Jussi Halla-aho sivaltaa Sipilää

Jussi Halla-aho on ottanut somessa viiltävästi kantaa pääministeri Sipilän väitteeseen siitä että valtaosa turvapaikanhakijoista olisi ”oikealla asialla”.

-Pääministerin mukaan ”valtaosa” turvapaikanhakijoista on ”oikealla asialla”. Kuitenkin valtaosa turvapaikanhakijoista saa kielteisen päätöksen turvapaikkahakemukseensa. Viranomainen on siis todennut, että he ovat hakeneet turvapaikkaa ilman perustetta tai väärin perustein. Samaan aikaan pääministeri korostaa, että suomalaisen viranomaisen ja oikeuslaitoksen päätöksiin on voitava luottaa.

Millä tavalla valtaosa turvapaikanhakijoista on ”oikealla asialla”, jos valtaosa turvapaikanhakijoista hakee turvapaikkaa ilman perusteita tai väärin perustein? Näkeekö pääministeri turvapaikkamenettelyn jonkinlaisena lottona, jonne aina sopii laittaa rivi vetämään? Joskus tärppää, joskus ei.

Suomen pakolaispolitiikkaa aiotaan tarkistaa niiltä osin mitä laki määrää maassa luvattomasti oleilevien piilottelusta ja virkavallan työn estämisestä esimerkiksi palautustilanteissa. Mm. Sipilän kommentit aiheesta voi lukea Nykysuomesta.

Sekä vasemmistoliiton, vihreiden että evankelisluterilaisen kirkon edustajia on jo ilmoittanut etteivät he aio noudattaa nykyisiä tai mahdollisia tulevia lakeja. Jotkut heistä jopa yllyttävät kansalaistottelemattomuuteen. Esimerkiksi vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto on todennut: ”Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden kohdalla kansalaistottelemattomuus on lähimmäisen auttamista” ja antoi ymmärtää että kannustaa ihmisiä kansalaistottelemattomuuteen siihen asti kunnes Suomi lopettaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden palautukset.

Lähde: facebook.com/jussi.hallaaho, verkkouutiset

 

11 thoughts on “Jussi Halla-aho sivaltaa Sipilää

 • 4.9.2017 at 21:07
  Permalink

  Tällaisilla toukoilla ei ole mitään edellytyksiä istua eduskunnassa.

  Reply
 • 4.9.2017 at 21:45
  Permalink

  Hyvä kysymys johon olisi viimein saatava selkeä vastaus. Suomeen on viimeisen kahden vuoden aikana tunkeutunut ja TUOTU LENNÄTTÄMÄLLÄ yli 45 000 muslimia joista selkeä enemmistö on sotilastaustaisia, erittäin agressiivisia ja ylimielisiä miehiä joille on järjestetty lähes diplomaattinen suojelu suomen polpon toimesta. Suomen laki ei koske tätä kunniakansalaisiksi ylennettyä joukkoa -todiste tästä nähtiin esimerkiksi tänäin kun yli 5 tuntia kestäneen mellakan jälkeen poliisi otti kiinni KAKSI (2) laitonta maahantunkeutujaa. Väkivaltaiseen mellakkaan aktiivisesti osallistuvia maahantunkeutujia oli kuitenkin useita kymmeniä…poliisi pyyteli anteeksi olemasaoloaan, kuin hakattu koira. Surullinen päivä jo ennestään erittäin epäluotettavaksi tiedetylle suomen poliisille.

  Niin. Se kysymys sipilälle: Mitä nämä sotilaat tekevät suomen maaperällä? Kenen käskystä ne on LAITTOMASTI kuljetettu/päästetty maahan? Mikä tehtävä tällä joukolla on suomessa? Miksi suomen laki ei koske tätä joukkoa? Kuka ja millä mandaatilla tälle joukolle on annettu erityisoikeuksia kantaväestöön nähden?

  -No siinä tulikin jo viisi kysymystä. Nyt odotetaan henkeä pidätellen mitä juha ”jihad” sipilä vastaa huolestuneen kansalaisen kysymyksiin…

  Reply
 • 4.9.2017 at 23:43
  Permalink

  Mikäs se ToukoPoukon ratkasu on kielteisen päätöksen saaneille turvapaikan hakijoille.
  ..oleskelulupa ja kansalaisuusko. Tosiaanko ansaitsemme tollasenki tuonne päättämään ?

  Reply
  • 5.9.2017 at 05:27
   Permalink

   Ei sillä toukohousun mielipiteellä oikeastaan ole paljoakaan väliä koska tilanteen hallinta on suomen osalta menetetty kokonaan -kukaan ei todellisuudessa tietä missä kukakin matu menee?, keitä tulee?, mitä sääntöjä tänäin noudatetaan?, paljonko maassa on 10 000 tyypin tarkkuudella väkeä? miten palautetaan 11 000 kielteisen saanutta? missä vitussa viipyy palautussopimus irakiin? paljonko lisää loisijoita ruåtsi työntää ensiviikolla? Milloin saksa lykkää 1600 täältä jo kerran lähtenyttä matua takaisin? milloin joku musuista päättää räjähtää?…muutamia ”hieman avoimena olevia asioita” mainitakseni…

   Nämä toukot, risikot, sika-soinit ym. pellet tykkää piperrellä kaikilla pienillä jutuilla vaikka koko helvetin palapeli on täysin sekaisin ja suomen ”maahanmuutto politiikka” perustuu puhtaasti tuuriin sekä saksan ja ruåtsin käskytyksiin. Omissa käsissä se ei todellakaan ole miltäänosin.

   -Automaattisesti myönnettävä ”väliaikainen” oleskelulupa olisi viimeinen naula suomineidon arkkuun -silloin täältä ei saataisi poistettua yhtäkään tyyppiä. Epäilen vahvasti että nämä perkeleet suunnittelevat antavansa irakin ihmeille kyseisen luvan koska sika-soini ei lihomiseltaan ole kerennyt palautussopimusta tekemään. toukopoika on juonessa mukana kun nämä eivät itse kehtaa moista ehdottaa..

   Jos Halla-aho ja persut eivät olisi vahtimassa niin nämä muut ajaisivat sen jyrki käteisen aikanaan ehdottaman 1,8 miljoonaa matua tänne nopeammin kuin ehtisi kissaa sanomaan. ei näitä vesseleitä kiinnosta vittuakaan keitä tässä maassa asuu.

   Reply
 • 5.9.2017 at 05:11
  Permalink

  No vielä Sipilän ilmoitus että antaa talonsa näille kielteisen päätöksen saaneille turvataloksi.Uskovainen lestadiolainen ei ole oikea henkilö Suomen pääministeriksi, koska usko näyttää sekoittavan pään ja menee kaiken järjen edelle. Varjele meitä vihreiden vallalta, muuten Suomi ajautuu lopulliseen kaaokseen. Nyt on tärkeää äänestää seuraavissa vaaleissa vaikka ehdokkaana olevia aidantolppia vihreiden sijaan.

  Reply
  • 5.9.2017 at 05:49
   Permalink

   Mulla alkaa usko poliittisilla päätöksillä saavutettavaan pelastumiseen hiipumaan -Persujen murskavoitto 2019 on ainut mikä voi tilanteen kääntää paremmaksi. Muilla puolueilla ei ole mitään hyödyllistä tarjolla -vain idiootteja tai umpikorruptoituneita rikollisia joita ei tämän maan asiat voisi vähempää kiinnostaa. 2023 tämä maa on nykymenolla taputeltu joten niitä ei kannata edes miettiä.

   Reply
   • 5.9.2017 at 07:45
    Permalink

    Persut petkuttavat, vaikka saisivat murskavoiton. He ovat suvakkihuijaus

    Reply
    • 5.9.2017 at 18:15
     Permalink

     Olen osittain samaa mieltä -totuus kuitenkin on ettei ennen 2019 vaaleja ehdi mitään varteenotettavaa isänmaallista puoluetta syntyä. Sellainen ehdottomasti tarvitaan mutta kaikki viritelmät mitä viimevuosina on ollut ovat jumittuneet lähtötelineisiin. Suurin syy mielestäni on todellisen johtajuuden puute -tarvitaan YKSI päällikkö jota muut ovat valmiina seuraamaan vaikka alimpaan helvettiin. Kovissa otteluissa demokratia ei toimi -päätökset on oltava nopeita.

     Reply
 • 5.9.2017 at 06:39
  Permalink

  Sipilä voisi vaikka vetää itsensä wc-pytystä alas.
  Täysi urpo!

  Reply
 • 10.11.2017 at 19:01
  Permalink

  Jostain syystä ”oikea” asia ei vedä turvapaikanhakijoita esim. Puolaan? No minä ja moni muu tietää vastauksen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.