Näkökulma: Sukupuolittuneisuushysteria valtaa Suomea – Katso esimerkit

Viime aikoina naiset ja naisenmieliset miehet eli toisin sanoen feministit ovat yhä kiihtyvään tahtiin narisseet ja tehneet numeroa kaikesta, joka vähänkään tuo esille sukupuolten välisiä eroja. Asioiden, joita vastustetaan, kerrotaan olevan ”sukupuolittuneita”.

Kun viime talvena luin Aamulehdestä uutisen, jossa feministi naistoimittaja ja ilmeisesti vähintään yhtä feministi miesoletettu urheiluliikkeen myyjä tekivät numeroa ”sukupuolittuneista” luistimista, eli siitä, miksi naisille myydään kaunoluistimia ja miehille hokkareita, luulin sen ensin olevan huono vitsi. Mikä estää naisia ostamasta hokkareita, jos kaunoluistimet ahdistavat?

Mutta ilmeisen tosissaan Aamup… lehti tuntui kirjoituksessaan olevan. Ja lisää on samanlaista kamaa suollettu sen jälkeen sekä Aamulehden, muiden medioiden kuin yksityisten ihmistenkin toimesta.

Viime viikon kohokohtia tällä saralla oli ”kohu”, jossa joukko suomalaisia ammattiloukkaantujia pahoitti ulkomaalaisten perässä mielensä siitä, että Lidl myi tytöille ja pojille erilaisia pyjamia, eli erivärisiä ja erilaisilla teksteillä. Asiasta meuhkattiin sosiaalisessa mediassa ja kerättiin irtopisteitä muilta samanmielisiltä.

Toinen aivopieru oli se, kun Ylen toimittaja valitti uuden Tuntemattoman sotilaan ohjaajalle ja yhdelle pääosanesittäjistä sitä, että elokuvassa on liian vähän naisia. Hän ihan tosissaan esitti, että tekijät olisivat voineet tehdä sellaisenkin version, jossa on naisia rintamalla.

En ole yhtään yllättynyt siitä, että tällaisia päästää suustaan nimenomaan Ylen toimittaja. Yle tuntuu olevan vihervasemmistolaisten kulttuurimarxististen ”toimittajien” turvasatama ja suojatyöpaikka, jonka kautta he pääsevät ajamaan omaa ja Ylen johdon valitsemaa agendaa ja strategiaa, jonka perimmäinen tarkoitus on mielipidevaikuttamisen, valheellisen maailmankuvan levittämisen ja suoranaisen aivopesun keinoin tapahtuva Suomen mädättäminen.

Koska nykyään kaikkien sukupuolien välisten erojen esiintuominen on paheksuttavaa niin aikuisten kuin pienten lastenkin kohdalla, niin ehdotankin seuraavaa: Otetaan Suomessa joka paikassa käyttöön kaikille yhteiset WC-, pukuhuone- ja suihkutilat sekä saunavuorot. Nämä ihmisiä erottavat rajoitukset kun ovat erittäin sukupuolittuneita.

Ja kun vauhtiin päästään, niin samantien voimme yhtenäistää muodin. Olenkin jo kyllästynyt sukupuolittuneisiin miesten ja naisten erillisiin mallistoihin. Yhtenäismallistot kaikille ihmisille, niin kenties pääsemme ihastelemaan pelkkiin farkkushortseihin pukeutuneita yläosattomia naisia kesäkuumalla vetämässä terassilla kaljaa naamariinsa. Ja uimarannoilla voimme ihastella narubikineihin sonnustautuneita keski-ikäisiä vatsakkaita mieshenkilöitä.

Miksi muuten urheilukilpailuissa on vielä vanhanaikaiset, sukupuolittuneet sarjat erikseen miehille ja naisille? Kaikille yhteiset sarjat saman tien, niin katsotaan miten hyvin naiset pärjäävät voimaa ja kestävyyttä vaativissa lajeissa.

Ai niin, mutta kyllähän naiset vaativat naisten sarjojen säilyttämistä niissä lajeissa, joissa eri sarjoista on naisille hyötyä.

Sitähän se nykypäivän feminismi on. Silkkaa vainoharhaista tyhjänpäiväisyyksistä narisemista ja suoranaista miesvihaa.

Mainoksen alta voit katsoa YouTube-videon Ylen toimittajan vaatimuksista Tuntemattoman sotilaan tekijöille. Aiempi vastaava video poistettiin palvelusta ”tekijänoikeusrikkomuksen vuoksi”, joten ei ole takeita, kauanko tämäkään video siellä pysyy. Eli jos video ei näy, se on jo poistettu.

https://www.youtube.com/watch?v=CbbarAi80Bg

12 thoughts on “Näkökulma: Sukupuolittuneisuushysteria valtaa Suomea – Katso esimerkit

 • 30.10.2017 at 19:28
  Permalink

  sukupuolineutraaleja saunoja ja pukuhuoneita uimahalleihin odotellessa 🙂

  Reply
 • 30.10.2017 at 20:40
  Permalink

  Eikös nimet ole myös sukupuolittuneita? Miksi on Liisa tai Matti kun jo nimestä voi päätellä mitkä tavarat killuvat missäkin…

  Reply
  • 31.10.2017 at 11:14
   Permalink

   Joo ja noi femmarit vois myös vähän leikkuuttaa jalkovälejään, koska jalkojenvälihän jos mikä on sukupuolittunut.

   Reply
 • 30.10.2017 at 23:37
  Permalink

  mitäs jos eivät aja omaa agendaansa. ei kukaan voi yksinkertaisesti olla noin saatanan idiootti. mutta esittämällä idiootti ja pakkosyöttämällä ylen agendaa tienaakin leveän leivän tyhjäntoimittamisella ja täysin tyhjäpäisiä, aivan käsittämättömän idioottimaisia juttuja, ei toisaalta ole ihme että ahneet laiskat elämäntapa velttoilijat joista ei ole edes siivoojan työhön alentuun moisen paskan suoltamiseen, kun vaihtoehtoina on veronmaksajien varoin elää leveetä elämää ja suoltaa kaikenlaista mitä älyttömintä paskaa vs elää pienillä sossutuilla ja työttömyyskorvauksilla. ei kukaan oikeasti voi olla noin idiootti mitä nuo ”toimittajan” irvikuvat

  Reply
 • 31.10.2017 at 00:03
  Permalink

  New world orderille pitää saada uusi sivilisaatio joka koostuu juurettomista sukupuolettomista sekarotuisista haahuilijoisa joiden ÄO pyörii 70 tietämillä.Yksi hallitus yksi valuutta yksi uskonto

  ”Some even believe we (the Rockefeller family) are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as ’internationalists’ and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure — one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.”
  – David Rockefeller, Memoirs, page 405

  Reply
 • 31.10.2017 at 05:03
  Permalink

  Tulevaisuuden tuntematon sotilas:
  Vuosi 2117, ”Suomi” täyttää 200 vuotta ja syttyy sota. Väestö on vaihdettu lopullisesti. Rintamalle lähtevät naiset. Karvaranteet, Mohammed, Ibrahim ja kumppanit lähtevät turvapaikkaturisteiksi kuten esi-isänsä aikoinaan…..

  Reply
 • 31.10.2017 at 07:24
  Permalink

  Nämä täysin idiootit haahuilijat feministit ja heidän nuolijansa ovat niitä jotka naista halventavat! Ei sukupuolittuneisuus!
  Kysymys heille. Miksi naiset korostavat tissejään, suurentavat jopa niitä, lisäävät huuliinsa täytettä, jne, jne jos eivät halua erottua naisellisina naisina?

  Reply
 • 31.10.2017 at 07:27
  Permalink

  Jenni Maarit voisi itse leikkauttaa hiuksensa pois, lopettaa meikkaamisen ja kulkea mustassa säkissä! Miksi itse ei anna esimerkkiä, vaan vaatii vain muita sopeutumaan omiin sairaisiin oikkuihinsa!

  Reply
 • 31.10.2017 at 08:28
  Permalink

  Ja eihän niitä ihmisiä ja eläimiäkään saisi olla. Kuka tahansa voi vaikka ruveta kissaksi tai koiraksi, ja miksei kalaksi. Vapaa maailma. Itse tykkäisin olla kissa, sillä se voi mennä miten huvittaa, eikä kissaa taluteta hihnassa. Kotona odottaisi sitten se ruoka ja lämmin makuupaikka, jonka ne kustantavat jotka haluavat olla ihmisiä.

  Reply
 • 31.10.2017 at 09:12
  Permalink

  Viron spaa-hotelleissa on usein sukupuolineutraalit pukuhuoneet, esim. Pärnun Viikingissä. Pukuhuoneissa on lisäksi joukko erillisiä koppeja joihin voi mennä vaatteita vaihtamaan. Parhaimman näköiset naiset valitettavasti käyttävät tätä mahdollisuutta.

  Reply
 • 31.10.2017 at 15:14
  Permalink

  Miehellä on killuttimet ja tappi, naisella vako ja kolo johon tämä tappi pannahan. Mies laskee hetken hinkattuaan siemenensä, jossa lupupäät uivat naisen munasoluun. Toimenpide on kummallekkin osapuolelle miellyttävä. Yhden tai useamman lupupään siementäessä naisen munasolun, siitä kehittyy joko tyttö tai poikalapsi, mutta ei mitään sekäettä. Biologisesti on vain kaksi sukupuolta ja eunukilta on killuttimet ruunattu pois. Niin sanotut sukupuolineutraalit ovat pelkästään seksuaalisia mieltymyksiä jossa vika on korvien välissä. Vai milloinka voidaan mennä naimisiin Nokian kumisaappaan kanssa…

  Reply
 • 7.11.2017 at 14:04
  Permalink

  Tunsin syvää myötähäpeää tuon YLE:n tytön puolesta. Tarkoitus oli provoilla feministisesti mutta Louhimiehen ja Eero Ahon ilmeet kyllä olivat näkemisen arvoiset. Olisin kyllä servannut hieman tyttöä mutta Louhimies ja Aho olivat ensi hämmennyksen jälkeen viileän analyyttisiä ja väänisvät kohteliaasti rautalangasta tytölle hieman historiaa.Tämä valkoisen heteromiehen vaino alkaa saada jo koomisia piirteitä ja naurattaisi jos asia ei olisi vakava.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.