Paavo Arhinmäki kävi käsiksi perussuomalaisten Leena Mereen – ”Arhinmäki hyökkäsi suoraan lähetykseen…”

Perussuomalaisten kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri kertoi twiitissään vasemmistoliiton kansanedustaja Paavo Arhinmäen käyneen tähän käsiksi, koska oli Meren kanssa voimakkaasti eri mieltä käsitellyistä asioista.

-”Arhinmäki hyökkäsi suoraan lähetykseen haukkumaan minua ja lopuksi tökkäsi minua rintakehään.”

Vasemmistoliiton kanta väkivaltaan on aiemminkin ollut varsin suvaitsevaista. Esimerkiksi vasemmistoliiton nykyinen puheenjohtaja Li Andersson muistetaan erityisesti vasemmistolaisen väkivallan puolustelijana.

Lähde: Twitter

8 thoughts on “Paavo Arhinmäki kävi käsiksi perussuomalaisten Leena Mereen – ”Arhinmäki hyökkäsi suoraan lähetykseen…”

 • 14.3.2018 at 11:44
  Permalink

  ”Sitä parempaa” vasemmistolaista väkivaltaa. Terv. Ex-vasemmistolainen työmies. Vasemmisto liitto(tms.vasemmisto) ei enää aja työmiehen asioita,vaan suomalian islamisointia.

  Reply
 • 14.3.2018 at 13:46
  Permalink

  ,,se on täysin käsittämätöntä,että kohta kaikki..(-vain PS-puolue ei aja mamujen sallimia,toimia..),eduskuntapuolueet ajaa selvästi kansanvastaista mamu-politiikkaa,,95 %,kansasta=suomalaisista vastustaa mamujen hyysäämistä=VAATII KAIKKI POISTETTAVAKSI SUOMESTA,JOTKA OVAT TÄMÄN HALLITUKSEN AIKANA TULLEET SUOMEEN,LAITTOMASTI,,POIS,,POIS,,KAIKKI ULOS,POIS SUOMESTA RÖTÖSTELEMÄSTÄ..

  Reply
 • 14.3.2018 at 13:50
  Permalink

  Arhinmäki on vertaansa vailla oleva pelle!

  Reply
  • 14.3.2018 at 17:33
   Permalink

   Mielenvikainen idiootti.

   Reply
 • 14.3.2018 at 16:01
  Permalink

  Arhinmäen motto:
  – Kyllä asiat aina lyömällä selviävät!

  Reply
 • 14.3.2018 at 17:30
  Permalink

  Pelkääkö Arhinmäki, että kohta PerusSuomalaiset alkaa puhumaan PL 118 §:n VALTIOPETOKSESTA, jossa koko maailmaa syleilevät ”vihreätkin” ovat olleet mukana ?

  Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakaunnanoikeudessa.” ( julkinen lakitietoknata Finnlex ).

  Samalla kun ajetaan ”ihmisoikeuksia” tänne tullelle viedään oman maan kansalaisilta ihmisoikeudet !

  ”Vihreä” ministeri oli 2008 mukana mahdollistamassa tämän valtiopetoksen LAHJOMALLA Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivallattomaksi juuri PL 118 §:n mukaisissa asioissa ( He 55/2007) ja sitä seurannut ”sopimus” ( oman maan kansalaisten ihmisoikeudet pois ja Afrikkalsiten tilalle … Suomi maksaa ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään PL 118 §:n mukaisia asioita oman maan kansalaisten osalta ! ( julkiset todisteet archive.is / kimmoleaks.fi ) … voipi lukea ja jakaa; koska on JO ”jaettu” Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle ja Valtakunnansyyttäjänvirastoon ja 5 ”oikeusministerille” vuoden 2005 jälkeen !

  Kataisen hallitus oli Suomen korruptoitunein hallitus ikinä . ( Pl 118 §;n valtiopetos ja ”lain 444/2012” miljardivarkaus tunnollaan !

  Millä 2 ”eduskuntaa” lahjottiin / kiristettiin hyväksymään PL 118 § ?

  Sitä voisimme kysyä Valtakunnanoikeudessa 9. 12. 2005 jättämäni SYYTEILMOITUKSEN ( EOA päätöksen 876/2/05 kaltainen ) mukaan … Suomeen on ”lainsäädännöllä” luotu usea IHMISOIKEUDETON kansanosa …. asiaa VKSV ”kirjasi” diaariin 8 kuukautta … ja jätti käsittelemättä !

  Arhinmäki tietää, että ”vihreitäkin” koskettava VALTIOPETOS eli PL 118 § vielä tulee kaiken kansan tietoon ”taustoineen” !

  Reply
 • 14.3.2018 at 17:42
  Permalink

  Arhinmäellä on joku iso ongelma, onko alkoholi ottanut otteen, josta on aina pitänyt, vai onko jo huumeet tulleet kuvaan. Aggressiivinen käytös viittaa viimeiseen. Olisko jonkun testin paikka vaikka siis koko eduskunnassa. Aineiden käyttäjiä voi olla enemmäkin.

  Reply
 • 14.3.2018 at 20:32
  Permalink

  Paavo Arhinmäki on luokitukseltaan normaalissa maailmassa terroristi, jolla 100-vuotta sitten ei olisi asiaa edes Lokakuun Vallankumouksen änkyrä -kommunisti konklaaviin, jota johti muuan kuppapäinen Vladimir Lenin (1870-1924) perskärpäsenään ”viiksi-vallu” Josif Stalin (Koba) (1878-1953).

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.