Perussuomalaisten Lapin piiri: Laiton siirtolaisuus uhkaa Lapin matkailua

Perussuomalaisten Lapin piiri näkee yksiselitteisenä, että turvallisuus on matkailun kannalta olennaista. Heidän mielestään valitettavasti turvallisuustaso on alentunut Suomessa valtakunnallisesti massiivisen turvapaikanhakijoiden vastaanottamisen vuoksi.

Perussuomalaisten Lapin piirin tiedotteessa sanotaan:

Lapin pelastuslaitos on varautunut laskettelukeskuksiin kohdistuviin terrori-iskuihin ja suojelupoliisi on todennut terroriuhan kohonneen. Tämä uhkaa Suomen ja Lapin asemaa turvallisena ja houkuttelevana matkailukohteena.

– Tiukka maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikka takaavat Lapin maineen turvallisena matkailukohteena. Jo yksi terroriteko voi surmata lukuisia viattomia ihmisiä ja saisi aikaan dramaattista tuhoa Lapin maakunnan taloudelle. Kunnat ja matkailukeskukset on pidettävä turvallisina, jotta turismin positiivista kasvua olisi jatkossakin ja asukkaat voivat liikkua rauhallisin mielin, toteaa piirin puheenjohtaja Mika Mikkonen.

Suomi ei osaa tällä hetkellä varautua seuraavan turvapaikanhakijoiden aallon saapumiseen, koska lainsäädäntö ja laaja poliittinen tahto on näiltä osin kelvoton. Edes nyt laittomia maahanmuuttajia ei saada tehokkaasti ulos maasta. Tämä tekee Suomeen kohdistuvasta siirtolaisuudesta hallitsematonta.

– Kun turvapaikanhakijat ovat päässeet Suomeen liikkumaan vapaasti, on paljon vaikeampaa ratkaista heistä mahdollisesti aiheutuvia ongelmia, oli ne taloudellisia, sosiaalisia tai yhteiskunnallisia. Turvapaikkajärjestelmää käytetään siirtolaisuuden kanavana, joka mahdollistaa laittoman maassaolon erittäin helposti, kertoo piirisihteeri Matti Haapala.

Perussuomalaisten Lapin piiri vaatii epäterveiden houkutustekijöiden karsimista turvapaikanhakijoiden ja laittoman siirtolaisuuden määrän hillitsemiseksi Lapin ja valtakunnan tasolla. Vain Perussuomalaiset on ehdottanut, että turvapaikanhakijat otettaisiin säilöön.

Lähde: Perussuomalaisten Lapin piiri

6 thoughts on “Perussuomalaisten Lapin piiri: Laiton siirtolaisuus uhkaa Lapin matkailua

 • 9.4.2018 at 11:21
  Permalink

  Joka asiaa noi loiset haittaa paitsi suvakkien elämää.

  Reply
 • 9.4.2018 at 11:25
  Permalink

  Se on saatanan saletti etteivät turistit halua nähdä ainuttakaan lyllertävää säkkiä tai pyllistelevää karvakouraa!
  Jos joku niitä haluaa nähdä menköön johonkin shitholeen!

  Reply
 • 9.4.2018 at 12:24
  Permalink

  Rovaniemi ja erityisesti kauppakeskus Revontuli on miehitetty niin järjestelmällisesti ettei
  ainakaan itselläni ole sieltä enää koskaan mitään ostettavaa. Suosittelen kaikkia liittymään mukaan boikotointiin -säästyneillä rahoilla voi tehdä vaikkapa kesäreissun Korkeasaareen. Siis sinne alkuperäiseen joka sijaitsee Helsingin edustalla.

  Reply
 • 9.4.2018 at 15:24
  Permalink

  Talvisodanhenki, terveisiä Turun suunnalta. Rupeaa Turun keskustassa kävellessä 1/10 olemaan ”muualta” . No, kunhan rauhanuskonnon lukumäärä saadaan n. 30‰ rupeaa tyhmimmätkin heräämään. Herääminen voi olla tuskallista. Itse muistan miten kaikki alkoi Välimeren helmessä , Beirutissa. Nuoremmat ei tiedä, ”valtamedia” ei kerro ja osa on vaan niin saatanan tyhmää (((nurkkajumalan))) tuijottajaa ,ettei ne välitä. Historia toistaa itseään ja (((sama)))) heimo häärii….

  Reply
 • 9.4.2018 at 19:17
  Permalink

  Levillä oli uutenavuonna noin 6-8 hengen porukka ”Irakilaisia” noin 25-30v mehiä. Aiheuttivat hälinää riehumisellaan. Muuten en ole 10v aikana kertaakaan siellä pakolaisia tai muitakaan loisimaan tulleita nähnyt. Luulen että nämäkin olivat sen takia siellä ko Hullun poron omistaja on palkannut yhden pakolaisen että näyttää suvaitsevalta

  Reply
  • 10.4.2018 at 05:42
   Permalink

   Tuo eukko taitaa olla muutenkin sekaisin. Kuka täysjärkinen kyselee kuolleilta neuvoja arkielämään ja bisneksen tekoon. Nuo irakilaiset lomailevat veronmaksajien piikkiin, pitäähän heidän saada elämyksiä etteivät masennu ja tee terrori-iskuja.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.