Rasmuksessa annetaan ymmärtää, että Las Vegasin uhrit ansaitsivat kohtalonsa

CBS-televisioyhtiön tuottaja Hayley Geftman-Gold kirjoitti Facebook-sivullaan, ettei häneltä heru myötätuntoa uhreille, koska hänen mukaansa suurin osa countrymusiikkin faneista on republikaaneja.

– Jos he eivät tehneet mitään, kun lapsia murhattiin, minulla ei ole toivoa siitä, että republikaanit ikinä tekisivät mitään oikein. En ole oikeastaan myötätuntoinen uhreja kohtaan, koska countrymusiikin fanit ovat usein republikaaneja asehulluja, kirjoitti Geftman-Gold.

Päivitys poistettiin, mutta se ehti levitä internetissä kovaa vauhtia. CBS irtisanoi liiketoiminnasta vastaavan tuottajan Geftman-Goldin kirjoituksen vuoksi.

Eräs Facebook-käyttäjä jakoi tuottajan irtisanomisesta kertovan uutisen rasismia vastustavassa Rasmus-ryhmässä seuraavilla saatesanoilla:

”Potkut tulivat nopeasti tälle CBS:n tuottajalle. Minusta tässä mauttomaksi tuomitussa postauksessa oli kuitenkin asiaa. Tietenkin voi todeta että papparainen tappoi tuskastuneena hänet itsensä tuottaneeseen kestämättömään elämänmuotoon mutta onhan tuo liian helppoa. Amerikkalaisten aselakien mielipuolisuuden kokivat nyt monet niistä jotka ovat taatusti vapaan aseenkanto-oikeuden vankkumattomia puolustajia. Sandy Hookissa tapettiin pieniä lapsia mutta tämä ei aiheuttanut mitään muutoksia aselakeihin koska republikaanit muutoksia vastustivat. NRA rahoitti Trumpin presidenttikampanjaa.Kantrifestivaaleilla ammunnan alkaessa esiintyneellä artistilla on oma metsästykseen keskittynyt yritys, ilmankos hän liukenikin lavalta niin sassiin ammunnan alkaessa kun aseet tuntee. Amerikassa alkaa aselainsäädäntö vaivata siinä vaiheessa kun BLM aktivistit alkavat toteuttaa kaduilla vapaata aseenkanto-oikeutta.”

Tähän eräs toinen käyttäjä kommentoi: ”Minusta vihjailu, että ammuskelun uhrit jotenkin ansaitsivat kohtalonsa, on TODELLA mauton.”

Siihen alkuperäinen aloittaja vastasi: ”Minä ymmärrän toimittajaa jossain määrin. Kun verrataan Sandy Hookin koulussa ammuttuja lapsia ja Las Vegasiin kokoontunutta porukkaa siinä on kaksi eri maailmaa. Pakkohan tämä on voida sanoa.”

Aloittajan näkemys on saanut myös tukea muilta samoin ajattelevilta. Mutta kritiikkiäkin tuli. ”Miten arvotat elämät eri arvoisiksi?”, kyselee eräs.

Lähteet: Iltalehti, Facebook

4 thoughts on “Rasmuksessa annetaan ymmärtää, että Las Vegasin uhrit ansaitsivat kohtalonsa

  • 4.10.2017 at 19:09
    Permalink

    On tiedossa että trumpin voiton jälkeen demokraatit rupesivat ostamaan aseita hurjalla vauhdilla mutta tällä murhamiehellä meni överiksi.

    Reply
  • 5.10.2017 at 05:07
    Permalink

    Osoittaa että Rasmus ja vastaavissa porukoissa on sitä vaarallisinta ainesta. Miksi poliisi ei tutki ja ota kantaa näiden pösilöiden teksteihin. Tuosta ei ole kovin pitkä matka tekoihin jos ajatukset ovat jo tuolla tasolla. Osa on toki mielenterveys ongelmaisia ja kuuluisivat hoidon piiriin ja osa jopa pakkohoitoon vaarallisuutensa takia.

    Reply
    • 9.10.2017 at 18:12
      Permalink

      Ei ole syytä tutkia. Rasmuksen väen vaarallisuus, tulevat teot ja mielenterveysongelmat ovat niitä vassareitten parempia vaarallisuuksia ja mt-ongelmia.

      Reply
  • 8.10.2017 at 00:18
    Permalink

    Ampujan omaisuudesta löytyi Antifa-materiaalia. Antifa on selkeästi USA:n perustuslain määritelmän mukaan terroristijärjestö, ja Rasmuksessa on myös paljon Antifa-tukijoita.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.