Oulun poliisi vahvistaa saaneensa rikosilmoituksen törkeästä raiskauksesta Espanjassa

Oulun poliisilaitos on vastaanottanut 16.4.2018 rikosilmoituksen törkeästä raiskauksesta. Ilmoituksen mukaan kolmen miehen epäillään raiskanneen nuoren suomalaisen naisen Fuengirolassa, Espanjassa.

Oulun poliisi on välittänyt rikosilmoituksen Espanjan poliisiyhdyshenkilölle, jotta hän selvittää tapahtumien kulkua osaltaan ja esittää Espanjan poliisille pyynnön tutkinnan käynnistämisestä. Tutkintavastuu on Espanjan poliisilla. Mikäli Espanjan poliisi ei suorita asiassa rikostutkintaa, voidaan rikostutkinta suorittaa Suomessa, mutta se edellyttää VKSV:n syytemääräystä (RL 1:12 §).

Oulun poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Lähde: Poliisi

8 thoughts on “Oulun poliisi vahvistaa saaneensa rikosilmoituksen törkeästä raiskauksesta Espanjassa

 • 1.6.2018 at 14:17
  Permalink

  Matkailu avartaa.

  Reply
 • 1.6.2018 at 17:28
  Permalink

  Hmm, s***iä ne meni sinne kokemaankin. Mikä tuossa nyt oli sitten niin kauheata? Jäikö kirjallinen sopimus hyväksymättä vai pääsikö ukko jäljille? Naisten suosimilta Gambian ja Marokon seksimatkoilta ei kuulu mitään hälyttävää? Hyvä kun saavat jotain!

  Reply
  • 1.6.2018 at 20:30
   Permalink

   Kaijan mielipide ja fantasia ei ole kenenkään toisen, täydellistä kyvyttömyyttä ajatteluun osoittava aivopieru, kuin Kaijan. Toivon, että hänellekään ei koskaan tapahdu mitään niin kammottavaa, että vastaavan traagisen kokemuksen jälkeen joku heittää vielä yhtä vihervasemmistolaisen kommentin.

   Reply
 • 1.6.2018 at 20:04
  Permalink

  EU on pystynyt luomaan ”direktiivin”, joka takaa sen, että nainen raiskataan koko EU:n alueella tasapuolisesti ja yhteneväisen ”standardin” mukaisesti siinä missä kunkin naikkosen kotimaassakin. Ikävä tapaus oli sitten asioanomaisen oma käytös miten riskialtis hyvänsä. R******s jättää jäljet aina mieleen ja kehoon, mutta nykyisessä monikulttuurin huumassa tuolla seikalla ei enää olekaan mitään merkitystä. Ainakaan niin kauan kun tuohon kuvottavaan tekoon syyllistyy valkoinen mies, joka ei sinällään tee rikosta yhtään sen vähäpätöisemmäksi, mutta kyllä ”näkyvämmäksi”.

  Reply
 • 2.6.2018 at 06:56
  Permalink

  Matkailu alkaa olla vaarallista kun matut ovat vallaneet Euroopan. Ja varsinkin nuorille naisille jotka ehkä ovat vielä liian sinisilmäisiä mokkakikkelien houkutuksille ja mitkä vaarat keski-ja etelä euroopassa alkaa olla. Ei voi tietää mikä tässä on ollut jutun juoni mutta haiskahtaa pahasti että nainen on houkuteltu ”johonkin” ja porukko on ollut odottomassa. Vittumainen homma ja varmaan neito muistaa ikänsä.

  Reply
 • 2.6.2018 at 10:42
  Permalink

  Alkaa olemaan moni euroopan maa juu vaarallinen kulkea naisille, siitä kuuluu ”kiitos” myös kaikille nykyfeministeille, he ovat unohtaneet naistenaseman kohentamisen ja tilalle on tullut muslimeiden paapominen.

  Reply
 • 2.6.2018 at 17:09
  Permalink

  Kolmen miehen suorittama joukkoraiskaus viittaa vahvasti erääseen mustaakiveä kumartavaan terroristijärjestöön.

  Reply
 • 2.6.2018 at 17:11
  Permalink

  Toivottavasti Espanjan poliisissa ei ole paikallisia taposia ja kotroja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.