Kabulissa räjähti ambulanssi – Yli 60 kuollut ja 150 haavoittunut

Itsemurhapommittaja on räjäyttänyt ambulanssin Kabulissa, tarkistuspisteen sisäpuolella. Silminnäkijöiden mukaan haavoittuneita kävelee verissään pitkin katuja.

Iskussa on kuollut BBC:n tietojen mukaan 63 ihmistä ja haavoittuneita on laskettu 151. Räjähdys sattui tarkistuspisteen jälkeen kadulla mihin ainoastaan kaupungin työntekijöillä oli asiaa.

Räjähdyspaikan vieressä sijaitsee myös sisäministeriö ja EU:n toimistoja.

Teosta vastuun on ottanyt talebanit ja teko on verisin tässä kuussa. Isku tapahtui nyt lauantaina 12.15 paikallista aikaa.

Virkamiehet uskovat uhriluvun kasvuun, kuhan kaikki saadaan toimitettua sairaaloihin.

One thought on “Kabulissa räjähti ambulanssi – Yli 60 kuollut ja 150 haavoittunut

  • 27.1.2018 at 17:18
    Permalink

    Näitä hulluja sitten tuodaan tänne paapottaviksi ja hullut poliitikkomme käskevät meitä pitämään turpamme kiinni kun sanomme, että muslimeista pitää pysyä niin kaukana kuin vain se tällä pallolla on mahdollista. SDP:n presidenttiehdokas sampanjasosialisti Tuula Haatainen huusi kuin palosireeni sen vuoksi, että muslimit ”leimataan” terroristeiksi. Muslimit eivät ole ihmisiksi keskenään edes Afganistanissa, joka on eräs fundamentalistisimpia muslimimaita, jossa vedetään Koraanin tulkintaa niin kireälle, että soi. Kuinka sitten tälläisistä voi sanoa mitään hyvää länsimaailmassa tungettuna keskuuteemme, joka merkitsee samaa kuin pitäisi kävellä kartoittamattomalla miinakentällä joka päivä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.