Nykysuomen sunnuntai-striimi tänään klo 20:30 – Puhuttavaa poliisibarometristä Neste-kauppoihin

Nykysuomen sunnuntai-striimi lähetetään tänään klo 20:30. Viikko on ollut vilkas ja puhuttavaa riittää Valtion Neste Oyj:n osakkeiden myynnistä poliisibarometrin kansan silmiin ristiriitaisiin tuloksiin sekä mm. Italian koventuneisiin asenteisiin pakolaisia kohtaan.

Tarjolla myöskin politiikkaa yleisellä tasolla sekä kuulumisien vaihtoa lukijoiden ja Nykysuomen kesken. Chat on jälleen käytössä koko lähetyksen ajan ja kuten edellisilläkin kerroilla, sana on vapaa.

Mistä sinä tahtoisit illan striimissä keskustella? Kerro kommenttiosiossa, ehdotuksesi otetaan huomioon!

Nykysuomen Youtube-kanavan löydät täältä. Tilaamalla kanavan saat aina ilmoituksen kun uutta sisältöä julkaistaan tai striimi on alkamassa.

Viime viikon sunnuntai-striimi:

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.