Helsingin poliisi on kirjannut rikosilmoituksen epäillystä liikennerikkomuksesta Kesärannassa 11. kesäkuuta

Julkisuudessa on esitetty tietoja, joiden mukaan pääministerin virka-asunnolta Kesärannasta olisi poistunut sunnuntaina 11.6.2017 henkilö auton takakontissa. Helsingin poliisi vahvistaa, että tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus liikennerikkomuksesta.

‒ Esitutkintaa ei ole vielä aloitettu, ja päätös siitä tehdään myöhemmin. Poliisilla ei tässä vaiheessa ole tapauksesta muuta kerrottavaa, emmekä ota kantaa henkilön henkilöllisyyteen, toteaa rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Helsingin poliisi on kirjannut rikosilmoituksen epäillystä liikennerikkomuksesta Kesärannassa 11. kesäkuuta

  • 10.11.2017 at 17:15
    Permalink

    Suomessa on kaikki asiat päin helvettiä ja syöttöporsaat leikkii takaluukkuleikkejä. Nämä pellet tarvisivat kunnon kurmuutuksen SUOMI 100 vuotta hengen mukaisesti -loppu tälle sikailulle on jollaintapaa tehtävä!

    Reply
  • 10.11.2017 at 17:22
    Permalink

    Sipilän mahtikäskyllä poliisi joutuu luopumaan syytteistä. Tähän on tultu,miten on mahdollista että lestadiolainen pääministeri pyörittää Suomea kuin hullu persettä. Olisiko kansan aika nousta barrikaadeille. Äijä lypsää satoja miljoonia pojilleen,serkuilleen ja tutuilleen. Aina löytyy jostakin paskakeissistä tämän huru ukon nimi.Pyytää tänne kusettamalla kymmeniä tuhansia rintamakarkureita, vokkibisnes se vasta bisnes onkin. Suomi on kuralla ja uskottavuus mennyt ja nyt vielä takaluukku skandaali. Vittu meille nauretaan Euroopassa kippurassa.

    Reply
    • 12.11.2017 at 18:01
      Permalink

      Ja mikä hulluinta, osa suomalaisista kannattaa vieläkin tätä ukkoa!

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.