Vaatimus: Trumpin Twitter suljettava terrorismin tukemisen takia!

Anne Frank Center on vaatinut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin Twitter-tilien sulkemista sen takia, että heidän mukaansa presidentti Trump tukee kotimaista terrorismia.


 

Anne Frank Center for Mutual Respect kertoi ymmärtävänsä, jos presidentin @POTUS-tiliä ei voida sulkea, mutta toivoi että vähintään Donald Trumpin henkilökohtainen tili suljettaisiin.

 

 

AFC julkaisi myös laajemman kannanoton, jossa se kritisoi presidentti Trumpin kannanottoa Charlottesvillen tapahtumiin, jossa presidentti syytti molempia osapuolia tapahtuneista yhteenotoista.

Siinä se syytti Trumpia valkoista ylivaltaa kannattavien uusnatsien sympatisoijaksi ja antoi ymmärtää, että presidentti Trump on rasisti, antisemitisti ja täynnä vihaa.

 

 

AFC ilmoittaa sivuillaan puolustavansa ihmisoikeuksia ja vastustavansa syrjintää. Anne Frank oli kuuluisin holokaustin uhreista.

Presidentti Trumpin Twitter-tilejä ei ole toistaiseksi suljettu vaatimuksesta huolimatta.

Lähteet: Washingtonexaminer, Twitter, Anne Frank Center for Mutual Respect ja Wikipedia.

 


VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.