Steven Seagalia syytetään raiskauksesta

Steven Seagalia syytetään raiskauksesta vuodelta 1994, jolloin tähdeltä oli juuri tulossa ulos uusi elokuva On Deadly Ground.

Asian on nostanut esiin Regina Simons, joka oli vuonna 1994 18-vuotias.

Reginan mukaan Seagal oli kutsunut hänet juhlistamaan uuden elokuvan päättäjäisiä. Taloon tullessaan Regina oli huomannut nopeasti olevansa yksin juhlissa.

Seagal oli riisunut hänet ja heittänyt sängylle. Regina kertoo menneensä shokkiin ja tuijottaneensa sivupöydällä olevaa Seagalin ja hänen vaimonsa kuvaa raiskauksen aikana. Seagal oli naimisissa tuolloin Kelly LeBrockin kanssa.

Tapahtuma oli Reginan mukaan nopeasti ohi. Regina kertoo, ”tiedän eron suostumuksen ja yksimielisyyden välillä.” R******s oli naisen mielestä väkivaltainen, agressiivinen ja traumaattinen.

Aikaisemmin Seagalia on syyttänyt erilaisista seksuaalisista häirinnöistä näyttelijä Jenny McCarthy ja Portia de Rossi. Seagalin tiedottaja on kiistänyt aiemmat väitteet, eikä ole ottanut kantaa uuteen syytteeseen.

 

9 thoughts on “Steven Seagalia syytetään raiskauksesta

 • 27.1.2018 at 17:07
  Permalink

  Ne ajat ovat menneet ohi jo ajat sitten, jolloin mies otti kysymättä ja nainen vikisi. Tämä luonnollisesti koskee vain meitä valkoisia miehiä, jotka kuitenkin viime kädessä syyllistetään siitäkin huolimatta, että ”kampanjatarjouksen” saivat aikaan juutalainen elokuvaohjaaja, musta perhekomedia -sarjan ”vekkuli” -isä ja kaiketi tämä jo lähes kulahtanut lationo -äksön tähti, joka tietysti ylenpalttisen mieshormonin ja ”näyteltyjen kohtausten” maskuliinisuuden voiman tunnossa kuvitteli olevansa sellainen killeri, että kaikki naisetkin lakoavat hänen edessään vaiti kuin konsanaan viljapelto raekuuron alla. Tuokin macho kuvitteli tietenkin tyttösen olevan peräti ”otettu”.

  Reply
  • 27.1.2018 at 18:12
   Permalink

   Steven vaan ei ole latino vaan omaa Hollantilaista, Irlantilaista ja Englantilaista perimää Venäjänjuutalaisen ohella, ja on väittänyt jossakin vaiheessa omaavansa intiaaniperimää, diggailee Japania, omaa myös Serbian kansalaisuuden ja on nyttemmin tiettävästi Venäläistynyt ja anonut ja saanut Venäjän kansalaisuuden, ja joka seikka taitaa selittääkin liki neljännesvuosisadan takaisen mahdollisen tapauksen nostamisen pinnalle.

   Reply
   • 28.1.2018 at 09:40
    Permalink

    Aloin itsekin hieman epäilemään kirjoitettuani kommentin, että olen väärässä Seagalin verenperinnön suhteen, mutta en laiskuuttani viitsinyt edes googlata asian todellista laitaa. Miehen tummasta habituksesta ja etelä-amerikkalaisiin miehiin tyypillisesti liitettävästä macho -käytöksestä antoi ”mutu” -viitteitä sinne suuntaan. Seagal onkin melkoinen sekoitus sukujuuriltaan, jossa ”vaikuttavana aineena” huseeraa vahvasti venäläisyys eli tietty suorasukainen karkeus, jota voi pelkästään katsoa hyvällä silmällä ottaen huomioon millaisen kohtelun muslimiterroristit saavat Venäjällä. Siellä ei nimittäin paljoa nuoleskella ja palvota ”toiseutta”. Putinin valtakunnassa naiset saavatkin kulkea jokseenkin rauhassa pelkäämättä Ruotsin kaltaisia jokapäiväisiä raiskajaisia. Luullakseni heidän kohtaamansa ”häirintä” rajoittuu ainoastaan venäläisiin miehiin ja myöskin venäläinen nainen omaa tunnetusti vahvan ja temperamenttisen luonteen, joka ei jää sanattomaksi eikä varsinkaan kädettömäksi ”pehmoleluksi” kuten ruotsittaret. Ja mikä parasta. Venäjällä viedään rikollista kuin pässiä narussa eikä uhria.

    Reply
 • 27.1.2018 at 19:39
  Permalink

  Vittu mitä paskaa.
  Kuka vittu viitsii.
  Just näitä mitkä antoi ymmärtää….
  Sitten kuitenkin kävi kutina jalkovälissä ja antoi.
  Sitten kadutti.
  Näitä löytyy miljoonia.
  Paskaa.

  Reply
 • 28.1.2018 at 05:53
  Permalink

  Naurettavuuksiin menee. Se että on raiskattu ei ole oikein mistää kulmasta mutta olisko ehkä aiemmin pitänyt ilmoitella. Tämä lehmä yrittää vain rahaa. Vai onko Seagalin venäjä sympatioissa jotain osuutta ”paljastukseen”. Tapahtuma oli nopeasti ohi, siinä voi olla myös syy tähän katkeruuteen.

  Reply
 • 28.1.2018 at 10:59
  Permalink

  Putinin kaverit tekee mitä mitä huvittaa, muut mitä saavat. Eikö rikokset vanhene jenkeissä?

  Reply
  • 28.1.2018 at 13:00
   Permalink

   Meinaat että Clintonit ovat putinin kavereita?

   Reply
 • 1.2.2018 at 12:15
  Permalink

  On se kumma että tyypit jotka tuovat niitä asioita esille, joita valtamediat eivät käsittele, ovat jossakin välissä r******s syytteiden keskellä. Samaan aikaan demokraatit Jenkeissä saavat rauhassa mellastaa pizzagatensa kanss, on Podestaa, Clinttonia ym..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.