Trump rökitti kaikki Charlottesvillen tapahtumista

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump piti rajun lehdistötilaisuuden, jossa hän otti kantaa Charlottesvillen tapahtumiin. Hänen mukaansa päivä oli synkkä Yhdysvalloille.Trump rökitti tapahtumista niin Antifan kuin ”valkoiset nationalistitkin” mikä suututti paikalla ollutta lehdistöä. Trump sanoi, että tarinassa on kaksi puolta ja sanoi, että molemmilla puolilla oli myös hyviä ihmisiä oikein aikein paikan päällä Charlottesvillessä.

Trump mainitsi, että Robert E. Leen patsaan alasottoa vastustaneiden joukossa oli hyviä ihmisiä ja että äärivasemmistolaisista osa oli tullut paikalle pahoin aikein pesäpallomailat käsissä.

Presidentti huomautti myös, että patsaan alasottoa vastustaneilla oli lupa mielenilmaukseen jota vastamielenosoitukseen tulleilla äärivasemmistolaisilla ei ollut.

Yhdysvalloissa on epätavallista, että kukaan tuomitsee äärivasemmiston ja antifan toimintaa. Nyt se tuli kaikkein korkeimmalta tasolta.

Katso video alta:5 thoughts on “Trump rökitti kaikki Charlottesvillen tapahtumista

 • 16.8.2017 at 02:07
  Permalink

  Antifalta oli löytynyt myös puukkoja.

  Reply
 • 16.8.2017 at 09:10
  Permalink

  Antifahan on nykyajan versio NSDAP:n ruskea paitaisista huligaani iskujoukoista. On kääntynyt ideologia vahvasti itseään vastaan. Nehän on käytännössä ainoat todelliset natsit mitä on jäljellä.

  Reply
  • 16.8.2017 at 10:29
   Permalink

   Kenen kertomaan asioiden kulkuun luotat? Tarinat Gestapostakin on osoittautuneet saduiksi jo aikaa sitten. Mistä kaikesta muusta on valehdeltu? Onko mikään niinkuin se on annettu voittajien värittämässä historiassa?

   Reply
   • 16.8.2017 at 14:05
    Permalink

    Ei mikään millä on merkitystä -valtavan mittaluokan huijaus.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.