Entinen Pohjois-Irlannin terveysministeri Jim Wells vertaa brittien aborttilakia holokaustiin

Aiemmin mm. mielipiteillään homoseksuaaleista ja LGBT-liikkeestä yleensä kohauttanut, entinen Pohjois-Irlannin terveysministeri Jim Wells on avannut sanaisen arkkunsa ja ottanut kantaa Britannian aborttilakiin. Independent-lehden videolla Wells vertaa kyseistä lakia holokaustiin.

– 9,2 miljoonan ihmisen elämä on päätetty abortin keinoin vuoden 1967 jälkeen. Se on itse asiassa enemmän kuin Auschwitzissä ja Buchenwaldissa kuoli yhteensä. Me tapamme ihmisiä! Nämä ovat ihmisiä, joilla on täysi oikeus elämään.

Haastattelija kysyy videolla lisäksi, ”onko reilua verrata aborttia natseihin?”. Wells perustelee lukujen olevan täysin reilusti vertailtavissa, ”koska nämä ihmiset on tapettu!”.

Viralliset tiedot Auschwitzin uhrien lukumäärästä ovat vuosien saatossa vaihdelleet yhden ja kahdeksan miljoonan välillä, kun taas Buchenwaldissa kuoli hieman alle 60 000 vankia.

Vuonna 2015 Wells erosi terveysministerin tehtävästään poliisin alkaessa tutkimaan hänestä tehtyä rikosilmoitusta, jonka mukaan hän ”puhutteli asiattomasti homoparia”. Eroamiseen vaikutti myöskin Wellsin kanta homoparien oikeuksiin saada lapsia, joka aiheutti voimakkaita vastalauseita saarivaltiossa.

Lähde: Independent, Guardian

14 thoughts on “Entinen Pohjois-Irlannin terveysministeri Jim Wells vertaa brittien aborttilakia holokaustiin

 • 7.6.2018 at 00:34
  Permalink

  Luvuilla on se merkittävä ero että nämä aborteissa kuolleet ovat todellisia.

  Reply
 • 7.6.2018 at 05:12
  Permalink

  Onpa taas vertauksia niiltä joille asia ei juurikaan kuulu. Ennemmin paavin ja paavin alamaiset pitäisi kannustaa ehkäisyyn ja valistukseen, koska tänä päivänä tuo valtavien aborttien määrä johtuu juurikin tästä keskiaikaisesta katolisesta kultuurista ja tiedon pimittämisestä. Tieto ja nuorten valistus tässäkin asiassa auttaisi paljon asiaa.

  Reply
 • 7.6.2018 at 06:39
  Permalink

  Voi verrata saksalaisten holokaustittamiseen nälänhädillä, luodeilla ja joukkomurhilla. Juurikin näiden aivottomien anglosaksien ollessa eräs renkiporukka

  Reply
  • 7.6.2018 at 11:43
   Permalink

   Luodeilla ja pommeillla siis. Mutta saksalaisiahan murhattiin enemmän kuin 9 miljoonaa. Enemmän jopa sodan jälkeen kuin 9 miljoonaa. Ja sodan syylliset ovat täydellisesti USA ja ”demokraattiset” länsimaat.

   Reply
 • 7.6.2018 at 07:34
  Permalink

  Vihervasemmistolaiset päihdeongelmaiset hässivät vastuuttomasti joka viikonloppu eri partnerin kanssa ja käyttävät aborttia ehkäisy keinona koska äly ei riitä kondomipaketin avaamiseen.

  Reply
 • 7.6.2018 at 09:46
  Permalink

  Holokausti taas esillä.
  Tietääkö kukaan kuinka monta tonnia tuhkaa löytyi keskitysleireistä?

  Reply
  • 7.6.2018 at 13:52
   Permalink

   Ei yhtään -ne hävisivät mystisesti ”kuin tuhka tuuleen” aivan kuten kaikki muutkin todisteet väitetystä 6 miljoonasta.

   -Jännä juttu.

   Reply
 • 7.6.2018 at 12:57
  Permalink

  Antaa Jim Wellsin puhua totuuden sanoja, ei vain kaljakuppilassa vaan julkisuuteen miehen äänellä puhuttuna. ”Miehen ääni” ei merkitse tässä sukupuolta, vaan perisuomalaista käsitettä siitä, että henkilöllä on periaatteita ja uskallusta tuoda mielipiteensä esille suoraselkäisesti olivatpa ne millaisia hyvänsä. Eikä kosiskella äänestäjiä tai muutoin julkisuutta sekä yleistä mielipidettä, jota nykyiset nk. ”suomalaiset” poliitikot tekevät säännönmukaisesti niin, ettei loppujen lopuksi puolueita ei enää erota toisistaan paitsi persut, jotka ovatkin tästä syystä persona non grata Suomalaisessa yhteiskunnassa niin muiden puolueiden kuin valtamedian taholta kärsien suoranaista rasistista vihaa ja ”uunittamista” pois keskuudestamme vain siksi, että tuo puolue on jäänyt ”ajastaan jälkeen” koko elämää koskevina erilaisilla periaatetasoilla, jotka vielä kaksivuosikymmentä sitten vielä vallitsivat tässä maassa ja jota ”taakkaa” vielä suuri osa Suomen arki-älyllisestä kansasta pitää takaraivossaan refleksinomaisena voimana.
  Abortti ehkäisyvälineenä ja -keinona pelkän huvi-naimisen eli suoraan sanottuna nonstop -huoraamisen ”seuraamusten” torppaamisena ”vahinkojen” sattuessa aikuisten kukista ja mehiläisistä tietävien ihmisten vastuukysymysten väistämiseksi on selvä ja yksiselitteinen murha, joka ei vanhene koskaan sen enempää kuin nainenkaan.
  Raiskaukset ja naisen hengenvaara synnytyksen yhteydessä on ERI ASIA!!!
  Mitä tulee naisten oikeuksien ”kaventamiseen” tässä kysymyksessä on syytä muistaa aina se, että erilaisten oikeuksien omaamisoikeuteen liittyy myös lähtemättömänä osana VASTUU, eikä voida hyväksyä aikuistenmaailmassa sitä, että pullasta noukitaan vain rusinat kuten musumaanit ja somalit tekevät ”pakolaisina” ollessaan tai sosialidemokraattisessa poliitisessa aatteessa, jossa ”ei saa syyllistää”, vaan annetaan rikokseen syyllistyneelle rikolliselle annetaan hellyyttä ja rikoksen uhri saa osakseen sen halveksunnan ja rangaistuksen Demlan toimesta, joka valkoisessa tervehenkisessä oikeustajussa mätkäistään syyllisen päälle väärästä teosta rangaistuksena eikä palkintona tai ”tunnustuksena” hienosta teosta.

  Reply
  • 7.6.2018 at 19:18
   Permalink

   Tuo mies näyttää psykopaatilta ja valehtelee niin törkeästi, etä en voi kunnioittaa häntä tippaakaan. En kunnioita Soiniakaan, vaikka aborttikanta. Ja haastattelijakin haluaa mukailla virallista valehtelua, vaikka Auschwitz-Birkenaussa kuoli vain n. 100 000 ihmistä kaikkia kansallisuuksia yhteensä.

   Reply
   • 7.6.2018 at 19:50
    Permalink

    Se miltä kukin ”näyttää” ei todista yhtään mitään asianomaisen mielenterveydestä. Yleensäkin suvakkien ja kulttuurimarxistien eli vasemmiston ja vihreiden henkilöön käyvä ”maalittaminen” suhteessa esitettyyn mielipiteeseen on mahdollisimman epä-älyllinen matalamielinen suhtautuminen jonkun esittämään mielipiteeseen asiasta, josta on eri mieltä. Samaiset piirit aloittavat valtavan itkupotkuraivari pitoisen ja peppu-kipuisen hysteerisen kiljunnan, jos heidän esittämiä argumenttejaan käydään vastustamaan samalla tavalla leimaten kuin he itse pääsääntöisesti ja oletusarvoisesti ns. ”konservatiivisia arvoja” esittävien ihmisten suuntaan tekevät järjestäen valtamedian ja nykyisen yhteiskunta hengen mukaisesti ajojahteja näitä henkilöitä kohtaan, joka on täysin ddr:lläistä kommunistista politiikkaa, jolla pyritään tallaamaan jalkoihin länsimaisen demokratian perusperiaatteet siitä, että tätä arvomaailmaa noudattavassa yhteiskunnassa voi pelkäämättä saamastaan kohtelusta esittää poikkeavia näkökantoja omista arvoista ja lähtökohdistaan täysin tasavertaisena ja hyväksyttynä kansalaisena kuin vastapuolikin tai toista mieltä olevat tahot ja varsinainen kukkanen keskustelevassa länsimaisessa demokratiassa on se, että molemmat osapuolet sietävät toisiaan eli heidän olemassaolonsa samassa yhteiskunnassa ilman, että kuten ”kansandemokratioissa” toisinajattelijat noudettiin aamuyöllä soramontun reunalle tai vietiin keskitysleireihin pakkotöihin, joka merkitse vain siirrettyä kuolemaa aliravitsemukseen ja ylirasitukseen kovasta työstä sekä äärimmäisen epäinhimillisestä kohtelusta, jonka synonyymi on SIPERIA!
    Puolustan jokaisen yksilön sananvapautta ja oikeutta tuoda sen julki, sillä mikään näkökanta ei ole lähtökohtaisesti parempi tai hyväksyttävämpi kuin toinen siten, että tämän sanojan kurkku on katkaistava ennen kuin ”väärä mielipide” saadaan äänihuulilla muodostetuksi.
    Mielestäni vanhemmille pitäisi yksintein suoda oikeus ”aborttiin” koko lapsen eliniän ajan siten, että varsinainen kusipäinen harminkappale, joka vetää koko suvun kunnian ja vanhempien surujen sammion piripintaan. Voitaisiin isän tai äidin toimesta paukauttaa hengiltä kuin ontuva hevonen. Tämän jälkeen voitaisiin todella erotella jyvät akanoista kuinka moni kannattaa sydämestään aborttia, joka merkitsee todella oman elämän päättymistä kuin seinään kesken ”kansanhuvien”, sillä jokainen tietää sen, että asianomaisen mielipide seuraa paljolti sitä, kummalla puolella kiväärin piipua on. Leikki leikkinä, mutta jo lasten eutanasia Hollannissa on mahdollisuus, josta eivät edes vanhemmat voi sanoa poikkipuolista sanaa, vaikka lapsi olisikin rakas ja elämän sisältö. Mitä tulee vanhusten tulevaan ”eutanasiaan” eli suoraan tappamiseen, jota käytännössä Suomessa on jo noudatettu kuten jokainen iäkkään vanhempansa lapset sen tietävät. Potilaiden ”priorisointi” merkitsee käytännössä sitä, että vaikka vanhus ei olisi vielä saattotilassa. Hänen tilansa kohentamiseen ei haluttaisi satsata, vaan ”annettaisiin” sairaalahenkilökunnan ”suosittelemana” kuolla ja kuihtua pois, joka merkitsee tavallaan siirtymistä ajassa taaksepäin toistasataa vuotta, jolloin lääketiede oli kykenemätön hoitamaan vanhoja ja sairaita ihmisiä, jonka seurauksena omaiset seurasivat katseella potilaan hiljaista hiipumista pois tästä ajasta.
    Tulevaisuudessa vanhukset yksinkertaisesti tapetaan pois kuleksimasta kuten Ruotsin sosiaaliministeri taivasteli ja manasi ruotsalaisten vanhusten aiheuttamaa ”taakkaa” ja ”kuluerää” tuolle kuninkaalliselle valtiolle, jonka nimenomaisesti ovat nämä ”taakat” rakentaneet kermaperseisille feministi-ministereille, jotka syytävät samanaikaisesti miljardeja ja taas miljardeja kruunuja muslimeille ja Afrikasta saapuneille loisille, joita pidetään tunnetusti kuin piispaa pappilassa yltäkylläisyydessä niin, että kuten Suomenkin eläkeläiset ovat Ruotsissa vanhukset todellisessa köyhyysloukussa ja asunnottomana kun kaikki ojennetaan hopeatarjottimella ihmisjätteille, joita ei voi edes ihmisinä pitää. Tässäpä hieman ”porin jatsia!”

    Reply
    • 8.6.2018 at 17:17
     Permalink

     Juha onkin havaittu mädättäväksi holohoaxeriksi jo aiemmin. Totta kai tajuan tyypin brittipsykopaatiksi jo tuon hirvittävän holokausikakan perusteella. Hän nauttii valehtelusta. Ulkonäkö itse asiassa tulee perässä. Itselläsi on jokin vammaisen puheripuli ja maalittaminen melko köykäisin perustein

     Reply
     • 8.6.2018 at 18:59
      Permalink

      holohoaxeriksi???
      Jaa-a. Kun tietäisin mitä tuo sana edes takoittaakaan.
      En ole ”vammainen”, enkä myöskään kärsi minkäänsortin ”ripulista”, vaan kirjoittaminen on muuten hauskaa puuhaa, eikä asioita paljoakaan selvitellä sika-soinin ”one timereilla”, jotka ovat sinänsä jänniä turvan tukkimis -keinoja, mutta jättävät asiaperusteet täysin kertomatta, joilla nyt ylipäätänsä pyritään perustelemaan omia kantojaan. Joskun 1000-vuotta sitten koulussa opettaja ei tyytynyt pelkään vastaukseen lukuaineissa (ei muissa ”aineissa”), vaan teki sen ikävän lisäkysymyksen: ”Perustele!”
      Sen mitä Adolf Hitler on aikoinaan Saksassa tehnyt. Ei kiinnosta minua pätkääkään, edes jonkinlaisena historiallisena krapulana, jonka ikeen alle on Saksan kansakunta siitä lähtien ”kiinnitetty” kuin orjakaleerin soutajiksi ”buukaten”, josta ei ole tuolle kansakunnalle ollut mitään hyötyä. Päinvastoin. Nykyinenkin Saksan tilanne kommari Angela Merkelin menopausseista johtuen on täysin riippuvainen tuon valtakunnan historiasta ja sekopäisestä yrittämisestä olla toistamatta jotain sellaista, joka ei edes toistuisi yrittämälläkään, mutta toisaalta Angela Merkel pelkää kansallissosialistista Saksaa ja sen menneisyyttä niin paljon, että juostessaan sitä pakoon samalla hän itseasiassa ajaa tuota maata takaisin fanittamaan noita aikoja, jolloin saksalaiset saivat olla vähintäinkin rauhassa omassa maassaan nauttien kansalaisoikeuksista ja itsenäisyydestä eivätkä olleet internationaalisia ”huutolaisia” ja toisenluokan kansalaisia omassa maassaan niin kuin jokaisessa EU:n jäsenvaltiossa on nyt käynyt v. 2015 jälkeen, myös täällä Suomessa. Juutalaisten oletettu verilöyly ei ole ollut ainutkertainen maailmanhistoriassa, eikä se edes tule olemaan viimeinen, vaan vahvasti tuntuu siltä, että seuraava ehdokas ovat valkoiset eurooppalaiset.

     • 9.6.2018 at 16:38
      Permalink

      Minkälainen ihminen oikein olet? Sinua ei siis kiinnosta totuus siitä, tapettiinko ketään vaiko miljoonia ja kuka yleensä oli uhri. Metelöit täällä kuitenkin alakoululaisen tyylisesti. Saarnaat näin alatyyliin erinäisiä politiikkajuttuja suu vaahdossa ja ilmeisen nopeasti tuotettuna ja vähin pidäkkein

 • 7.6.2018 at 19:47
  Permalink

  Tässä on terve ja moraalinen jätkä. Lisää näitä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.