Autoilija törmäsi naiseen suojatiellä Iisalmessa ja pakeni paikalta – Poliisi kaipaa vihjeitä

Keskiviikkoaamuna kello 07.45 aikaan vuonna -98 syntynyt nuori nainen joutui tummansinisen henkilöauton töytäisemäksi Iisalmessa Pohjolankadun ja Päiviönkadun risteyksessä suojatiellä.

Nainen oli ollut liikkeellä kävellen ja hän oli ylittämässä Pohjolankatua suojatietä käyttäen, kun etelän suunnasta tullut tummansininen henkilöauto oli töytäissyt häntä suojatiellä. Törmäys ei ollut voimakas, koska henkilöauton naispuolinen kuljettaja oli ilmeisesti ehtinyt osittain jarruttaa.

Henkilöauton töytäisyn kohteeksi joutunut nainen loukkasi tapahtuman yhteydessä lievästi itseään. Henkilöauton kuljettaja oli pysähtynyt tapahtumapaikalle, mutta oli poistunut tapahtumapaikalta jäämättä selvittämään asiaa.

Nainen kertoi ylittäneensä Pohjolankatua kävellen ravintola Chaplinin suunnasta. Iisalmen poliisi pyytää tummansinisen henkilöauton naispuolista kuljettajaa ilmoittautumaan Iisalmen poliisiaseman palvelupäivystyksen puhelinnumeroon 0295415250.

Havainnot ja vihjeet tapahtumasta voi ilmoittaa myös Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

Katso myös:

One thought on “Autoilija törmäsi naiseen suojatiellä Iisalmessa ja pakeni paikalta – Poliisi kaipaa vihjeitä

  • 15.3.2018 at 21:19
    Permalink

    Ei ollut ainakaan ajamassa ”sitä” -rallia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.