Soini osallistuu Pohjoismaiden ja Afrikan ulkoministerikokoukseen – Aiheena yhteistyön lisääminen

Ulkoministeri Timo Soini osallistuu Pohjoismaiden ja Afrikan maiden ulkoministerikokoukseen 6.-7. kesäkuuta, Kööpenhaminassa. Pohjoismaiden lisäksi kokoukseen odotetaan osallistuvan noin kahdenkymmenen Afrikan maan edustajia. Pohjoismaat ja Afrikan maat tahtovat ulkoministeriön mukaan lisätä yhteistyötä monenvälisen ja sääntöpohjaisen järjestelmän tukemiseksi yhteisiin arvoihin ja intresseihin pohjautuen.

Yhteistyön lisäämiselle on nyt erityinen tarve, kerrotaan ulkoministeriön tiedotteessa. Lisäksi Afrikan talouden kehittäminen on keskusteluissa esillä. Ministeri Soini alustaa kokouksessa nuorten osallistumisen merkityksestä Afrikan tulevaisuudelle.  Kokouksen muita teemoja ovat kestävien yhteiskuntarakenteiden luominen, rauhan ja turvallisuuden edistäminen sekä investointien ja kaupan lisääminen.

– Nuorison hyvinvointi on yksi kohtalonkysymyksistä. Pohjoismaissa väestön ikääntyminen heijastuu kestävyysvajeeseen ja toisaalta nuorisotyöttömyys on kasvussa. Afrikassa väestönkasvu on nopeaa ja uusia työ- ja koulutuspaikkoja pitäisi lisätä ripeässä tahdissa mm. maastamuuton hillitsemiseksi. Vain yhdessä löydetään kestäviä ratkaisuja.

Ministerikokouksen yhteydessä järjestetään illallinen Pohjoismaisten yritysjohtajien kanssa. Ulkoministeri Soinilla on lisäksi useita kahdenvälisiä tapaamisia.

Lähde: Ulkoministeriö

10 thoughts on “Soini osallistuu Pohjoismaiden ja Afrikan ulkoministerikokoukseen – Aiheena yhteistyön lisääminen

 • 6.6.2018 at 23:47
  Permalink

  ”Pohjoismaat ja Afrikan maat tahtovat ulkoministeriön mukaan lisätä yhteistyötä…”. Yhteistyö on perinteisesti antamista ja saamista. Me annamme rahat ja saamme turvapaikanhakijat.

  Reply
 • 7.6.2018 at 00:30
  Permalink

  Mitäs ME tästä hyödymme?

  Reply
 • 7.6.2018 at 05:28
  Permalink

  Soini on tekemässä viimeistä konkeloa Suomelle, kertomalla Suomen fantastisesta sosiaaliturvasta muun maalaisille. Omilta sen sijaan leikataan että rahoitus riittää koko maailman sosiaalitoimistoksi. Hain tässä pitkäaikaistyöttömänä ensimmäsitä kertaa elämässä sosiaalitukea kun alle 500 ei tahodo pärjätä ja kun lindström vei siitä vielä osan. Ei onnistunut koska tienaan eukon surkean palkan takia liikaa. Rahoittamaan kyllä ole kelvannut sitä 35 vuotta. Saatana että sieppasi, kun samaan aikaan rajojen yli kävelevät loisijat saavat ilman mitään selvityksiä kaiken ilmaiseksi tai helvetimoista selvittelyä.Siten ihmetellään mistä tämä vastustus maahanmuuttoon ja sosiaalisurffareiden suoranainen vihaaminen johtuu.

  Reply
  • 7.6.2018 at 07:27
   Permalink

   Linja tuntuu samalta meillä päin,ei kelasta SUOMALAINEN saa yhtikäs mitään apua, ei lääkkeisiin, ei hammaslääkäriin, eikä asumiskustannuksiin. Maksetaan kaikista ilmoittamista laskuista ja kuluista sellainen mitätön summa joka kuullostaa ja tuntuu vittuilulta suoraan sanoen. Aina vaan päivä päivältä pidän siitä kiinni, että tätä paska maata en edes asein puolustaisi sekunttiakaan, enkä tämän paska maan eteen ole myöskään mitään valmis tekemään. Hienosi toimi ”aktiivimallikin” kohdallani, sairauksien ja rajujen työrajoitusten, sekä liki työkyvyttömyyden rajamailla, automaatti leikkuri leikasi minunkin korvauksia, vaikka minulle ei myöskään ole tarjottu minkäänlaista aktiivi asiaa. Työtä kun en nykykuntoni vuoksi voi edes hakea, ja tuskinpa minä kauaa pystyisin edes työtä tekemäänkään ennen irtisanomista niistä sairaslomista johtuen, joita sairauteni pakosta aiheuttaa.

   Reply
  • 7.6.2018 at 09:14
   Permalink

   Suomalainen viranomaistoiminta on tänä päivänä lähtökohtaisesti SUomalaisVAstaista, Bobrikov nauraa haudassaan.
   Lähtöoletuksena on että tavalliselta tallaajalta evätään kaikki mikä voidaan ja jo myönnetytkin peritään takaisin jos mahdollista, ei ole rasismia epäillä kantasuomalaisen motiiveja ja vaatia papereita…

   Reply
  • 7.6.2018 at 18:27
   Permalink

   Nim.merk. Niin vituttaa.
   Oletko harkinnut lähteä pakolaiseksi ruotsiin?
   Jos kieltävät, niin hauku rasisteiksi ja kerro kuinka kotimaassasi sinua kidutetaan.
   Kun ruotsalaiset kustantavat toimeentulosi lopuksi ikääsi, niin voit alkaa lomailemaan suomessa.
   Melkein unohtui. Muista perheen yhdistäminen.

   Reply
 • 7.6.2018 at 07:36
  Permalink

  Nythän Soinilla avautuu tilaisuus lyödä nyrkkiä pöytään ja ilmoittaa että Suomeen EI ole tulemista.

  Reply
 • 7.6.2018 at 13:07
  Permalink

  Viime EU-edustajien ja Pohjoisen Afrikan rikkaiden diktaattoreiden tapaaminen meni täysin persielleen eli täysin tulokseton ja marto huvireussu, jonka alkuperäisenä tavoitteena oli kenties purkaa Eurooppaan tulevaa matu -painetta tai sitten koko meeting oli silkkaa valhetta ja kusetusta EU:n jäsenvaltioiden valkoisen kansanosan kyllästymisen ja turvallisuustason laskemisen Etelä-Amerikan vastaavaan.
  Ainoa tulos on se, että matujen heinäsirkka -hyökkäys jatkuu yhä vain laajentuen ja lisääntyen, koska Bilderberg -kokoustajien ja EU:n ”sosiaalidemokraattinen projektin” pitää saada jatkua yhä vain vahvistuen valkoisen Euroopan tuhon takaamiseksi, sillä isänmaaton raha on kaiken tämän ihmisoikeusrikoksen pontimena ja polttoaineena, sillä rahan kahina peittää alleen Euroopan kansanmurhan tuskan kouristukset ja kärsimysten äänet.
  Hottentotit voisivat laittaa sika-soinin pataan ja keittää sekä syödä suihinsa, joka on tosin hyvin julmaa. Hottentoteille nimittäin!!!

  Reply
 • 7.6.2018 at 13:43
  Permalink

  Soini voisi viedä aluksi vaikka rekallisen kondomeja afrikkalaisille.

  Reply
 • 8.6.2018 at 15:19
  Permalink

  Vallanpitäjiemme propagandakone Yle pyrkii muun valtaVALEmedian kanssa jakamaan kansaa – ”hajoita ja hallitse”:

  ”VASTAKKAINASETTELUN AIKA EI OLE OHI – SE ON VASTA ALKAMASSA

  Valtamediat kertoivat eilen Suomen kulttuurirahaston ja ajatuspaja E2:n teettämästä tutkimuksesta, jossa kysyttiin yli 6000 kansalaiselta, mistä suomalaiset ovat huolissaan, mikä meitä erottaa ja jakaa. Ylen uutisessa Maata riivaa riitely ja vastakkainasettelu – kansalaiset katsovat Suomen nykymenoa huolissaan korostettiin tutkimuksen havaintoa, jonka mukaan kolmannes kansalaisista nimesi jakavaksi tekijäksi yhteiskunnallisen keskustelun repivyyden ja arvoristiriidat.

  Valtamedian eli hallitsevien tiedotusvälineiden kannalta tutkimustulos on hälyttävä, koska enemmistö suomalaisista pitää tutkijoita puolueellisina ja mediaa rintamalinjojen rakentajana. Kansa saattaa olla tyhmää, mutta ei sentään niin tyhmää etteikö se ymmärtäisi, että järjestelmään vahvasti kytköksissä oleva valtamedia pyrkii valikoiduilla uutisoinnillaan jakamaan kansaa, koska suomalaisvihamielisten voimien on helpompi hallita epäyhteinäistä kansakuntaa:

  Yli puolet (57 %) suomalaisista on sitä mieltä, että tiedotusvälineet kärjistävät yhteiskunnan ristiriitoja tahallaan. Yhtä heikko on usko tutkijoihinkin. Sama 57 prosenttia kansalaisista ajattelee, että tutkijat ajavat julkisuudessa omia päämääriään.

  Epäusko tutkijoihin ei tosiasiassa kerro suomalaisten heikosta luottamuksesta tieteeseen, vaan ainoastaan politisoituneisiin tutkijoihin, jotka ajavat omaa agendaansa.

  Kun puheenaiheina ovat pakolaiset ja ihmisoikeudet voi olla varma, että Ylen asiantuntijana on Martin Scheinin, sensuuria ja viharikoslakeja ovat puolestaan puolustamassa professorit Juha Lavapuro ja Tuomas Ojanen.

  Jotkut tutkijat eivät pelkästään manipuloi, vaan suorastaan valehtelevat agendansa puolesta kuten UPI:n Teemu Sinkkonen, jonka mukaan turvapaikanhakijoiden tuoma terrorismi on ”punahilkka satua”. Yle käytti Sinkkosen sittemmin UPI:n sivulta poistettua artikkelia ”Satu terroristeista” (2016) lähteenä todistaakseen, että ISIS ei ole todellinen uhka ja päinvastaista väittää vain paranoidi äärioikeisto, jonka jutut ovat verrattavissa Punahilkka-satuun. Onneksi Yle Watch tallensi osan tästä sadusta myös jälki…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/vastakkainasettelun-aika-ei-ole-ohi-se.html

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.