Törkeä varkaus kultasepänliikkeessä Imatralla – Tunnistatko nämä henkilöt?

Imatran Koskenpartaalla sijaitsevasta kultasepänliikkeestä anastettiin koruja 8.2. kello 13.40-14.00. Poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena. Anastajiksi epäillään kahta henkilöä, jotka ovat todennäköisesti ulkomaalaisia.

Epäiltyjen henkilöiden kuvat ovat liitteenä olevissa kuvissa. Heidän epäillään tehneen omaisuusrikoksia myös muuallakin kuin Imatralla.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja kuvissa olevista henkilöistä tai heidän käyttämästään ajoneuvosta. Tapahtumista tietäviä pyydetään ilmoittamaan vihjeet numeroon 050 447 9574 tai sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi(at)poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

6 thoughts on “Törkeä varkaus kultasepänliikkeessä Imatralla – Tunnistatko nämä henkilöt?

 • 9.2.2018 at 14:05
  Permalink

  ”Monikulttuurisuus on rikkautta”. Toivottavasti kultaseppä muistaa myös sen….ps. mistä tietää että ne olivat ulkomaalaisia? Ei mistään , ne voivat vaikkapa ”turvapaikkalotossa”täysosuman saaneita ”suomalaisia”. Hyvää työpäivää kaikille ”Jabbar”in elättäjille.

  Reply
 • 9.2.2018 at 15:07
  Permalink

  Toinen epäillyistä on ”mustatukkainen”.

  Reply
 • 9.2.2018 at 16:42
  Permalink

  Mies näyttää lähi-itäläiseltä tai sitten Romanian mustalaisia, mutta joka tapauksessa entisistä kommunisti Itä-Euroopan maista. Naisesta en sano mitään, koska hänestä ”saa” sanoa mitä tahansa.

  Reply
 • 10.2.2018 at 13:24
  Permalink

  Mies on selvästi kantasuomalainen, älkää edes yrittäkö väittää vastaa.

  Reply
 • 10.2.2018 at 19:41
  Permalink

  Suvakki ja suvakin kotineekeri mielipuuhissaan.

  Reply
 • 11.2.2018 at 03:54
  Permalink

  Jostain paskamaasta tulevat tekemään meidänkin maasta paskan ja tulevat vaikka uudelleen kun kukaan ei kysy viisumia että jäisivät joskus kiinni.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.