Pakkopalautus keskeytyi jälleen Helsinki-Vantaalla (video)

Eri FB-ryhmissä julkaistun kännykkävideon mukaan Helsinki-Vantaan lentokentällä Turkish Airlinesin lennon lähdössä pakkopalautus olisi jälleen keskeytynyt matkustajien häirinnän vuoksi. Muun muassa hashtag #SaveHaider viittaa siihen, että kyseessä voisi olla mediahuomiota saaneen 24-vuotiaan irakilaisnaisen tapaus.

Pakkopalautusten vastustajat riemuitsevat. Ovathan he levittäneet myös paikallisjunissa lentolehtistä, joka yllyttää osoittamaan lainvastaisesti mieltä lennoilla, joilla on pakkopalautettavia.

Brave co-travellers stood up to oppose the forced deportation of Iraqi asylum seeker on Turkish Airlines flight from Helsinki today. Deportation was stopped. Solidarity is our weapon!

Viranomaiset eivät ole vielä ehtineet tiedottaa asiasta.

Rikkoivatko kyseiset matkustajat lentoyhtiön sääntöjen lisäksi myös Suomen ilmailulakia.

Lähde: Seis Karkoituksille FB-ryhmä


12 thoughts on “Pakkopalautus keskeytyi jälleen Helsinki-Vantaalla (video)

 • 16.8.2017 at 01:30
  Permalink

  Mikä on kontrolli matkustajille, että noi ns, suvakit pääse koneeseen estämään palautuksia. Koska tuolla on ihan selvästi Stop Deportations porukka, joka saa häsäkä aikaan.

  Reply
 • 16.8.2017 at 06:54
  Permalink

  tuohon viivästyksestä aiheutuvat kulut asianosaisille maksettavaksi. Taisi olla 200 Eur/matkustaja kun lentomatka on alle 1500 km, 400 eur / 1500-3000 km ja 600 Eur kun matka on yli 3200 km. 250 * näillä summilla niin jo loppuu.

  Reply
 • 16.8.2017 at 07:58
  Permalink

  Ei muuta kuin piikki perseeseen, ja mieluummin lopettamis tarkoituksella, niin kyllä loppuu oikeuden päätösten vastustaminen!

  Reply
 • 16.8.2017 at 08:35
  Permalink

  ”He is not an animal”, toistelee joku kikkarapää lapsenraiskaaja videolla, ja on oikeassa koska nämä kusettajat, kaarnalaivan kaivertajat ja autolla väkijoukkoon raukkamaisesti ajelevat, eivät ole läheskään eläimen arvoisia vaan alinta saastaa. Nämä sankarit vievät Suomalaista yhteiskuntaa 100-0, apunaan rahanahneet poliitikot ja mistäänmitääntietämättömät hyväosaiset naiivit hyysäriakat, jotka ovat niin saatanan hyviä ihmisiä olevinaan. Kai se musta tippurinen kikkeli sitten kiihottaa.

  Reply
  • 16.8.2017 at 23:27
   Permalink

   Charlottesvillessä väkijoukkoon ajoi rasisti, Kalliossa jalkakäytävälle ajoi suomalainen, ja kukas Kalevankadulla jalankulkijoiden päälle ajoi, muslimi? Ei.
   Kansallismielisen aatteen taakse pesiytynyt rasismi ja ulkomaalaisviha on pelkuruutta ja säälittävää. Lukekaa enemmän, oppikaa historiasta.
   Uusnatsismi ei saa saada Suomesta jalansijaa.
   Olkaa rohkeita ja kyseenalaistakaa ajatuksianne. Tulette huomaamaan, että teitä on johdettu harhaan.

   Reply
   • 19.8.2017 at 13:24
    Permalink

    Ja turussa puukotti rasisti, eiku….

    Reply
 • 16.8.2017 at 11:01
  Permalink

  Säälittävää. Ehkä olisi pidemmän päälle vaivattomampaa ja edullisempaa vaan ostaa palautuspalvelut sellaiselta, joka sen osaa. Kuten venäläisiltä.

  Jos poliisi ei onnistu noin suoraviivaisessa hommassa, miten se voi onnistua missään monimutkaisemmassakaan, kuten yleisen järjestyksen turvaamisella silloin kun elukat pääsevät takaisin kadulle tekemään rasistisia viharikoksia?

  Reply
 • 16.8.2017 at 14:38
  Permalink

  On se helvetti ettei tätäkään millään saada sujumaan 🙁

  Reply
 • 16.8.2017 at 14:57
  Permalink

  Mikä tätä maata vaivaa? Vielä vähän aikaa sitten ” kyyditykset” sujuivat mallikkaasti virkavallan ja papiston tukemana puhumattakaan kommunistien ja kapinallisen viemistä kuopan reunoille. Hommat hoidettiin eikä edes kulutettu veronmaksajien rahoja.

  Reply
 • 16.8.2017 at 22:23
  Permalink

  Ulkoistakaa noi palautukset CIA:lle, ei varmasti jää palautukset tekemättä jonkun mokkakyrvän itkupotkuraivareiden takia.

  Reply
 • 16.8.2017 at 22:23
  Permalink

  Jumalauta mitä älämölöö!
  Saatana sentään!

  Reply
 • 17.8.2017 at 08:08
  Permalink

  Lähde.. Naurettavaa. Kaiken se uskoo : D

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.