Ari Koponen: HS:n uutinen on väärä – Aion olla Brother Christmas jatkossakin

Brother Christmasina tunnettu Ari Koponen kummastelee Facebook-sivullaan Helsingin Sanomien uutisointia:

”Olen saanut heti aamusta alkaen runsaasi kyselyitä siitä, minka ihmeen takia luovun Brother Christmas -hahmona toimimisesta. Aamun Helsingin Sanomat kuulemma kertoo niin.

Etsin lehden käsiini, ja niinhän siellä tosiaan otsikossa lukee, että ”Ari Koponen jättää Brother Christmasin”. Haluan korostaa, että uutinen on täysin väärä. En missään nimessä jätä minulle erittäin tärkeää ja rakasta auttamistyötä. Aion olla Brother Christmas jatkossakin. Olen jo lähettänyt Helsingin Sanomille oikaisupyynnön asiasta. Jutussa oli lisäksi ainakin yksi muukin olennainen virhe, jonka toivottavasti oikaisevat.

Haluan tässä samalla kiittää teitä kaikkia sydämeni pohjasta kaikesta siitä tuesta ja myötätunnosta, jota olen teiltä saanut. Se on ollut minulle todella tärkeää ja merkittävää näinä vaikeina viikkoina.

Keräysvarat ovat hiipuneet ja oma kestävyytenikin on ollut koetuksella. Mutta kuten olette tältä palstalta huomanneet, jatkan koko ajan avustustyötäni niin hyvin kuin ikinä pystyn. Se on minulle suuri ilo ja kunnia-asia.”

Lähde: Facebook

Katso myös:

6 thoughts on “Ari Koponen: HS:n uutinen on väärä – Aion olla Brother Christmas jatkossakin

 • 13.4.2018 at 22:24
  Permalink

  BC:n ja Koposen perisynti tässä maassa on ollut se että kerää rahaa suomalaisille avuntarvitsijoille, ja jonka vuoksi joutui suvakkimedian ja paskemmiston hampaisiin. Viimeksimainitut uhraavat silmää räpäyttämättä vaikka suomalaiset lapset oman sairaan ideologiansa ajamiseksi ja murhanhimoisen kostonjanonsa tyydyttämiseksi.

  Reply
  • 14.4.2018 at 10:00
   Permalink

   Kommenttisi selittää kaiken casesta. En ole paneutunut koko asiaan ja siksipä en tiennyt mistä oikein on kyse, mutta HS:n uutisointia tunteneena olisi minun pitänyt jo pelkästään siitä arvata missä mennään. Siis kerää suomalaisille vähäosaisille rahaa. Siispä aivan KAUHEAA RASISMIA. Sehän ei olisi mitään ”rasismia”, jos huonosti yhteiskunnan taholta olevat kanta-asukkaat kuolisivat kuin kärpäset samaan malliin kuin WWII Saksan armeijan piirittäessä Leningradia, jossa sen asukkaita kuoli nälkään kuka määrän tietää. Tosin Neuvostoliiton oma fuhrerkin Josif Stalin ei kohdellut ”omiaan” sen lempeämmin kuin Adolf Hitlerkään, vaan kummatkin tavallaan antoivat tunnustusta toistensa ”tehokkuudelle hoidella asioita”.

   Reply
   • 14.4.2018 at 10:03
    Permalink

    Korj: …jos huonosti yhteiskunnan taholta KOHDELLUT olevat kanta-asukkaat…

    Reply
 • 14.4.2018 at 05:46
  Permalink

  Siis Koponen jättää vain BF-nimisen yhdistyksensä johdossa toimimisen, mutta HS väänsi tästäkin valheellisen mielikuvan. Siellä on tosiaan kova tahto tuhota miehen ura. Sellainen vastuullinen totuusmedia.

  Reply
 • 14.4.2018 at 10:37
  Permalink

  Tosiaan, oli iso virhe, kun keräsit Suomalaisille vähäosaisille avustusta. Nämä ns. matuthan jopa vaativat, että heidän kaikki elinkustannukset pitää kattaa ja taskurahaa pitää olla riittävästi vaikka disco käyntiä varten. Totta kai niiltä harvalukuisilta turvapaikanhakija naisilta ja tytöiltä discokäynnit on ehdottomasti kielletty. Etteivät vaan kotoutuisi Suomalaiseen tyyliin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.