Kurdit aggressiivisina uudessa telttaleirissään – Leiriä kuvanneelta vietiin puhelin ja haukuttiin rasistiksi (video)

Helsingin Narinkkatorille on jälleen ilmestynyt maahanmuuttajien teltta, jossa he viettävät aikaasa vuorokauden ympäri. Sinivalkoinen Soturi -nimisen YouTube-kanavan kuvaaja meni eilen illalla rauhallisesti kuvaamaan leiriä ja haastattelemaan leirillä olevia ihmisiä.

Kurdien teltalla olleiden henkilöiden mukaan he aikovat olla paikalla viikon. Oheisella videolla kurdimies kertoo, että kurdit kannattavat rauhanomaisia ja demokraattisia arvoja, ja että he taistelevat sekä Turkkia, ISISiä että jihadisteja vastaan. Mies sanoo olleensa Suomessa 20 vuotta.

Keskustelu etenee suhteellisen rauhallisissa merkeissä siihen asti, kunnes paikalle tulee vihamielisen näköinen nuori mies ja nuori naishenkilö, joka ilmoittaa: ”Et saa kuvata, mee pois!” Samalla puhelin, jolla tilannetta kuvataan, viedään kuvaajan kädestä.

Myöhemmin mies jatkaa kuvaamistaan kertoen, että hänen kimppuunsa kävi kolme maahanmuuttajataustaista miestä ja yksi nainen, sekä yksi ilmeisesti kantasuomalainen mies. Mies kertoo, että porukka lähti hänen puhelimensa kanssa Kampin metrohalliin, jossa hän sai puhelimensa takaisin.

Miehen kertoman mukaan nainen oli kehottanut häntä painumaan v***uun sanoen, että miehellä ei ole mitään oikeutta kuvata, koska koko Narinkkatorin alue on heille varattu. Lisäksi miehelle oli näytetty keskisormea ja kutsuttu häntä rasistiksi.

Varhain tänä aamuna eräs toinen henkilö kävi kuvaamassa teltan läheisyydessä. Tässäkin tapauksessa kuvaaja ajettiin pois. Häntä kiellettiin kuvaamasta ja äänittämästä mitään, vaikka kyseessä on julkinen paikka, jossa kuvaaminen on Suomen lain mukaan sallittua.

Patrik Karlsson Helsingin poliisista kertoo Nykysuomelle, että kyseessä kurdien teltta, josta he jakavat tietoa kansansa tilanteesta. Helsingin kaupunki on antanut heille luvan pitää sitä siellä.

– Kyseessä ei ole mielenilmaus, vaan ihmiset voivat käydä heidän kanssaan keskustelemassa siellä, Karlsson sanoo.

Suomen Kansa Ensin -liike on Karlssonin mukaan ilmoittanut menevänsä samalle torille pitämään mielenilmausta tänään klo 15 alkaen. He ovat tehneet asiasta poliisille asianmukaisen ilmoituksen.

– Se on sen verran iso tori, että kyllähän sinne mahtuu, Karlsson päättää.

Torilta on luvassa suora YouTube-lähetys tänään klo 14.30 alkaen. Voit seurata sitä tästä linkistä.

Lähteet: YouTube, Helsingin poliisi

Katso myös:

8 thoughts on “Kurdit aggressiivisina uudessa telttaleirissään – Leiriä kuvanneelta vietiin puhelin ja haukuttiin rasistiksi (video)

 • 6.2.2018 at 12:06
  Permalink

  Hyvin ovat pojat SPR kouluttanut.

  Reply
 • 6.2.2018 at 13:19
  Permalink

  Katsoin Kallen videon. Asiallista keskustelua, ilmeisen älykkään herrasmiehen kanssa. Toiset pystyvät mukautumaan Suomalaiseen kulttuuriin. Toisaalta, oman maan mätäpäät innoittavat , toisia vähä älyisiä , aggressiiviseen käytökseen. Jokainen voi miettiä ? Mitä hyötyä oli Kurdeille ? Kallen päälle käymisestä?

  Reply
 • 6.2.2018 at 13:20
  Permalink

  No voi vittu, miksi olet noin vitun nöyränä tuon edessä. Vähän munaa saatana.

  Reply
 • 6.2.2018 at 13:22
  Permalink

  Jumalauta jos kantasuomalainen ei saa kuvata omassa maassa vaan joku apina tulee kyykyttämään niin tämä taistelu on hävitty. Kohta hallitus antaa Suomalaisille neuvon missä saa liikkua ja kuvata ja missä ei ettei hiekkaperseet loukkaannu. Seuraavaksi nämäkin saavat ilmaiset lääkkeet ja lääkärit, asunnot ja kunniakansalaisen mitalin. Miten tähän on tultu?

  Reply
 • 6.2.2018 at 14:23
  Permalink

  Kurdit nyt sattuu olevan sen alueen suurin syy sotiin!

  Reply
  • 7.2.2018 at 14:42
   Permalink

   Kurdilla noussut pakolaisuus nuppiin.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.