Tankkaaja nappasi veret seisauttavan kuvan bensapumpulla- Polttoaineen hinta hipoo taivaita

Nilsiän ABC:llä tänä aamuna tankannut somettaja tyrmistyi nähdessään polttoaineen hinnan mittarissa. Kaksikymppisellä sai tällä kertaa 11,7 litraa, eli litrahinnaksi 98E polttoaineelle tuli järisyttävä 1,709 euroa. Oil.fi-palvelun tilastojen mukaan hinta on korkein sitten vuoden 2012.

Viimeksi eilen nousi polttoaineiden hinnat tapetille, kun perussuomalaisten Ville Tavio kysyi eduskunnassa onko hallituksella aikomusta laskea polttoaineiden verotusta. Tavio perusteli kysymyksensä sillä, että suurelle osalle bensiini ja diesel ovat välttämättömiä jo töissä käymisen vuoksi. Myöskin raskaan liikenteen yrittäjät ovat kritisoineet polttoaineiden verotusta viime vuosina.

Verrattuna kahden viikon takaiseen, satunnaisella otannalla saavutettuun Oil.fi:n kuluttajahintaan, on kuvan perusteella nousua ollut 12,2snt litraa kohden.

Tavio nosti esiin Sipilän hallituksen tekemän polttoaineveron noston, johon sisältyi lupaus siitä, että mikäli raakaöljyn hinta nousee yli 80 dollariin barrelilta, lasketaan polttoaineverotusta. Pari viikkoa sitten hinta pompsahti yli 80 dollarin ja trendi on yhä nouseva. Ministeri Orpo kierteli kysymystä, todeten muunmuassa, että: ”Suomessahan on suhteellisen samantasoinen polttoaineen verotus kuin keskimäärin Euroopassa. Toki varmasti ollaan kovimmin verottavia.”. Tämän lisäksi Orpo perusteli hinnan nousua mm. Suomen halulla verottaa fossiilisia polttoaineita ja päästöjä.

-”Nopeastipa tuo hallituksen lupaus ja päätös on unohtunut.”-jatkoi Tavio.

Lähde: Oil.fi, youtube,

 

 

13 thoughts on “Tankkaaja nappasi veret seisauttavan kuvan bensapumpulla- Polttoaineen hinta hipoo taivaita

 • 1.6.2018 at 11:28
  Permalink

  Kohta saa maksaa yli 2 euroa litrasta, ”kiitos” siitä jokaiselle helvetin ”kansanedustaja” apinalle, veroja jo nyt polttonesteissä yli puolet.

  Reply
  • 2.6.2018 at 10:09
   Permalink

   Ei kun kiitos kaikille suomalaisille jotka niitä äänestää kerta toisensa jälkeen.

   Eilen bensa maksoi jo 1,72e litralta.

   Reply
 • 1.6.2018 at 11:49
  Permalink

  Verotushimo saa poliitikon keksimään selityksiä ylettömän verotuksen ylläpitämiseksi ja äänestäjien mielistely saa sen tekemään kattettomia lupauksia verotuksen kohtuullistamiseksi. Ei niillä ole aikomustakaan laskea kansakuntaa ylettömän verottamisen ikeestä. He haluavat vohkia jokaisen euron kansalaisen kukkarosta, voidakseen päättää niiden käytöstä.

  Ja näitä kansa äänestää…

  Reply
  • 1.6.2018 at 13:39
   Permalink

   No, ei koko kansa äänestä, en ainakaan minä ole ikinä äänestänyt yhtään paskajauhaja edustajaa mistään puolueestä sillä joka ikinen edusta oli mikä tahansa puolue kyseessä, pelkkiä helvetin omaa etuaan ajavia kusipäitä.

   Reply
 • 1.6.2018 at 11:59
  Permalink

  ”Suomessahan on suhteellisen samantasoinen polttoaineen verotus kuin keskimäärin Euroopassa”

  Kyrpä-Orpo voisi myös vastata siinä kiemurrellessa, että onkohan Suomessa suhteellisesti samantasoiset palkat ja palkoilla keskimäärin samantasoinen ostovoima, kuin muualla Euroopassa? Tai jos jossain onkin vielä hieman paskemmat hinnat kuin täällä, niin siihenkö pitää pyrkiä? Voisi tuokin paskanokare alkaa makselemaan itse taksinsa ja bensansa. Mutta mitäpä silläkään olisi merkitystä, kun veronmaksajien rahaa tulee ovista ja ikkunoista ja lähes vastikkeetta.

  Reply
 • 1.6.2018 at 12:11
  Permalink

  Silloin, kun raakaöljy maksoi 150 dollaria tynnyriltä, eikös polttoaineen hinta ollut aika lailla sama kuin nyt? Mikäs tähän on selitys?

  Reply
 • 1.6.2018 at 12:36
  Permalink

  Turun Satashellissä oli toissapäivänä 98:n hinta tuotakin korkeampi, en ihan tarkkaan muista mutta 1,723 tms.. joten en viitteny siitä paljoa ottaa, pakko kuitenkin kun polttoaineen merkkivalo jo vilkutteli tyhjää. On tää todella vittumoista sepustelua valtion taholta!

  Reply
 • 1.6.2018 at 14:33
  Permalink

  Venäjän puolella hinta ei ole juurikaan heilahdellut. Se on siinä 45 ruplaa / litra hujakoilla laadusta riippuen. Päivän kurssilla se tekee 0,85605 euroa litralta, joten nousua on ollut sielläkin.

  Reply
 • 1.6.2018 at 18:01
  Permalink

  Brasiliassakin rekkamiehet nostivat metelin dieselin korotuksista ja tukkivat tiet. Suomalainen maksaa mukisematta, eikä tee mitään muuta, kuin ottaa kuvan johonkin saatanan someen.

  Reply
 • 1.6.2018 at 19:18
  Permalink

  Jaa tällä hillitään talouskasvua, onko vauhti ollut jo liian hurja. Kuka tai mikä taho aloittaa laman takomista pöytään. Ehkä joku ISO pankki. Orjat on saatu liekaan ja jatkovuodet ovat taas nöyriä ja ahkeria työntekijöitä. EI jakovaraa.

  Reply
 • 1.6.2018 at 20:16
  Permalink

  Jostainhan ”perälauta auki” -hallituksen on rahat kerättävä. Mitä tulee ”lupauksiin” ja yleensäkin Sipilän hallituksen ”linjauksiin” eli puheidensa mukaan olemiselle, se on valehdellut, tehnyt vilppiä ja korruptoitunut jo sillä hetkellä kun ”valehteilijoiden klubi” ministerin valansa vannoivat.

  Reply
 • 1.6.2018 at 21:06
  Permalink

  Täällä on joskus rekkamiehet noussu vastaan, siinä on vaan semmonen juttu kun poliisi tulee ja sanoo, et jos auto ei liiku lähtee pätevyydet ja kortti, se liikauttaa kun silloin menisi työ. Täällä on vähän turhankin paljon ukaaseilla voimaa. Ihan sama sanoin joskus tapahtumien kulkuun syyn Porissa poliisille niin nämä sanoivat että asia meni niin kun se juippi oli selittänyt vai haluatko että ottavat korttini hyllylle, vain sen takia että suojasin serkun hengen idiootilta bemu kuskilta joka yritti kylkeen ajaa niin tuli sitten ajettua pieni maalitahra edellä olevaan joka oli pysähtyneenä ajokaistalla, että tämän takia olisin korttini menettänyt. Porilaiset.

  Reply
 • 2.6.2018 at 07:10
  Permalink

  Paskat köyhistä. Audin takapenkillä istuessa bensa saa maksaa vaikka 10€ litralta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.