Yli miljoonan euron arvosta matkapuhelimia varkaille Akaassa – Poliisi pyytää vihjeitä

Viime viikonloppuna kahtena peräkkäisenä yönä oli Akaan Toijalassa tunkeuduttu Postin suureen varastokiinteistöön ja anastettu huomattava määrä matkapuhelimia. Tekoaika on ollut perjantain 29.9 – lauantain 30.9. välinen yö kello 23.00 – 04.30 ja seuraavana yönä 30.9. – 1.10.2017 kello 21.00 – 4.30 välisinä aikoina.

Kiinteistön hälytyslaitteet on onnistuttu välttämään siten, että teon toteuttamiseen on voitu käyttää pitkä aika. Uusia pakkauksissaan olleita matkapuhelimia oli anastettu yli kaksi tuhatta kappaletta. Anastetun omaisuuden arvo on yli miljoona euroa.

Anastetut puhelimet ovat merkiltään mm. Apple iPhone 7 ja 8, Samsung Galaxy S7 ja S8.

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä kyseisiltä öiltä Toijalan Satamatie 37:ssä sijaitsevan Postin varaston alueelta ja ympäristöstä. Poliisia kiinnostaa eritysesti havainnot Satamatien ja Lentiläntien risteyksen läheisyydestä.

Vihjeet voi soittaa poliisin vihjepuhelinnumeroon 029 544 5890 tai sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

One thought on “Yli miljoonan euron arvosta matkapuhelimia varkaille Akaassa – Poliisi pyytää vihjeitä

  • 4.10.2017 at 08:43
    Permalink

    No jopas olivat potin saaneet. Mutta kun hetken miettii niin se että ne olivat sisällä ja porukka osasi tulla oikeaan aikaan viittaa sisäpiirikeikkaan.

    No, nyt on sitten puhelimia halvalla. Jos olivat huumehörhöjä niin saavat niistä ehkä 100 000e. Jos ammattilaisia ja osaavat vaihtaa IMEI-koodit, niin enemmän.

    Saas nähdä missä tulevat kohta myyntiin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.