Tämän näköinen on lapsia itsemurhapommittajiksi yllyttänyt saarnaaja

Pakistanilaistaustainen imaami Kamran Hussain 40v. tuomittiin torstaina Lontoon Old Baileyssä kuudeksi ja puoleksi vuodeksi vankilaan terroristijärjestön tukemisesta. Hussain oli kertonut lapsille, että ns. martyyrius on parempaa kuin koulunkäynti. Hän oli myös ylistänyt ”islamilaista kalifaattia” l. ISIS:tä puheissaan.

Hussain vetosi oikeudessa saanmanvapauteen ja selitti että hänen marttyyrius-käsityksensä liittyy oleellisesti hänen uskontoonsa. Oikeus ei uskonut syytettyä. Syytteeseen ja tuomioon johtaneet puheet on pidetty moskeijassa Tunstall:issa Staffordshire:ssä, lähellä Lontoota. Kuulijoiden joukossa on ollut toistuvasti 10-vuotiaita lapsia. Hussain oli toiminut moskeijansa imaamina kuutisen vuotta, pitäen samansisältöisiä saarnoja kuulijoilleen.

Guardian.



3 thoughts on “Tämän näköinen on lapsia itsemurhapommittajiksi yllyttänyt saarnaaja

  • 29.9.2017 at 14:27
    Permalink

    Se on sitä parempaa saarnaamista.

    Reply
  • 29.9.2017 at 22:15
    Permalink

    Ulkonäön perusteella varmaan itsensä profeetta muhamedin mallia noudattavan lähiperheinsestisen lisääntymisperinteen jälkeläinen.

    Reply
  • 24.11.2017 at 12:46
    Permalink

    Pakistan. Maailman monikulttuurisin ja sisäsiittoisin alue käsittääkseni.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.