Paavo Väyrynen edelleen Kansalaispuolueen jäsen – ”On esitetty virheellisiä tulkintoja”

Pitkän linjan valtiomies Paavo Väyrynen on ollut viime kuukausina poikkeuksellisen paljon esillä mediassa, eikä pelkästään positiivisessa. Viimeisin ”Väyrynen” nähtiin eilen, kun käräjäoikeus käsitteli Väyrysen ja tämän perustaman Kansalaispuolueen välisiä epäselvyyksiä. Väyrynen oikoi jopa valtamediaan asti eksyneitä väärinkäsityksiä omassa tiedotteessaan.

Tiedote kokonaisuudessaan:

”Julkisuudessa on esitetty virheellisiä tulkintoja Helsingin käräjäoikeuden eilen tekemästä päätöksestä.

Käräjäoikeus ei kumonnut tai hylännyt niitä kanteita, joilla olen moittinut Sami Kilpeläisen johdolla tehtyjä kolmen hallituksen kokouksen ja yhden yleisen kokouksen päätöksiä. Kanteet käsitellään 14. ja 15. elokuuta pidettävässä käräjäoikeuden istunnossa. Eilinen päätös merkitsi vain sitä, että käräjäoikeuden aikaisemmin tekemä päätös täytäntöönpanon keskeyttämisestä osittain purettiin.

Olen tehnyt yhdistysrekisteriin ilmoituksen, että Kansalaispuolueen nimenkirjoittaja on vaihtunut. Tämä perustui siihen, että 3.6. tuli lainvoimaiseksi se päätös, jolla minun johtamani hallitus valittiin. PRH on ilmoittanut, että rekisterimerkintä hyväksytään, ellei sille viimeistään tänään toimiteta ”käräjäoikeuden päätöstä täytäntöönpanokiellosta (yhdistyslaki 34§)”. Ainakaan tähän mennessä sitä ei ole toimitettu.

Eduskuntaryhmistä annetun lain nojalla eilen rekisteröitiin Kansalaispuolueen eduskuntaryhmä. Tämän edellytyksenä oli, että olen Kansalaispuolueen jäsen.”

Lähde: Facebook.com/kokokansanpaavo

3 thoughts on “Paavo Väyrynen edelleen Kansalaispuolueen jäsen – ”On esitetty virheellisiä tulkintoja”

 • 20.6.2018 at 10:12
  Permalink

  Paavo se jaksaa suhmuroida. Kääntelee takkiaan aina itselleen parhain päin, elää toisten kustannuksella ja työstä eikä itse pistä killinkiäkään likoon. Ja silti kerta toisensa jälkeen Suomesta löytyy hölmöjä jotka lähtevät Paavon kelkkaan. Uskovat sen valeet ja tekevät työtä ilmaiseksi Paavolle. Vaikka niin kauan kun Paavo on ollut politiikassa, niin kauan se on aina sekoittanut pakkaa sielä missä se on ollut.

  Kuka muistaa Paavon EU-maratonpuheet? Esti EU:hun liittymisen mutta sen jälkeen käänsi takkinja ja KEPU:n äänillä vei Suomen Eurostoliittoon. Ja ensimmäisenä kun Paavolle annettiin EU-jakkara, että se saataisiin lepyteltyä ja pois Suomesta, se ilmoitti että ei se jää pois eduskunnasta koska pystyy hoitamaan asioita yhtäaikaa. Ja näin nosti kahta palkkaa, vaimonsa Sirkan ollessa EU-avustaja jolloin tuli kolmet palkat taloon. Ja nyt molemmat ovat olleet EU:ssa niin pitkään että saavat täydet eläkkeet sieltä ja Suomesta.

  En ihmettele lainkaan että Kekkosen ja Paavon välit tulehtuivat aina kun Paavo näytti Urkille naamaansa. Kuinka monta kertaa Urkki heitti Paavon kokouksesta tai neuvottelusta pihalle. Ja aina se vain tunki paikalle kertoen olevansa Urkin henkilökohtainen ystävä ja neuvonantaja.

  Jotkut vielä muistavat Paavon Kiinan vierailun. Se kun kiipesi hevos-veistoksen päälle sillä ratsastamaan. Myöhemmin patsaan ympärille rakennettiin aita ettei Paavolaiset enää kiipeä sen selkään. Näin lapsellinen ja naivi on Paavo.

  https://yle.fi/uutiset/3-10002176

  ”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”

  Miksi muuten Paavon parhaat aivopierut on poistettu wikiquotesta ja muitakin on muokattu uudestaan? Julkisuuskuvaako varten?

  Reply
  • 20.6.2018 at 17:17
   Permalink

   Niin se vain on että suuret valtiomiehet, keisarit ja kuninkaat ovat ikuistaneet itsensä hevosen selkään, näin myös pienen maan Paavo suuren keisarillisen Kiinan hevospatsaalla ratsastaen. Paavossa on valtiomies ainesta aina ollut ja varsinkin näinä aikoina, kun maata johtaa surkimukset.

   Reply
 • 21.6.2018 at 16:39
  Permalink

  Väykkä putoaa aina jaloilleen. Miehellä on kokemusta politiikasta jo Nooan ajoista saakka ja Suomen käytetyimpänä ”sylkykuppina” niin paksu nahka, ettei sitä läpäise mikään ”vihapuhe”. Suvakeilla ja vassareilla olisi syytä ottaa mallia väykästä. Mies painaa sitä päättäväisemmin eteenpäin mitä enemmän on vastatuulta.
  Mitä valtamedia on mieltä tästä miehestä, sen voi myös sinällään tässäkin tapauksessa muistaa, että noiden medioiden tuotoksissa on perin vähän asiaa ja sitäkin enemmän fiktiota.
  Paavo Väyrystä ei kenenkään tarvitse rakastaa, mutta kun vertaa tuota Suomessa vihattua kunnianhimoa sisältävää lyhyenläntää inttäjää, on hänessä kuitenkin parempaa valtiomiesmäisyyttä kuin Sipilän hallituksen ministereissä ja taaksepäin ajateltuna 20-vuoteen hallituspaikkoja pitäineitä ministereitä, jotka ovat harjoittaneet politiikkaa EU-lähtöisesti ja Suomen kansan edun ajaminen on kirosana ja EU-jäsenyyden menot ovat olleet kertakaikkisen kestämättömiä Suomen kokoiselle kansantaloudelle, joka on ollut nettomaksajana ja vielä nämä tsuhnat ovat reippaana poikana ja tyttönä menneet maksamaan suurienkin jäsenmaiden jäsenmaksuja silkkaa tyhmyyttään toisin sanoen nuollakseen niiden persettä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.