SPR levittää vihapuhepropagandaa kouluihin: Nyt leimataan yksittäisiä kansallismielisiä (video)

Suomen punainen risti on julkaissut kouluille suunnatun materiaalin, jossa paneudutaan vihapuheeseen.

Materiaalissa on esimerkkinä vihapuheesta video, jossa Suomen Kansa Ensin -liikkeen johtohahmo Marco de Wit pitää puhetta vastaanottokeskuksen edessä pidetyssä mielenilmauksessa Forssassa.

Mielenilmaus oli seurausta tilanteesta, jossa turvapaikanhakijat olivat isolla joukolla hyökänneet vastaanottokeskuksen lähistöllä oleskelleiden suomalaisten kimppuun. Aseikseen turvapaikanhakijat olivat ottaneet kaiken, mitä olivat käsiinsä saaneet.

Mielenilmaus, jossa de Wit puhui, vastusti tätä väkivaltaa. SPR ei kerro tapahtuman taustoja, vaan julkaisi tiettyjä asiayhteydestään irrotettuja pätkiä videolla, ja pyytää katselijaa ruotimaan videota ja siinä esitettyjä ”uhkakuvia”, ja kysyy suoraan nimeltä mainiten, onko Marco de Wit uskottava puhuja.

Videon saatetekstissä kerrotaan: ”Videoklippi on osa Suomen Punaisessa Ristissä tuotettua Kiehumispiste keskustelu –materiaalia. Materiaali on tarkoitettu opettajille, nuoriso-ohjaajille ja erilaisille yhteisöille tueksi rasismista, vihapuheesta ja isänmaallisuudesta keskustellessa. Materiaali koostuu Kiehumispiste dokumentista valikoiduista kohtauksista sekä kysymyksistä, joilla voit lähteä keskustelemaan teemoista ryhmän kanssa.

Rivien välistä on luettavissa, että SPR antaa ymmärtää isänmaallisuuden olevan negatiivinen asia, joka on yhtä lailla karsittava vihapuheen ja rasismin kanssa.

Kommentoi alle, meneekö SPR:n toiminta mielestäsi jälleen kerran liian pitkälle, asiattomaksi mielipidevaikuttamiseksi.

Lähde: SPR:n materiaali kouluille

22 thoughts on “SPR levittää vihapuhepropagandaa kouluihin: Nyt leimataan yksittäisiä kansallismielisiä (video)

 • 19.3.2018 at 11:28
  Permalink

  Kun valtaapitävät tuntevat menettävänsä otteen kanssan, käännetään lapset vanhempiaan vastaan. Tätä on tapahtunut hiljaisesti jo pitkään mikä näkyy yliopistojen oliskelijoiden mielipiteissä. Mutta nyt otetaan näköjään jo kaikki konstit käyttöön, koska kansasta muodostunut uhka valtaapitäville on konkreettinen.

  Tämä ei ole muuta kuin lpun alkua. Kohta tämäkin instituutio kaatuu ja Suomi vapautuu SPR:stä. Eikä enää nähdä niitä vanhoja pappoja ja mummuja niiden punaisten lippaiden kanssa. Ikävä kyllä, vuosi sitten SPR akiteerasi koululauiset lippaiden kanssa kauppojen edustoille. Lapset velvoitettiin kertäämään rahaa sionistiselle järjestölle. Mitenkähän tänä vuonna.

  Reply
 • 19.3.2018 at 11:29
  Permalink

  Miten tämä Witin puhe liittyi rasismiin?
  Mielenilmaus oli täysin perusteltu, lisää näitä mielenilmauksia vaan.
  Kunpa suomalaiset lakkaisivat olemasta vellihousuja ja osoittaisivat mieltään satojen tuhansien ihmisten voimalla!
  Siis HAITTAMAAHANMUUTTOA vastaan!!!
  Munattomat kusipäiset poliitikot eivät tätä mädätystä lopeta ellei heitä vastaan osoiteta mieltä massiivisella voimalla.
  Toisekseen näitä tolloja EI PIDÄ äänestää enää uudestaan tai tuhoavat maamme.

  Reply
 • 19.3.2018 at 11:39
  Permalink

  Sisällis-sodat odottaa Euroopaa. Koska islamilaiset on täällä siksi että he haluavat viedä maamme ja orjuuttaa meidät! Herätkää ihmiset! Tämä islamistien vyöry eurooppaan on täysin suunniteltua! EU:n pankkimafia George Soros ja kumppanit haluaa haluaa velkaorjuuttaa maat miehittämällä ne muslimeilla jotka loisivat maiden kustannuksella ja saavat ne ylivelkaantumaan Euroopan keskuspankille. Jonka seurauksena maat (Joutuvat) Myymään kansallisomaisuutensa monikansallisille yhtiöille kuten on Suomessa jo käynyt ja lisää valmistellaan myytäväksi koko ajan ! Muslimeja suositaan kaikessa ja saavat suuremmat sosiaaliedut kuin kantasuomalaiset vaikka he eivät laita tikkuaristiin maan eteen?! Tämä tulee väkisin johtamaan Euroopan sisäisiin konflikteihin muslimien kanssa! Eli sisällis-sotiin. Varoittavia esimerkkejä on paljon Ruotsi on ehkä jo pisimmällä tuhon tiellä onko meidän pakko seurata ahneita idiootti päättäjiämme rotkoon?

  Reply
 • 19.3.2018 at 13:39
  Permalink

  Muistakaa käydä antamassa palautetta AINA kun näette SPR-rikollisjengiin kuuluvia ryöstöretkillään! Vihollista pitää iskeä joka kerta kun mahdollisuus tulee -SPR:n törkeään toimintaan on vastattava samalla aggressiivisella tavalla mitä tuo rikollisjärjestö itse käyttää. Suomalaisvastainen toiminta on saatava loppumaan NYT!

  Reply
 • 19.3.2018 at 16:10
  Permalink

  VIHAJÄRJESTÖ SPR

  Nyt meni sitten kuppi nurin. Laitoin palautetta SPR:lle.

  Toivottavasti laitatte tekin. Eikä ainoastaan tästä suomalaisten leimaamisesta vaan kaikesta muustakin: seksiskandaaleista, keräysvarojen väärinkäytöstä, osallistumisesta EU:n sananvapaudet tukahduttamisoperaatioon….

  Kerroin palautteessani, kuinka joskus (ammoisina aikoina) olin ylpeä SPR:n toiminnasta, jopa osallistuin sen Saapas-operaatioon (Jossa pyrittiin varmistamaan nuorisotapahtumiin osallistuvien turvallisuus, ettei kukaan esim. sammuisi hankeen).

  Kerroin, kuinka SPR:n maine on nyt täysin pohjamudissa, järjestön nimi suurelle osalle suomalaisista kirosana ja jopa valtemediassa järjestö on viimeaikoina esiintynyt lähinnä vain negatiivisissa yhteyksissä.

  Luulenko palautteeni jotakin auttavan? En toki. Laitoin jopa palautteeseen, että on niin paljon miellyttävämpää lyödä vihapuheen leima, kuin katsoa peiliin.

  Sillä ei ole mitään merkitystä, etten ole mikään de Wit fani. (Päinvastoin.) Sananvapautta ja totuuden esiintuomista on puollustettava silloinkin, vaikka puhujana olisi arkkivihollinen.

  Reply
 • 19.3.2018 at 17:22
  Permalink

  SPR rakastaa suunnata mielipiteenmuokkausta lapsiin.

  Reply
 • 19.3.2018 at 17:31
  Permalink

  Mitä Suomen Punainen Terroristijärjestö tekisi jos tällainen ajaisi sisään sen toimistoon?

  Reply
 • 19.3.2018 at 17:42
  Permalink

  SPR yrittää poliittisilla kysymyksillä poimia jyvät akanoista.
  Lapset eivät tiedä että joutuvat kommunistien mustalle listalle.

  Gulagin ojennustyöleireille tuomittiin yleensä poliittisesta kumouksellista toiminnasta tuomittuja henkilöitä, jotka olivat saaneet tuomion Neuvostoliiton rikoslain 58. pykälän mukaan.[19] Pykälän mukaisen tuomion saattoi saada kuka tahansa, milloin tahansa ja mistä vain. Wikipedia

  Reply
 • 19.3.2018 at 19:29
  Permalink

  SPR on täysi paskalaitos. Anteeksi kaikki paskat. SPR:n terroristilaitoksen, rahanpesulaitoksen ja ihmiskauppaa harjoittavan mafiajärjestön ranhanahneet epäeettisellä kettutarhauksella rikastuvien sekä likaista rahaa tekevien kunniattomien matupatjojen virkaa toimittavien huorien sekä suomalaista naista koko kansan silmissä alentavien ja näin kunnolliset isänmaallisten suomalaisten naistenkin nimen lokaan vetäjien sekä pesänlikaajien kaiken puhtaan kunniansa ja sosiaalisen oikeamielisyyden arvot Sipilän ”arvopohjaksi” vaihtaneiden suomalaisten lasten ja nuorten henkisen kasvun pilaajat ja saastaan sen vaihtaen ddr:lläisellä aivopesulla saastuttaen tehden heistä vanhempiensa ja kanssaihmisiensä sekä etenkin oman syntymä maansa vihamiehiä, joka lähtee aina mädätetystä sydänjuuresta lähtien miltei enää koskaan parantumattomaksi puhtaudeksi, jollaisella mielellä tunnetaan aitoa isänmaanrakkautta ja kiitosta menneitä sukupolvia sekä sotaveteraaneja kohtaan vaihtaen sen likaiseen juutalaiseen kulttuurimarxismiin, jolla tuhotaan valkoinen kristitty Eurooppa vaihtaen se Islamin terroriin ja muslimien primitiiviseen ”uskontoon” ja sharialakiin, joka tietää verenvuodatusta ja raakoja teloituksia sillä mielivallalla ja primitiivisellä sadismilla, josta vain alimmat barbaarit ovat kuuluja maan ääriin, mutta vain suvakki zombit ja korruptoituneet EU.n käärmeenpesää palvovat elitistisen poliitikot ovat kykeneviä peittämään rehellisiltä ja kunniansa kantavilta ihmisiltä, jotka eivät voi käsittää sitä, että jotkin olisivat voineet vajota niin syvälle valheen alhoon sekä irstauteen, että voisivat pettää kokonaisia kansakuntia hymyssä suin luvaten yltäkylläisyyttä ja hyvinvointia sen sijaan kuin todellisuus tulee paljastamaan kuoleman kalpeat kasvonsa, jolloin se, joka saa tuolloin kuolla rauhassa ja kunniakkaasti on se, jota Jumala on siunannut eniten hyvällä kuolemalla, koska tuo arvo on tuolloin parasta mitä maailma voi enää ihmislapselle tarjota.

  Reply
 • 20.3.2018 at 09:00
  Permalink

  Eipä näy videota esim. pastori Marjaana Toivosesta tai kansanedustaja Ville Niinistöstä estämässä vilungilla tulleiden turvapaikanhakijoiden palautuksia, vaikeuttamassa poliisien työtä ja vastustamassa Suomen lakeja. Ei kysytä lapsilta, onko tämä oikein? Ei myöskään kysytä, onko turvaan otetulla ihmisellä oikeus valittaa ruoasta tai liian hitaasta nettiyhteydestä tai onko oikein, että paperinsa hävittänyt turvapaikanhakija saa paremman sosiaaliturvan ja terveydenhuollon kuin kantasuomalainen ja vaikka on luvattomasti maassa, ei suostu lähtemään pois?

  Joistakin asioista ei vaan puhuta edes aikuisten mediassa. Se on rasismia, natsismia ja ties mitä, mutta edestään löytävät vielä.

  Reply
 • 20.3.2018 at 22:40
  Permalink

  Kaikki, jotka näkevät missä mennään ja uskaltavat sanoa sen ääneen ovat joko ( hallituksen, sen hyyssäreiden ja SPRn mukaan ) natseja tai rasisteja. Ei, tosiasia on että he ovat REALISTEJA jotka jo ymmärtävät, mihin tuollainen touhu johtaa, mitä SPR hallituksen ja median tuella toteuttaa.
  Ryöstöjä ne kaikki myötääjät tekevät ja arvostellahan ei enää tässä maassa saa, ilman että leima ” rasisti” tai ” natsi” lyödään otsaan

  Reply
 • 20.3.2018 at 23:57
  Permalink

  Kaikkea mitä Marco de Wit sanoo voidaan pitää hyvänä esimerkkinä siitä mitä ei pidä sanoa.

  Reply
 • 23.3.2018 at 16:26
  Permalink

  Miksi SPR ei keskity ydinosaamiseensa, eli hädänalaisten auttamiseen? Politiikka kuuluu poliitikoille.

  Reply
  • 24.3.2018 at 10:44
   Permalink

   Hyvä kysymys. Oleellinen.

   Todennäköisesti syynä on ahneus ja hätä rahoituksesta eli SPR saa valtiolta mittavan määrän tukea (n. kolmannes tuloista) ja kun nyt kansallismielisyys on nostanut päätään niin SPR pelkää rahoituksen ehtyvän ja toisaalta kun SPR on oivaltanut hyvän rahanlähteen valtiolta niin on sortunut ahneuteen.

   SPR on ei ole kansalaisjärjestö vaan valtiollinen. Sen asema on määritelty Suomen perustuslaissa.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.