Meksikossa rajuja yhteenottoja poliisin ja huumekartellien välillä – video

Meksikossa poliisi joutui luotisateeseen kesken ratsian. Hyökkäys oli maan raaimpaa huumekartellia Juarez kartellia vastaan.

Juarez kartelli tunnetaan Meksikossa kokainin, heroinin ja metamfetamiinin suurimpina myyjinä ja salakuljettajina. Kartelli on suorittanut myös useita joukkoteloituksia maassa. Kartellin johtajan kiinni johtaneesta vihjeestä on olemassa Meksikossa 2 miljoonan dollarin palkkio.

juarez cartel

Kartellin on arvioitu tienaavan huumekaupasta noin miljardi dollaria vuodessa. Reporttereita maassa on kuollut 38 vuodesta -92 kirjoitettuaan paljastuksia kartellien toiminnasta.

Viimeisin kuollut reportteri tältä vuodelta oli Miroslava Breach. Breach julkaisi lehdessä paljastuksen kartellien ja poliitikkojen yhteistyöstä.

Videolla poliisit joutuvat vastaamaan tulee hyvin nopeasti. Haalarikameran kuva näyttää, kuinka poliisi ei edes pääse autostaan ulos ennen kun tulitus alkaa. Poliisi hyökkää kuitenkin kartellia vastaan ja ampuu 17 laukausta, ennen kun vetäytyy suojaan viuhuvilta luodeilta.

lähteet: Youtube, insightcrime, dailynews

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.