Israel jäädytti suunnitelmat kannabiksen viemiseksi Yhdysvaltoihin

Israelin valtio on jäädyttänyt suunnitelmansa kannabiksen viemiseksi Yhdysvaltoihin pääministerinsä Benjamin Netanyahun määräyksestä. Tämän mukaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trump vastustaa kannabiksen laillistamista ja perustelee päätöksensä sillä, ettei tahdo ”suututtaa” Trumpia.

Vientipotentiaali pelkästään lääkinnälliseen käyttöön tarkoitetulla kannabiksella on Yhdysvaltojen osalta laskettu vähintään miljardiin dollariin ja Israelin maatalousministeri Uri Ariel kritisoi päätöstä sekä taloudellisten että kansanterveydellisistä syistä.

-”Yllätyin siitä, kuinka tärkeää lääkekannabis monille ihmisille on. Israelista voi tulla lääkekannabiksen vientimaa markkinoiden arvon ollessa vähintään 1,14 miljardia dollaria vuodessa. Junaa ei sa päästää ohittamaan. Tänään olemme vetureita, mutta jos vitkuttelemme, muutumme perävaunuiksi.”

Maan oikeusministeri Ayelet Shaked yhtyi kritiikkiin ja kielsi pelot siitä, että rikolliset saattaisivat hyväksikäyttää kannabis-bisnestä. Maassa on arviolta 50 alalla jo toimivaa yritystä.

Lähde: timesofisrael

3 thoughts on “Israel jäädytti suunnitelmat kannabiksen viemiseksi Yhdysvaltoihin

 • 9.2.2018 at 14:56
  Permalink

  Mitä järkeä on yleensäkään kiikuttaa kannabista muista maista? Eikö jenkkien teknologia riitä vesiviljelemään rikkakasvia?

  Reply
 • 9.2.2018 at 19:24
  Permalink

  Huumeet on juutalaisten ase valkoisia vastaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.