Halla-aho: Helsinki tuhoaa turvapaikkamenettelyn uskottavuutta

Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho ottaa kantaa eiliseen Helsingin kaupunginhallituksen päätökseen, jonka perusteella paperittomille tarjotaan mittavat ilmaiset edut ja palvelut. Halla-aho kirjoittaa:

”Kysymys maan hallitukselle ja ennen kaikkea pääministeri Sipilälle:

Helsingin kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 21.11., valtuutettu Veronika Honkasalon tekemää aloitetta käsitellessään, että kaupungin tulee tarjota kattavia maksuttomia terveys- ja majoituspalveluja kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneille ja siten laittomasti maassa oleville ihmisille. Lisäksi kaupungin tulisi aktiivisesti mainostaa näitä palveluja mm. arabian ja somalin kielellä.

Päätöksellään Helsingin kaupunginhallitus tuhoaa aktiivisesti ulkomaalaislainsäädännön ja turvapaikkamenettelyn uskottavuutta. Maahantulijalle taataan sama palvelutaso riippumatta siitä, saako hän myönteisen vai kielteisen turvapaikkapäätöksen.

Maksuttomat terveyspalvelut ovat maailmassa harvinaista herkkua. On ilmiselvää, että sellaisten tarjoaminen kaikille halukkaille ensinnäkin houkuttelee kielteisen päätöksen saaneita ihmisiä jäämään laittomasti Suomeen ja toiseksi houkuttelee maahan lisää ihmisiä, joilla ei ole laillisia edellytyksiä kansainväliseen suojeluun tai oleskelulupaan muilla perusteilla. Tieto tällaisten palvelujen saatavuudesta leviää reaaliajassa internetissä, etenkin, kun niistä tiedotetaan lähtömaiden omalla kielellä.

Terveys- ja majoituspalvelujen avaaminen laittomasti maassa oleville vahingoittaa ennen kaikkea niitä suomalaisia ja Suomessa laillisesti asuvia, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää yksityisiä terveyspalveluja tai varaa hankkia asuntoa vapailta markkinoilta. On irvokasta, että päätöstä kannattaneet sosialidemokraatit, vasemmistoliitto ja vihreät hurskastelevat puheissaan pienituloisen ihmisen puolustamisella.

Turvapaikkaturismi ja laittomasti maassa oleskelevat ovat valtava ja kasvava ongelma niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Sipilän hallitus on vakuuttanut puuttuvansa tähän ongelmaan ja rohkaisevansa laittomasti maassa olevia palaamaan kotiinsa. Jos Suomen suurin kaupunki ja maahanmuuttajien pääasiallinen kohdepaikkakunta päinvastoin kaikin keinoin houkuttelee heitä jäämään, maan hallituksen tavoitteilta katoaa pohja.

Aikooko maan hallitus lainsäädännöllisin tai muin keinoin puuttua siihen, että maan pääkaupunki houkuttelee kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneita ihmisiä jäämään maahan ja siten sabotoi hallituksen tavoitetta saada laittomasti maassa oleskelevat poistumaan maasta?”

Lähde: Facebook

Lue myös:

24 thoughts on “Halla-aho: Helsinki tuhoaa turvapaikkamenettelyn uskottavuutta

 • 21.11.2017 at 11:03
  Permalink

  Helsingissä on sairaat päättäjät ja pitkälti sairaat asukkaat (äänestäjät). Virheet saa Helsingissä paljon ääniä ollessaan valtuustossa toiseksi suurin puolue ja ykkösenä vihertävä Kokoomus. Tällaista jälkeä siitä sitten tulee.

  Helsinki on Suomen mätäpaise.

  Reply
  • 25.11.2017 at 10:01
   Permalink

   NYT ON PIRU IRTI! Irakilainen duunikaveri joka seuraa monia arabien somekanavia kertoi, että tämä uutinen ON JO levinnyt kulovalkean tavoin kaikkiin Lähi-idän ja Afrikan maihin! Siellä pakataan nyt vimmaisesti laukkuja ja kaikilla on määränpäänä HELSINKI. Tulijoita on kuulemma valtava määrä. Enää ei auta, vaikka Helsinki peruisi päätöksensä – tulva ON JO alkanut!

   Reply
 • 21.11.2017 at 11:15
  Permalink

  Helsinki on vielä kuuuusessssaaaa noiden matujen takia. Muualla maassa loisivat siirtyvät Hell singin lihapatojen luo. Tätähän vapaavuori peräänkuuluttanut on toivonutkin, eli toive toteutuu.

  Reply
  • 21.11.2017 at 11:29
   Permalink

   Ja. veronmaksaja maksaa Lopulta ”kehityksen” loppusuoralla on tilanne jossa tuottavaa työtä tekevät veronmaksajat kaikkoavat syrjäkuntiin vaikka omasta materiaalisesta elintasostaan tinkien, ja oikeaa elintasoa eli turvallisuuttaan ensisijaisena pitäen, ja jäljelle jäävät vihreät, vasurit ja matut joista kukaan erittäin harvoin mitään tuottavaa työtä tekee. Ei tarvitse olla kummoinenkaan matemaatikko tajutakseen mikä tästä seuraa.

   Reply
 • 21.11.2017 at 11:24
  Permalink

  Ei ole tyhmyydellä mitään rajaa!
  Onneksi en asu Helsingissä!

  Reply
  • 21.11.2017 at 11:31
   Permalink

   Rajat auki tarkoittaakin juuri tätä: Rajatonta typeryyttä, idiotismin rajat sepposen selällään.

   Reply
   • 21.11.2017 at 17:53
    Permalink

    Ei kukaan ole noin tyhmä. Silkkaa pahuutta ja rikollisuutta tämä on

    Reply
 • 21.11.2017 at 11:30
  Permalink

  Ei voi kuin ihmetellä. Aikooko Helsinki tehdä Kataloniat kun se ei noudata vallassa olevan hallituksen tahtoa?

  Reply
  • 21.11.2017 at 13:53
   Permalink

   Sitähän tuo hellsingin napoleonin touhut vaikuttaa. Pian vapaamatkustajavuori vaatii hellsingille autonomiaa ja sen jälkeen itsenäisyyttä. Se sopisi ainakin minulle vallan mainiosti. Rajut tullimaksut hellsingin ja muun suomen välille ja jopa muuria voisi harkita että matut ja vasemmistovihreät kommunsitit pysyvät siellä.

   Reply
 • 21.11.2017 at 12:24
  Permalink

  No siinä meillä on vastavoimaa joo tälle mamutukselle. Halla-aho on huijari ja se on jo nähty satamiljoonaa kertaa 10 vuodessa. Nyt kaikki turvaamaan Halla-ahoon. Ikuisuushuijaus tämäkin ja suomalainen umpiluupää. Juuri Halla-ahon ja persujen kannattaminen ei johda mihinkään koskaan eikä tule koskaan johtamaan

  Reply
  • 24.11.2017 at 15:18
   Permalink

   Empä ole ääliömäisempää kommenttia lukenut, kuin tämä kihmursan kommentti, mutta varmaa on joku valopää jolla on joku karvaranne komerossa, koska sieltä päin ei naispuolisija ole maahan saapunut ja nyt tämä ääliö varmaa kysyy mistä päin

   Reply
  • 21.11.2017 at 15:44
   Permalink

   Miten selkeästi vihollisen asiaa ajava huijari voisi olla jokin vaihtoehto? Jos ei ole vaihtoehtoja, on alettava vaikuttamaan muuten. Vaikkapa aktivismilla. Demokratiahan on kusetusta ja kommunistidiktatuuri ollut aina. Vastarintaliike kielletään, mutta sitten jotain muuta valistustoimintaa ja kansalaisaktivismia

   Reply
 • 21.11.2017 at 19:58
  Permalink

  Helsingin hulluudesta maksaa koko Suomi. Helsinki olisi irroitettava itsenäiseksi kaupunkivaltioksi, jonne siirretään koko Suomesta kaikki ”rikastuttajat” rikkomaan Helsingin kaupunikuvaa ainaisiksi ajoiksi. Sitten muu Suomi heittää vesilintua Ottawan miinasopimuksella ja miinoittaa koko suojavallialueen sanoisinko, kattavasti. Ne kantasuomalaiset, jotka haluavat muualta Suomesta Helsinkiin – sinne vaan – ja ne helsinkiläiset kantasuomalaiset, jotka eivät tule siellä viihtymään voivat palata tänne Helvettiin pois ”Unelman” jaloista. Sen jälkeen lyödään hilat kiinni ja pysyy. That’s it!

  Reply
 • 21.11.2017 at 20:03
  Permalink

  Punaliberaalit punaporvari-maanpetturit viherpunikkien avustamina toteuttavat EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista suomalaisten ja muiden eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa,
  ks. ”EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat…”
  https://mvlehti.net/2015/08/26/lukija-eun-isa-kreivi-richard-coudenhove-kalergi/

  Reply
 • 22.11.2017 at 10:29
  Permalink

  ”Terveys- ja majoituspalvelujen avaaminen laittomasti maassa oleville vahingoittaa ennen kaikkea niitä suomalaisia ja Suomessa laillisesti asuvia, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää yksityisiä terveyspalveluja tai varaa hankkia asuntoa vapailta markkinoilta. On irvokasta, että päätöstä kannattaneet sosialidemokraatit, vasemmistoliitto ja vihreät hurskastelevat puheissaan pienituloisen ihmisen puolustamisella.”

  Näin todella on. Kaikkein uskomattominta on, että näitä puolueita äänestävät köyhät, vähäväkiset ja opiskelijat, joille oikeudenmukaisuus on ollut tärkeä asia. Nyt kun globaali maailma on tullut porstuaan, niin tärkeysjärjestys on muuttunut ’vieraat ensin’ kursailuksi, ja omat köyhät voidaan unohtaa. Kyllähän vihervassareidenkin luulisi ymmärtävän resurssien rajallisuuden. Kun ollaan monikultturalismin idealismin sokaisemia, niin päätökset tehdään tunnustuksellisten ideologisten tarkoitushakuisten lähtökohtien mukaan. Helsingin kaupunginhallitus on tuhoamassa kaupunkiaan.

  Reply
 • 22.11.2017 at 11:22
  Permalink

  Kyllähän tää urpoilu johtuu muusta kuin stadilaisista. Kehän ulkopuolelta, junan tuomat ja muut savolaiset kuvittelee että täällä on sama kuin böndellä.
  Risikko=Ylihärmä, Sipilä=Veteli, Soini= Rauma, Orpo= Köyliö, Räsänen= Sonkajärvi, V.Niinistö= Turku, Katainen= Siilinjärvi, Grahn-Laasonen= Forssa, Berner= Espoo, Vehvilänen= Leppävirta, Väyrynen= Kemi, Hakkarainen= Viitasaari, Halla-Aho= Tampere
  Vieläkö olet sitä mieltä että helsinkiläiset? Maalaisia kaikki tyynni! Pitäisi stikkaa stågeen paluupostina kotikulmilleen häröileen.

  Reply
 • 22.11.2017 at 11:24
  Permalink

  Ai niin, Honkasalo= Lappeenranta

  Reply
 • 22.11.2017 at 13:34
  Permalink

  Törkeetä dissaa stadii kun kaikki päättäjät on landelta. Ei kaikki tääl stadis oo punaviher pettureita ja matu rakastajia, vaikka niitä on tänne juurikin landelta ängennyt harmiksemme.

  Reply
 • 22.11.2017 at 18:01
  Permalink

  Avoimet rajat ja kuvitelmat, että massamuutolla auttamalla voidaan poistaa ongelmat, ovat naiiviutta ja osoitus siitä, ettei ymmärretä ilmiön massiivista kokoa. YK:n ennusteen mukaan Afrikan väkiluvun odotetaan kasvavan yli kaksinkertaiseksi nykyisestä 1,1 miljardista 25:ssä vuodessa. Se tarkoittaa 30 miljoonaa lisäsuun ilmestymistä joka vuosi. Siis kuusi kertaa Suomen asukasluku. Muslimimaissa moniavioisuus ja lapsiavioliitot kasvattavat väkimäärää tehokkaasti. Ja eurooppalaistenko tämä ongelma siirretään, Merkel ja muut Eu-byrokraatit, herätkää ihmeessä unesta.

  Reply
  • 23.11.2017 at 11:34
   Permalink

   No kyllä pitää olla mielisairas, jos noita rikollisia kuvittelee hyväuskoisiksi ja naiiveiksi uneksijoiksi, joiden tarvitsisi vain herätä tms. Miksi ihmeessä saarnaat tuollaista outoa paskaa?

   Reply
 • 23.11.2017 at 12:42
  Permalink

  Honkasalo selvästi epävakaa persoona. Olisko taustalla lääkkeiden väärinkäyttö..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.