Suomalaisministereiden matkailuinto Pohjois-Amerikkaan saa jatkoa: Soini Kanadaan ja Yhdysvaltoihin

Eilen Nykysuomi kertoi puolustusministeri Jussi Niinistön matkasta Yhdysvaltoihin, tarkoituksenaan allekirjoittaa Suomen, Ruotsin sekä Yhdysvaltojen kolmenvälinen aiejulistus. Puolustusministeriön mukaan ”Suomen ja Ruotsin kahdenväliset puolustussuhteet Yhdysvaltojen kanssa ovat hyötyneet vuonna 2016 laadituista vastaavanlaisista aiejulistuksista ja samaa mallia halutaan jatkossa soveltaa myös kolmenväliseen puolustusyhteistyöhön.”

Tänään ulkoministeriö tiedotti ulkoministeri Timo Soinin matkustavan Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Kanadan vierailun tavoitteena on tiivistää vuoropuhelua ajankohtaisista ulko- ja turvallisuuspoliittisista aiheista sekä edistää maiden välistä yhteistyötä. Esillä on myös Arktisen neuvoston ajankohtaiset kysymykset. Suomi toimii tällä hetkellä Arktisen neuvoston puheenjohtajamaana ja arktiset asiat ovat keskeinen osa-alue Suomen ja Kanadan välisissä suhteissa.

Ottawassa ulkoministeri Timo Soinin on tarkoitus tavata Kanadan ulkoministeri Chrystia Freeland, pohjoisista alueista vastaava ministeri Carolyn Bennett sekä muita hallinnon ja politiikan edustajia.

Kanadasta ministeri Soini jatkaa matkaansa New Yorkiin. YK:n päämajassa ministeri tapaa pääsihteeri António Guterresin, yleiskokouksen puheenjohtaja Miroslav Lajčákin sekä rauhanturvaoperaatioista vastaavan apulaispääsihteeri Jean-Pierre Lacroixin. Suomi tukee vahvasti pääsihteerin uudistusagendaa ja YK:n asemaa sääntöpohjaisessa kansainvälisessä järjestelmässä.

Lähde: Ulkoministeriö

Lue myös:

6 thoughts on “Suomalaisministereiden matkailuinto Pohjois-Amerikkaan saa jatkoa: Soini Kanadaan ja Yhdysvaltoihin

 • 8.5.2018 at 21:22
  Permalink

  Osallistuvat Yhdysvaltojen NWO-demokraattien järjestämiin Bohemian grove ihmissyönti rituaaleihin, kuten Timolla on ollut tapana.

  Reply
  • 9.5.2018 at 01:36
   Permalink

   Timo on kova poika syömäänn. Sen nyt näkee. Toiseksi paras timon lahjakkuus on käärmemäinen salamannopea takinkääntö ja reagointi hillotolpanjumalan kaikkovoipaan kutsuun. Audi niminen jumala antaa jopa allahiakin nopeamman pääsyn paratiisiin jossavhillotolpan juurella odottaa aarre! Aarre jonka ikiaikainen Suomalaine muinaisalkuperäiskansa on tuonut sinisin silmin sen juurelle! The Almighty Timppa korjaa kaiken ja laulaa kertosäkeen Harvester of Sorrow! Läskilätisee ja makkara tummuu kun grilli grillaa valkoisesta tumman. Kasarissa ei porise kasaari vaan suomilammas!

   Reply
 • 8.5.2018 at 23:15
  Permalink

  Sinne vaan rukousaamiaiselle ja rukoilemaan, etteivät pimeät sijoitukset ja kansan lypsäminen tulisi julki liian aikaisin.

  Reply
 • 9.5.2018 at 20:09
  Permalink

  Taas saamme kuulla, mitä ulkoministeri sai syödä toistaan hienommissa pöydissä. Varmaan annetaan vielä take away :kin mukaan, ettei nälkä pääse Atlantin valtameren piällä yllättämään.

  Reply
 • 10.5.2018 at 18:06
  Permalink

  soini,kuollut poliittisesti ja lopullinen hautausmaa lähellä, sydän,sydän, 6 feet under.

  Reply
 • 18.5.2018 at 11:57
  Permalink

  Tottakai läski viieisenä vuotenaan matkustelee mm. työttömiltä viedyillä rahoilla kun jatkoon ei enää tuokaan läski smurffeineen pääse. Jännä nähdä koska se tapahtuu, että smurffi sakki jakautuu sekoomuksen ja keskusta paskoihin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.