Sotaveteraanien hautoja häpäisty USA:ssa

14-kuukautisen vauvan hauta häpäistiin sotaveteraanien hautojen ohessa Yhdysvalloissa. Emma Jane McElmurray oli haudattu 1884 historialliselle hautausmaalle, jossa on hautoja vuodesta 1758 alkaen.Georgian vanhin hautausmaa sijaitsee maaseudulla Waynesborossa. Häpäistyjen hautojen sotilaiden univormuja oli riisuttu, nappeja revitty ja imeväisen Emman luut oli jätetty lojumaan pitkin.

Häpäistyjen sotaveteraanien haudat olivat peräisin kolmesta eri sodasta, Yhdysvaltain itsenäistymissodasta, sisällissodasta ja ensimmäisestä maailmansodasta.

Asiasta kertoi Daily Mail.One thought on “Sotaveteraanien hautoja häpäisty USA:ssa

  • 26.8.2017 at 06:12
    Permalink

    Kummaksi on mennyt ilmapiiri jenkeissä.Tällä menolla alkaa tulla melko varmasti myös ruumiita. Miettinyt vaan että mikä taho tämän takana on koska näyttää olevan hyvin organsoitua toimintaa ja se vaatii myös rahaa. Tuota on turha väittää spontaaniksi toiminnaksi koska sitä se ei ole.Useinhan tällaisilla touhuilla taustalla on viranomaisten hiljainen hyväksyntä ja veikkaan että Trumpin selän takan touhuaa nyt isommat voimat tarkoituksena saada hänet syrjään.Siitä voi vaan lähetä hallitsematon sisällisotaa muistuttava tapahtuma liikeelle koska tuolla mantereella aseita löytyy joka lähtöön myös siviileltä ja lähes puolisotilaallisilta porukoilta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.