muodossa paistoi ja Eurooppa maistoi barbaarista sivistystä heti kunhan enimmät Punaisen Ristin humanitäärinen apu oli dumpattu 30 metrin päähän siitä missä ne oli luovutettu. Mutta näillä pojilla olikin muut asiat mielessä ja hetikohta alkoivat ”hyvien ihmisten” julkea huuto ”pahojen” ihmisten raiskauksia, kähmintöjä, murhia, ryöstömurhia, pahoinpitelyjä ja Allahu Akbar ”turisti -rekka-autojen” kiertoajelujen oikeutuksesta ja hyödystä eurooppalaisille kansakunnille, jotka 1400-vuotta sitten olleen ajanjakson määrittelee historiaksi, josta puhutaan imperfektissä eikä preesensissä.

  Reply
 • 1.7.2018 at 00:56
  Permalink

  Merkel johtaa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa aisaparinaan Rotschild-nukke Macron.

  Reply
 • 1.7.2018 at 01:53
  Permalink

  Emeritusprofessori Vihavaisen arvio Storhaugin kirjasta ”Islam, yhdestoista vitsaus”:

  ”Emeritusprofessori Timo Vihavainen esittelee Hege Storhaugin kirjoittaman kirjan ”Islam, yhdestoista vitsaus”, joka on käännetty nyt myös suomeksi. Vihavaisen mukaan jokaisen suomalaisen poliitikon pitäisi lukea kirja. ”Sen he ovat velkaa valitsijoilleen””.
  https://mvlehti.net/2017/11/30/emeritusprofessori-vihavaisen-arvio-storhaugin-kirjasta-islam-yhdestoista-vitsaus/

  Reply
 • 1.7.2018 at 06:18
  Permalink

  Merkel on kuin Hitler loppuaikoina, maailma luhistuu ympäriltä ja rauniot savuvat, mutta uskotaan vielä johonkin ihmelliseen ylimaalliseen joka tulee ja pelastaa. No toivottavasti loppu on sama.

  Reply
  • 1.7.2018 at 20:32
   Permalink

   Viikset naamaan niin yhdennäköisyyskin on melkoinen…

   Reply
  • 1.7.2018 at 22:18
   Permalink

   Siirtelee divisioonia joista ei ollu kuin rippeet jäljellä. Aatu oli jo ihan loppu ja huumeiden luomassa harhoissa. Merkel taitaa olla vaan typerämpi ihan luonnostaan.

   Reply
  • 3.7.2018 at 01:13
   Permalink

   Katsokaapa Aatun äidin valokuvaa ja merkeliä nuorena. Ei ihme että jatkuvasti huhutaan merkelin olevan aatun avioton tytär. Itäpuoli sopisi siitosalueeksikin hyvin, koska sielä Aatu vietti suuren osan ajastaan.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.