Poliisi kaipaa havaintoja Joensuun Pielisjoen jäältä löytyneeseen vainajaan liittyen

Poliisi kertoo tiedotteessaan:

Saimme ilmoituksen lauantaina 3.2. aamulla, että Pielisjoen jäällä Suvantosillan kupeessa Penttilän puoleisessa päässä on vainaja. Vainajaksi on osoittautunut joensuulainen 30-vuotias mies. Poliisi ei epäile asiassa rikosta ja kuolemansyyn tutkinta on salassa pidettävää tietoa, mutta kaipaamme silti tapahtumaan liittyen lisätietoa mahdollisilta silminnäkijöiltä.

Olemme suorittaneet runsaasti tutkintatoimenpiteitä ja tässä vaiheessa tutkintaa näyttää siltä, että mies on päätynyt Pielisjoen jäälle jo torstain ja perjantain välisenä yönä. Olemme saaneet selville, että mies on asioinut Niinivaaran ostoskeskuksen käteisnostoautomaatilla perjantaiyönä hieman ennen kello 01. Tämän jälkeen mies on todennäköisesti lähtenyt kohti Joensuun keskustaa.

Pyydämme kaikkia mahdollisia havaintoja Niinivaaran ostoskeskuksen ja Suvantosillan väliseltä alueelta joko kävellen tai polkupyörällä liikkuneesta tai edellä mainitulla alueella oleskelleesta tuntomerkkeihin sopivasta miehestä 2.2.2018 klo 00:45 ja 05:00 väliseltä ajalta. Vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla Joensuun poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295415320.

Mies oli pituudeltaan vajaa 190 senttimetriä pitkä ja hän oli normaalivartaloinen. Miehellä oli leukaparta ja viikset. Mies oli tupakoitsija.

Miehen vaatetus:

Harmaa villakangastakki

Tummanharmaa huppari, vetoketju edessä. Huppu on mahdollisesti ollut päässä

Viininpunainen villapipo

Harmaat farkut

Mustat kangaspäällysteiset tennarit

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.