Reijo Tossavainen: Orpo iloitsee siitä, että sinäkin saat maksaa italialaisten ja kreikkalaisten pankkien ongelmista

Petteri Orpoa haastateltiin tänä aamuna Ylen kanavalla. Hän kertoi, että äskettäin oli sovittu ratkaisevasta askeleesta pankkiunionin perustamisessa. Sen seurauksena Orpo iloitsi, että ”jos Nordea joutuu ongelmiin, niin emme ole niistä yksin vastuussa”.
Orpo syyllistyi tosiasioiden valikoimiseen. Siihen mitä myös toimittajat harjoittavat joka päivä.
Valtiovarainministeriltä ja kokoomuksen puheenjohtajalta sekä mahdollisesti tulevalta pääministeriltä jäi varmaankin hyvin harkitusti kertomatta erittäin ikävä asia eli jos esimerkiksi kreikkalaiset ja italialaiset pankit joutuvat vaikeuksiin, niin mekin joudumme siitä vastuuseen. Lasku voi olla hirvittävän suuri. Ja se on paljon todennäköisempää kuin Nordean ongelmat.
Järkyttävää eu-uskovaisuutta. Suorastaan edesvastuuntonta suomalaisten kannalta.
………………
Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

21 thoughts on “Reijo Tossavainen: Orpo iloitsee siitä, että sinäkin saat maksaa italialaisten ja kreikkalaisten pankkien ongelmista

 • 26.5.2018 at 11:56
  Permalink

  Etelässä kusetus ja korruptio on huomattavasti kehittyneempää, joten pohjoisen tulisi ensin harjoitella. Vasta sitten, kun pohjoisessa ollaan kusetuksessa ja korruptiossa etelää kehittyneempiä, kannattaa ryhtyä yhteisvastuullisuuteen.

  Reply
 • 26.5.2018 at 12:07
  Permalink

  George Soroksen palkollinen Petteri Orpo iloitsee Suomen taloudellisesta ja kantasuomalaisten väestöllisestä tuhoamisesta. Petteri Orpo iloitsee vaimonsa mamuasiain lakitoimiston miljoonista veronmaksajien rahaa. Petteri Orpo iloitsee että Junckerin ja Kataisen lupaama Brysselin hillotolppa odottaa, kun hän tuhoaa Suomea vielä seuraavankin vaalikauden ajan. Niinpä Petteri Orpo kourii Suomi-neitoa rumasti hameen alta.
  Ei tarvitse olla syvyyspsykologian tohtori voidakseen todeta että Petteri Orpo on potilas.

  Reply
  • 26.5.2018 at 13:40
   Permalink

   PettUri Orpo laskelmoi kuten J.Käteinenkin, että pelastamalla ulkomaisten pankkigangsterien keinotteluvoittoja suomalaisten veronmaksajien selkänahasta revityillä rahoilla hänen ylikansalliset takapirunsa palkitsevat hänet politrukin viralla Brysselin lihapatojen äärellä – kuten J.Käteisenkin vastaavasta teosta.
   Valitettavasti seuraavissakin vaaleissa varmasti löytyy niin paljon hyödyllisiä idiootteja, että tuo täysin selkärangaton, vallan- ja rahanhimon sokaisema psykopaatti äänestetään taas jatkaamaan suomen kansallisomaisuuden loppuun ryöstämistä ja tuhoamaaan kantasuomalaiset Afrikasta tulossa olevan muta-tsunamin alle.

   Reply
 • 26.5.2018 at 12:14
  Permalink

  Ruotsi nakkasi Nordean kuuman perunan ja aikapommin suomalaisten syliin ja Urpo Petturi vielä iloitsee siitä koska voi käyttää sitä tekosyynä Suomen kansalaisten laittamiselle takaajiksi eu-kusettajavaltioiden velkoihin, mikä idiootti!
  Suomalaisten eläkerahastot on sitten takuutettu, jos Kreikan ja Italian jäljiltä jotain jää niin se menee Nordean ruotsalaisille omistajille ja velkojille jos ihmettelet miksi eläkemaksusi kasvavat – ISO kiitos ei siitä!

  Reply
 • 26.5.2018 at 12:31
  Permalink

  Erittäin hyvä huomio Reijo!
  Juuri tuollaisia ”totuuksia” eu-uskovaiset harrastaa. Jätetään kertomatta se oleellinen kustannusvastuu. AIka hyvässä muistissa on Kataisen ja Vanhasen sloganit ”mehän tienataan tällä”, kun käytiin keskustelua Kreikan vastuista. Missäs nekin ansiot ovat, ei ole paljoa rehvasteltu….
  Ei ole huomattu sitäkään, että Orpon perhe tienaa turvapaikanhakijoiden avustuksella, sillä vaimonsa lakifirma auttanee negatiivisten turvapaikkapäätösten valituskierteessä ja uusien hakemusten tehtailussa.

  Reply
 • 26.5.2018 at 13:37
  Permalink

  Nordea on tai on olevinaan yksityinen yritys, ja jos yksityinen yritys joutuu vaikeuksiin, niin ongelmat kohtaavat tuon yrityksen sidosryhmiä, kuten työntekijöitä, osakkeenomistajia ja pankin tapauksessa tallettavia asiakkaita.

  Pankit ovat kuitenkin huippuesimerkki valtiollistetusta korporaatiosta, jonka tuotot menevät suljetulle ryhmälle, mutta tappiot kaadetaan koko yhteiskunnan harteille. EU:n pankkiunioni tietenkin laajentaa tätä periaatetta. Pankkien aito yksityistäminen tai ”laittaminen kuriin” on sen jälkeen entistäkin vaikeampaa, jos kohta se näyttää olevan mahdotonta myös itsenäisille kansallisvaltioille. Finanssikommunisti Orpolle tämä tietenkin sopii.

  Reply
 • 26.5.2018 at 13:51
  Permalink

  Näin tapahtuu vallankahvaan kiipineiden selkärangattomien, vain omaa etuaan ajavien psykopaattirikollisten vähintäänkin suostumuksella ellei suoralla myötävaikutuksella:

  ”Päivän Video – Jos tämän katsottuasi äänestät kusettajia, laita hame päälle!
  Siis ihan oikeasti! Erittäin raivostuttavaa, että maastamme ei löydy tervettä järkeä tai tahdonvoimaa edes tuollaisen suhmuroinnin estämiseen!

  Sähköverkkomme myynti. Muista kun katsot, että tuon lisäksi ovat samat konnakoplat järjestäneet maailmassa melkoisen uniikin lisäkusetuksen, eli sähköverosta verottamisen. Ihan vaan räkänaurun saattamana keskarina maksajille. Katso sähkölaskusi, jos et usko! Maksat ALV-veroa sähköverosta…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/05/26/paivan-video-jos-taman-katsottuasi-aanestat-kusettajia-laita-hame-paalle/

  Viherkommunisti-toimittajien dominoima valtaVALEmedia lisäksi tukee noita rikollisia vaikenemalla.

  Reply
 • 26.5.2018 at 18:07
  Permalink

  Ei saatana, miten tällaiset lahjotut kyrvät ovat maassamme johtavilla paikoilla???
  Onko kansa niin vitun tyhmää että näitä vielä äänestää???

  Reply
 • 26.5.2018 at 18:26
  Permalink

  Yhteisvastuu on AINOA keino pitää euro tekohengityksessä vielä vähän aikaa. Yhteisvastuun poliittisesti kannatettava puoli on, että upotaan sitten kaikki yhdessä.

  Tämä kaikki yhdessä -politiikka kuitenkin on triviaali. Se on alamaisen kansan vastaus siihen kun poliittinen johtaja käskee tottelemaan. Valtiollisissa asioissa se ei voi olla johtajan ominaisuus tai poliittinen linja. — Kaikki yhdessä politiikkaa ajavat vain epäitsenäiset henkilöt, jotka eivät sovellu johtajaksi; vain käskyläiseksi.

  Reply
 • 26.5.2018 at 21:35
  Permalink

  EU tulee hajoamaan, se on täysin selvä asia. Suomi tulee nykyisten ”järkevien” politiikkojen toimesta jatkamaan EU:n ytimessä. Eli maksamaan kaikki se, mitä hajoamisen jälkeen jää velkaa EU:n älyttömistä toimista. Ja se ei ole todellakaan vähän. Mitä Suomi on sieltä saanut tai hyötynyt? Ei vittuakaan. Muutama hillotolppa on saavutettu, mutta kun hekään ei ole voinut ajaa Suomen asiaa, koska EU on yhteinen asia. Vetäkööt vitun päähänsä. Suomella on vastuut kymmenistä jopa yli sadasta miljardista eurosta. Peritään ne pois vastuussa olleilta henkilöiltä. HOH HOH. Poliittinen vastuu muka kattaa kaiken eli Suomen hyvinvoinnin alasajon tulevaisuudessa. Että näin..

  Reply
 • 26.5.2018 at 21:41
  Permalink

  Nordean ”tuleminen” Suomeen on yhtä myönteinen asia kuin kuppa. Mitä taas tulee petturi orvon logiikkaan politiikan saralla tuo mies valehtelee aina kuin hän vain aukaisee suunsa. Mies on Suomen historian suurin kusipää, eikä sitä ”jaa” kukaan muu ”yhteisvastuullisesti” kuin Suomen kansa, joka nielee kaiken kokonaisena kuin anakonda, joka jakaa samat ”leukasysteemit” kun tämä tsuhainen kansa, joka ei osaa sitä mitä ranskalaiset v. 1796 hujakoilla. Kiltit tytöt ja pojat kestävät kaiken sen irvokkuuden ja kusetuksen, sillä Ruotsi ja Venäjä tunsivat nuo umpitollot alamaiset kuitenkin siitä, että heistä oli vähiten sotaisia ongelmia isännilleen ja jos joku heimo veti herneen nenään ja laittoi pystyyn Nuijasodan. Se kuivui kokoon yhtä äkkiä kuin se oli kyhättykin, sillä vielä tuolloinkin oli tähdellisempää käydä Savolaisten Pohjanmaalla ja Pohjanmaalaisten Savossa hyppäämässä pöydälle ja kaiketi kohdella epäkunnioittavasti muutama emäntä ja talon tytär kuin koota hynttyyt yhteen muiden kansanheimojen kanssa ja näyttää närhen munat puuteripäille ja viiksiniekoille, vaikka lopulta pataan olisi tullutkin, mutta mitäpä siitä kun todelliset miehet eivät elä polvillaan vaan haluavat kaatua ennemmin saappaat jalassa esivallan kettuilun alaisena tuntien vain halvennuksen ja pilkan verille ruoskitun selän suolaksi.

  Reply
 • 27.5.2018 at 00:03
  Permalink

  Juuri tätä pelkäsin aikoinaan kun päätettiin EUhun liittymisestä 90-luvulla. Miten muka pystyisimme pitämään puolemme Etelä-Euroopan tunnettuja huijarivaltioita ja huijarikansoja vastaan? Etenkin kun itse olemme pieni pohjoinen hölmöläiskansa jolla ei ole mitään sananvaltaa mihinkään EUssa.

  Lopputulos on lähes satavarmasti se että meitä kusetetaan ja meiltä lypsetään rahaa kaikin mahdollisin keinoin. Vain utopiassa tällä asetelmalla näin ei olisi.

  Reply
 • 27.5.2018 at 00:08
  Permalink

  Huvittavaa miten pikkupetteri poseeraa esittäen viisasta ja syvällistä ajattelijaa ja päätökset ja lausunnot on luokkaa tunari, hölmöläinen, aisankannattaja jne. Vai saako se lahjuksia Sorosilta tms. taholta?

  Reply
 • 27.5.2018 at 05:15
  Permalink

  Täältä Nordean konttori lähti kuin kuppa töölöstä, no eipähän kukaan enää vei hiekkaa konttorin lattialle.Lähti muuten asiakaatkin.

  Reply
 • 27.5.2018 at 07:16
  Permalink

  Vain suora toiminta voi pelastaa Suomen.

  Ennen kuin ryhdytte mihinkään suoraan toimintaan varmistakaa ettei teitä seurata ja ettei teidän puheluita kuunnella, ettei teidän sähköposteja lueta. Jos puheluita/puhelinlaitetta seurataan on ko. puhelin tuhottava ja hankittava toinen puhelin sen tilalle. Käytetty, vanha mallinen yksinkertainen kännykkä on turvallisin.

  Viestintään on kiinnitettävä erityistä huomiota. Lähtökohta on oltava se että te olette jo seurannassa. On säilytettävä radiohiljaisuus. Oma sijainti ja liikkeet eivät saa paljastua.

  Kaikki menee heti pieleen jos valmistautuminen muuten on tehty hyvin, mutta te olettekin seurannassa ja poliisi hengittää niskaan.

  Suuri osa aktiivisista henkilöistä jotka ovat mukana kansalaistoiminnassa ovat myös poliisin seurannassa.

  Kaikki mahdolliset varotoimet on tehtävä ennen suoraa toimintaa.

  Reply
 • 27.5.2018 at 12:10
  Permalink

  Orpo on kunnon idiootti ja Merkelin ja Brysselin käskytettävä.

  Reply
 • 28.5.2018 at 17:05
  Permalink

  Viherpunikkien kommunistista internationaalia?

  ”Vihreät: Lisää pakolaisia ja alempi äänestysikä
  Vihreät ovat julkaisseet uuden poliittisen tavoiteohjelmansa.

  Puolue haluaa muun muassa laskea äänestysikää niin, että jatkossa 15-vuotiaat voisivat äänestää ja tehdä kansalais- ja kunta-aloitteita. Tämän lisäksi puolue haluaa moninkertaistaa Suomen pakolaiskiintiöt…”

  https://mvlehti.net/2018/05/28/vihreat-lisaa-pakolaisia-ja-alempi-aanestysika/

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.