Feministien ehdotus: Sukupuoli rikoksen koventamisperusteeksi

Entisen kansanedustajan, kirjailija Rosa Meriläisen, tutkija Saara Särmän ja toimittaja Johanna Vehkoon johtaman ajatushautomo Hatun mielestä sukupuoli pitää lisätä rikoslakiin viharikosten koventamisperusteeksi.

Hattu kirjoittaa tiedotteessaan:

”Verkkovihaan tulee kuitenkin puuttua myös yhteiskunnan taholta. Nykytilanteessa naisiin ja naisoletettuihin kohdistuva sukupuolittunut verkkoviha jää usein tutkimatta, koska sukupuoli ei ole rikoslain mukainen koventamisperuste. Näitä ovat “rikoksen tekeminen rotuun, ihonväriin, syntyperään, kansalliseen tai etniseen alkuperään, uskontoon tai vakaumukseen, seksuaaliseen suuntautumiseen tai vammaisuuteen perustuvasta taikka niihin rinnastettavasta muusta vaikuttimesta.” Sukupuolta ei mainita, ja tästä syystä naisviha jää liian usein tutkimatta.

Pohjoismaiden lainsäädäntöä kartoittaneen selvityksen mukaan miehillä on käytännössä naisia parempi oikeusturva verkkovihatilanteissa.

Liian moni nainen on jo pettynyt tehtyään rikosilmoituksia, jotka eivät johda mihinkään. Verkossa tapahtuneista uhkailuista ja vakavastakin häiriköinnistä huomattava osa jää kokonaan piiloon, eikä tätä naisiin kohdistuvaa rikollisuutta tilastoida mihinkään.

Hattu ehdottaa, että sukupuoli lisätään rikoslakiin koventamisperusteeksi.”

Lähde: Facebook

22 thoughts on “Feministien ehdotus: Sukupuoli rikoksen koventamisperusteeksi

 • 21.11.2017 at 12:39
  Permalink

  Feministeistä on mahdotonta tehdä parodiaa.

  Reply
  • 21.11.2017 at 12:43
   Permalink

   Totta, kyllä ne tekevät sen ihan itse!

   Reply
 • 21.11.2017 at 12:41
  Permalink

  Miten tämä nyt sitten käy yksiin sen kanssa että nämä samat väittävät sukupuolia olevan kymmeniä ellei satoja.Hattu hautomossa on nyt haudottu päät pehmeäksi tai oikeastaan pehmeämmäksi mitä olivat ennen tätä.Tuosta kolmikosta ei äly loista kauas.

  Reply
 • 21.11.2017 at 12:45
  Permalink

  ”Verkkovihan” aiheuttaminen ja provosointi päästelemällä aivopieruja ketsuppipullo vitussa, pitäisi ensisijaisesti kiriminalisoida.

  Reply
 • 21.11.2017 at 12:49
  Permalink

  Ja vielä hieman mustaa huumoria: Meriläinen näyttää hämmästyttävästi Masa Niemeltä drägissä, tuosta vaaleasta taikinakasasta voisi joku heikkonäköinen leipuri yrittää leipoa leipää, ja Vehkoon leukaperillä voisi helposti kyntää vaikka kaurapellon tai aurata tietä talvisin. Nuo eivät ole muuta kuin Naisen irvikuvia.

  Reply
 • 21.11.2017 at 13:17
  Permalink

  Jos tuo ehdotus etenee niin myös islamin harjoittaminen ja feminismi on laitettava rikoksen koventamisperusteeksi ja ilman tukkualennusta.

  Reply
 • 21.11.2017 at 13:34
  Permalink

  Voi voi mitä vitunvirkkailijat taas älämölöävät. Entäpä se, että raiskauksesta ei yleensä tule kuin ehdollista ja lastenahdistelijat pääsevät yllättävän pieniellä rangaistuksilla. Ja ne ovat niitä todella kamalia rikoksia. Virkkailijat voivat vetää hyvältä haisevat päänsä yli. Näpertelijöitä, tyhmiä, tarpeettomia itsensätehostajia, todellisuudentajun menettäneitä, noloja, mistä noita epäsikiöitä tupsahtelee? Pilaavat koko feminismiaatteen.

  Reply
  • 21.11.2017 at 13:47
   Permalink

   Kuinka feminismiaatteen voi pilata? Sama kuin sanoisi että paska pilaantui.

   Reply
 • 21.11.2017 at 13:41
  Permalink

  Menee vähän asian vierestä, mutta mitähän pelkoa tuolla kolmikolla on joutua esim. ahdistelun takia tukalaan tilanteeseen. Pelkkä ulkomuoto toimii jopa tehokkaampana karkoittimena kuin vaikka katkaistu haulikko. Nuokin voisvat kävellä vaikka alasti yön pimeiminä tunteina ihan missä vaan ja jopa raaemmatkin raiskaajat juoksisivat karkuun. Meriläistä poliisi voisi käyttää kuulusteluissa, paatuneikin rikollinen tunnutaisi vaikka mitä jos joutuis olla tuon kanssa kahden kesken.

  Reply
 • 21.11.2017 at 14:37
  Permalink

  Kaikki se, mitä nämä hullut eivät suostu näkemään tietyissä etnisisä ryhmissä, nähdään väkisin tutussa ja turvallisessa naapurissa, jota voi panetella ja solvata minkä haluaa ilman pelkoa väkivallasta.

  Raukkoja pikku paskiaisia. Ei paljoa enempää. Ja näiden hulluutta käytetään armotta hyväksi agendan eteen.

  Nämä raukat on niin eksyksissä että suorastaan janoavat jonkun kertomaan mikä on tämän viikon tärkein asia, samalla viitaten kintaalla todellisille ongelmile kuten lapsien raiskauksille ja ahdisteluille. Jos sitä ei myönntä, ei sitä ole koskaan tapahtunut.

  Reply
 • 21.11.2017 at 15:40
  Permalink

  Voiko tästä enää hllummaks mennä? tämä kysymys on kysytty satoja kertoja ja aina vain keksiivät jotain hullumpaa. Länsi on romahtamassa.

  Reply
 • 21.11.2017 at 16:28
  Permalink

  Meriläinen nyt tunkee julkisuuteen vaikka sitten tunkemalla ketsuppipullon vittuunsa ja kertomalla siitä lehdessä. MT- tapaushan tuossa on kyseessä.

  Reply
 • 21.11.2017 at 16:40
  Permalink

  Ja samaan aikaan vaaditaan sukupuolten välistä tasa-arvoa, koettakaa nyt jo päättää mitä haluatte.

  Reply
 • 21.11.2017 at 16:43
  Permalink

  Mitä jos vain helpotettais tuota laintulkitsemista ja koventamisperusteeksi riittäis, että syytetty on suomalainen mies?

  Reply
 • 21.11.2017 at 16:46
  Permalink

  #metoo vaikuttaa täällä Suomessa surkastuvan lähtökuoppiinsa. Mutta ei lopu femakoilta ideat miten sotkea ja hämmentää yhteiskuntaa sellaiseksi sekopäävallaksi jossa ei kukaan normaali ihminen voi enää tietää koska syyllistyy johonkin josta joutuu vastaamaan käräjätuvassa kovennetuin rangaistusvaatein. Onneksi nämä ovat vain ehdotuksia ja ulostuloja. Mutta tässäkin, kuten lähes kaikessa, vaikuttimet ovat itsekkäät ja siksi vilpittömät. He haluavat omalle räkytykselleen lainsuojan jolla vaientaa erimieltä olevat täysjärkiset jotka kimmastuvat sättimään idiotismia. VMP.

  Reply
 • 21.11.2017 at 16:58
  Permalink

  Miesviha eli misandria tarkoittaa miessukupuoleen kohdistuvaa vihaa tai syrjintää. Termin nimi tulee kreikan kielen sanoista misos (viha) ja andros (mies). Misandriaa ei tule sekoittaa misantropiaan, joka tarkoittaa ihmisiin kohdistuvaa vihaa.
  Kirjassaan My Enemy, My Love (1992) Judith Levine tuo esiin, miten miesviha johtaa miesten kohtuuttoman yleistävään leimaamiseen lapsiksi, mammanpojiksi, pettäjiksi, hylkääjiksi, hyväksikäyttäjiksi, pedoiksi, perversseiksi ja tappajiksi.
  Charlotte Haysin mukaan ”radikaalifeminismin miesvastaisuus on suodattunut laajalti kulttuurimme … tämä asenne on niin läpitunkeva, että tuskin enää huomaamme sitä.
  Individualistifeministi Wendy McElroy sanoo, että jotkut feministit ovat määritelleet uudelleen feminismin näkemyksen miehistä ”kuuman raivon käännyttyä kylmäksi vihaksi miehiä kohtaan”. Hänen mukaansa osa feministeistä pitää kaikkia miehiä raiskaajina ja feministit ovat liittoutuneet poliittisen korrektiuden liikkeen kanssa.
  Tutkijat Paul Nathanson ja Katherine K. Young analysoivat kirjoissaan Spreading Misandry ja Legalizing Misandry feminismin inspiroimaa miesvihaa. Christina Hoff-Sommersin mukaan feministinen miesviha johtaa suoraan naisvihaan.Osa johtavassa asemassa olevista feministeistä vihaa naisten enemmistöä, joka rakastaa miehiä, Hoff Summers toteaa kirjassaan Who Stole Feminism: How Women Have Betrayed Women

  Reply
  • 21.11.2017 at 17:56
   Permalink

   Naiset jotka vihaavat miehiä vihaavat vielä enemmän naisia jotka rakastavat miehiä, ei ihme jos kyseiset henkilöt näkevät kaikkialla vihapuhetta, vihakatselua vihakirjoittelua, vihamikroilmeitä nimeten vihansa kohteet fasisteiksi, rasisteiksi ja natseiksi saadakseen vihalleen ”oikeutuksen”.

   Reply
 • 21.11.2017 at 19:36
  Permalink

  Kirkuilija Roosa Meriläinen kuulemma nosteleee painoja sillä yhdellä asialla, koska hän ei saa lapsia. Joka tietenkin on se pandoran lipas, joka johtaa äärifeminismiin kun ei ole pilttiä ruokittavana ja hoidettavana. SuoraNAINEN luonnonlakihan on nimenomiasesti se, että naiset, jotka ovat martoja tai muutoin eivät halua edes perheellistyä. He suuntaavat syysmyrskyisen pahojen vibojen ryöpyn miehiä ja yhteiskuntaa vastaan, jota vastaan nuo käyvät pyhää sotaansa tuhotakseen sen kivikautiselle tasolle ts. islamilaiseksi valtioksi. Lisäksi tämä ”ajatushautomo” on kunnostautunut vitun virkkauksessa aivan aikuisen oikeesti ja myyvät näitä asiansa edistämiseksi. Talvisodassa v. 1939 Suomen naiset kutoivat villasukkia, lapasia ja sormikkaita, joita ei ollut kudottu sormenpäähän asti mahdollistaen näin kiväärillä ampumisen tulipalopakkasissa. Nämä oikeat naiset halusivat suojella omalta osaltaan isänmaataan ja tukea sen vapautta sekä länsimaista vapaata yhteiskuntajärjestelmää, jota demokratiaksi kutsuttiin vailla mielenterveysongelmaisia junttaryhmiä joiden valtapyrkimykset ja ihanne on diktatuuri ja mielivalta jota voi kutsua niskalaukaus-humanismiksi.

  Reply
 • 22.11.2017 at 00:38
  Permalink

  Nämä eivät ole oikeita feministejä, eivät toimi oikealla tavalla aatteen mukaisesti.

  Reply
 • 22.11.2017 at 08:45
  Permalink

  Mikä se on jolla on tissit ja kaksi kyrpää mutta vain yksi silmä päässä. Sukupuolensa kahdesti vaihtanut feministi.

  Reply
 • 22.11.2017 at 08:50
  Permalink

  Feministi kävi eläintarhassa. Apinatalossa käytyään feministi huomautti intendentille että apinatalossa on liikaa miespuolisia apinoita. Tähän intendentti vastasi suunnaten katseensa feministiin: – meillä olisi paikka auki naispuoliselle apinalle.

  Reply
 • 22.11.2017 at 12:36
  Permalink

  Mulla on niin saatanan pieni pili,etten pystyisi kuvan vasemmanpuoleista oletettua henkilöä (ilman kaikkia sukupuolia) raiskaamaan, mikäli oletetulla manaatilla sukupuolielimet sijaitsevat siellä minne luoja on ne luonut#kivapuhe

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.