Joensuussa vappuna tapahtunut yökerhopuukotus etenee syyteharkintaan

Poliisi sai vappuna varhain aamuyöllä hätäkeskuksen kautta ilmoituksen yökerhossa tapahtuneesta puukotuksesta. Teosta epäilty 20-vuotias joensuulainen mies otettiin kiinni yökerhon tiloista. Asianomistaja, 18-vuotias joensuulainen mies, sai tilanteessa vakavia vammoja. 

Esitutkinnassa on selvinnyt, että rikoksesta epäillyn ja asianomistajan välillä oli ollut riitaa jo ennen kyseistä iltaa ja riita kärjistyi ravintolassa vappua juhliessa ensin tappeluun, sitten tapon yritykseen saakka. 18-vuotiaan asianomistajan epäillään pahoinpidelleen epäiltyä puukottajaa ennen tapahtumien ”huipentumista” puukotukseen. Kokonaisuuteen liittyy myös tammikuussa 2018 tapahtunut laiton uhkaus, jossa 20-vuotiaan mieheen epäilleen uhanneen 18-vuotiasta miestä teräaseella. Yhteistä historiaa siis riittää.

Lopulta sekä aiemmat kahnaukset, että tapahtumat yökerhossa johtivat tilanteeseen, jossa 18-vuotias mies löi nyrkillä 20-vuotiasta ja tässä tilanteessa 20-vuotias mies löi teräaseella useita kertoa 18-vuotiasta miestä. Rikoksesta epäilty 20-vuotias mies on ollut koko esitutkinnan ajan vangittuna. Esitutkinta on nyt siis valmistunut ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon. Syyte asiassa on nostettava 18.7.2018 mennessä ja epäilty rikosnimike on tapon yritys.

Lähde: Poliisi

One thought on “Joensuussa vappuna tapahtunut yökerhopuukotus etenee syyteharkintaan

  • 25.6.2018 at 20:06
    Permalink

    Normaali kahden nuoren miehen korkeassa testosteroni tasossa oleva välienselvittely, joita näkee myös Afrikassa Serengetin savannilla rykimäaikana.
    Ellei kyseessä sitten ollut rikastuttaja, joka nyt ei tarvitse minkäänlaista syytä, vaan se voidaan jotesankin vastaavan ”vääräuskoisen” roskapussin vientiä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.