USA: mellakointia viiteen kaupunkiin

Yhdysvaltain Demokraatti-siiven alle lukeutuva vasemmisto ja äärivasemmisto aikovat paitsi häiritä Trumpin puhetilaisuutta tiistaina, myös mellakoida useassa kaupungissa myöhemmin.George Soroksen ja muiden Demokraatti-lahjoittajien rahoittama vasemmistokoalitio pyrkii järjestämään tuhansien ”vastarintamielenosoittajien” mielenosoituksen häiritsemään Trumpin puhetilaisuutta hänen omille kannattajillen Phoenixissa tiistaina.

Äärivasemmistolaiset mielenosoittajat tähtäävät ”sisällissotaan” joka johtaa ”vallanvaihtoon” 4.11. järjestettävässä mielenosoituksessa, joka aiotaan järjestää vallankumouksellisten kommunistien toimesta ainakin New Yorkissa, Chicagossa, Los Angelesissa ja San Fransiscossa.

Asiasta raportoi DC ja IW.2 thoughts on “USA: mellakointia viiteen kaupunkiin

 • 23.8.2017 at 05:32
  Permalink

  Kyllä lyijy ja kumiluodit rahoittaa kovimmatkin anarksitit kummasti jos tilanne äityy liian kuumaksi.Se raja ylittyy varmaan jos ihmisä alkaa kuolemaan ja sivullisten omaisuutta tuhotaan hullun lailla.

  Reply
 • 23.8.2017 at 09:13
  Permalink

  Jos noi ihmiset käyttäisivät kaiken tuon energian työn tekemiseen niin Amerikka olisi hyvä maa asua ja nuo kuluisivat rikkaimpiin ihmisiin. Mutta kun ne ovat niin tyhmiä että mieluummin rikkovat yhteistä omaisuutta ja huutavat kaduilla vuorkaudet läpensä juoden alkoholia ja käyttäen huumeita, niin heidän elämänsä on kurjaa. Lopun elämää, joka ei välttämättä ole kovin pitkä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.