”Päivi Räsänen seal of approval”-Tupakkatyöryhmän mietinnölle

Nykysuomi kertoi eilen, kuinka Sosiaali- ja terveysministeriön asettama työryhmä oli saanut mietintönsä valmiiksi siitä, kuinka Suomesta saataisiin ”savuton” vuoteen 2030 mennessä. Tavoite on kirjattu lakiin ja mietinnön perusteella tupakkatuotteille sekä niiden käytölle olisi tulossa entistäkin kovempia veroja ja rajoituksia. Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen kehuu kd-lehdessä mietintöä mm. ”rohkeaksi ja määrätietoiseksi”.

-”Tämä on hyvin määrätietoinen ja rohkea esitys, jossa on monipuolisesti vaikuttavia keinoja. On tärkeää, että mietintö muistaa tupakan ja nuuskan lisäksi myös uusien, niitä korvaavien tupakkatuotteitten vaarallisuuden.”-toteaa Räsänen KD-lehdelle.

Sosiaali- ja terveysministeriön asettama tupakka- ja nikotiinipoliittinen kehittämistyöryhmä luovutti mietintönsä peruspalveluministeri Annika Saarikolle eilen, 31.6. Mietinnössä on kirjattuna muunmuassa 44 kohtainen toimenpideohjelma, jolla tavoitteeseen savuttomasta Suomesta oletetaan päästävän.

Työryhmän puheenjohtaja Ilkka Oksala nosti erityisesti esiin verotuksen tärkeyden tupakoinnin vähentämisessä.

Markkinoille on viime vuosina tullut paljon uusia nikotiinin ja tupakan korvaavia tuotteita, joidenka käytöstä mahdollisesti aiheutuvista haitoista ei ole toistaiseksi paljoakaan tietoa. Myöskin näiden verotusta aiotaan kiristää.

Lähde: Kd-lehti

 

10 thoughts on “”Päivi Räsänen seal of approval”-Tupakkatyöryhmän mietinnölle

 • 1.6.2018 at 10:24
  Permalink

  Minulla ei ole vaikeuksa sekä äänestää Räsästä että vetää kaksin käsin North State Filter-merkkistä savuketta.

  Reply
 • 1.6.2018 at 10:42
  Permalink

  suomen siveys poliiisit ovat ottaneet totalirismin keinot
  kuin terveys nazit
  ja kontrollin
  puutumalla ihmten henkilökohtaisiin valintoihin kuten tupakointi

  haistakaa vittu helvetin kukkahattu tädit ja tuppakki imehiä ja naisia halveravat mulkut

  tekisi mieli tunkea havanna sikaarit tämän työryhmän kontrolli fasisti jäsenten hanuriin

  Reply
 • 1.6.2018 at 10:53
  Permalink

  Päivi Räsänen ja hänen raamattupiirinsä tuntee itsensä kovasti paremmiksi ihmisiksi paimentaessaan muita.
  Kantakuppilani terassilla taas tulevanakin sunnuntaina aikani kuluksi arvailen, mitä niiden muutamien minua paheksuvasti mulkoilevien ohikulkijoiden kotiovien sisäpuolella tapahtuu.

  Reply
 • 1.6.2018 at 12:23
  Permalink

  Hölynpölyä ja vouhotusta. Ja vaativat kaikkien alistuvan heidän ajattelulleen. Se on sitä paljon puhuttua fasismia.

  Reply
 • 1.6.2018 at 19:49
  Permalink

  Aina pitää tehdä päinvastoin kuin mitä herrat ja narrit vaatii, lisää tupakkia rööriin koska ehkäisee alzheimerin ja parkinssonin tautia.

  Reply
  • 1.6.2018 at 20:07
   Permalink

   Kannabis hidastaa Alzheimerin taudin etenemistä ja näin ollen henkilön elämänlaatu on parempi viimeisinäkin vuosina. Kannabis on paljon parempi vaihtoehto tupakalle ja alkoholille – ei perheväkivaltaa, ei rattijuopumuksia, ei krapulan kaltaista olotilaa. Kannabis on vanha lääke jota on käytetty itämaissa kauankin. Suosittelen myös reumasairaille, MS-tautiselle, syöpäpotilaille ja Parkinsonia sairastaville kannabista.

   http://tieku.fi/laaketiede/laakkeet/4-sairautta-joita-voidaan-hoitaa-kannabiksella

   Reply
   • 2.6.2018 at 10:44
    Permalink

    Juu, rapakon takana 20 vuotiaan kannapiksen käyttö loppui kun kirkon pihamaalla repi paljain käsin molemman silmänsä irti

    Reply
    • 4.6.2018 at 10:00
     Permalink

     Mitä pahaa kannabis on tehnyt sulle? Syyllistä enemmän alkoholia, se aiheuttaa eniten hukkumisia, liikenneonnettomuuksia ja perheväkivaltaa. En tiedä yhtään tapausta, jossa joku olisi kannabispäissään ajannut lapsen yli. Lapsen yliajanneita rattijuoppoja kyllä on. Paljon tunnen vanhempia, jotka ei välitä missä heidän teinit luuraa, katsovat läpi sormien kun se teini lähtee ryyppäämään päättäjäisten kunniaksi eikä edes lumihankeen sammuminenkaan ole hälyttävää. Mitä tunnen ihmisiä, jotka kannattaa kannabiksen laillistamista, niin he ovat sitä mieltä ettei ikinä ostaisi alaikäisille kannabista saati alkoholia. Kait se kannabis pitää ihmisen järjissään. On tuo huomattu itsestäkin että oppiminen sujuu paremmin. Paljon parempihan tuo kannabis on kuin lasten adhd- tai epilepsialääkkeet.

     Reply
 • 1.6.2018 at 20:19
  Permalink

  Päivi Räsänen on suomalaisen pakolaispolitiikan eräs pääarkkitehti nimittäen epäpätevän ja sujuvasti valehtelevan Sisäministeriön kansliapäällikön Päivi Nergin, joka oli kuulemma Pyhän Hengen johdatusta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.