Käräjäoikeus päätti: Markus Pönkää ei vangita

Helsingin käräjäoikeus on tänään hylännyt paloittelusurmaaja Markus Pöngän vangitsemisvaatimuksen.

Paloittelumurhasta tuomittu Pönkä oli kansainvälisesti etsintäkuulutettu, Pönkä otettii Ruotsissa kiinni.

Pönkää koskeva laaja esitutkinta Keskusrikospoliisissa on kesken. Hänet oli  vangittu poissaolevana ennen kiinniottoa kahteen rikoskokonaisuuteen, mutta lisäksi häntä epäillään useista muista rikoksista. Tänään käräjäoikeus jätti  Markus Pöngän vangitsematta.

Lähde: Iltalehti

One thought on “Käräjäoikeus päätti: Markus Pönkää ei vangita

 • 4.9.2017 at 21:40
  Permalink

  Suomen demalalainen ”oikeus”-laitos.

  ”Mikä on Demla?

  Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

  Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

  Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.” – M a g n e e t t i m e d i a 14.11.2013

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.