Ministeri Berner: Tavoitteena on palveluiden parantaminen ja kasvu raideliikenteessä

– Raideliikenteen kilpailun avaamisen tavoitteena on parantaa rautatieliikenteen palvelutasoa sekä kasvattaa junaliikenteen osuutta henkilöliikenteessä. Kasvun myötä myös rautatieliikenteen työpaikat lisääntyvät, toteaa liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Hallitus päätti raideliikenteen kilpailun avaamiseksi tehtävistä toimista talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa 10.4.2017.

– Valmistelu tehtyjen päätösten toimeenpanemiseksi alkaa nyt ja toivon, että voimme tehdä tätä työtä tiiviissä ja hyvässä yhteistyössä VR-Yhtymä Oy:n ja sen henkilöstöjärjestöjen kanssa. Tapasin jo eilen henkilöstöjärjestöjen puheenjohtajia. Mielestäni tapaaminen oli rakentava, sanoo ministeri Berner.

– On erittäin valitettavaa, että veturimiesten työnseisaus aiheuttaa haittaa junamatkustajille ja ihmisten arkeen, sanoo ministeri Berner.

12 thoughts on “Ministeri Berner: Tavoitteena on palveluiden parantaminen ja kasvu raideliikenteessä

  • 10.8.2017 at 17:07
    Permalink

    Keskiajalla olisi poltettu noitana…

    Reply
  • 10.8.2017 at 18:31
    Permalink

    Eli kaverit kokoomus ja keskusta golfaaja kavereista odottavat vesi kielellä tästä loistavasta mahdollisuudesta ansaita hieman ylimääräistä. Verojahan näistä ei makseta, ne on köyhiä varten.

    Reply
  • 10.8.2017 at 18:33
    Permalink

    Suomen suurin PUHALLUS…Bernerille ja kavereille…

    Reply
  • 10.8.2017 at 18:37
    Permalink

    Kerman kuoriminen lipsahti jo ja sehän se tavoite on.

    Reply
  • 10.8.2017 at 18:43
    Permalink

    Tyhjästä maksetaan ministerin palkkaa. Ei tule mitään älyllistä vaan sotkee kaiken mihin koskee. Maalaisjärki puuttuu samoin käytäntö. Kuvittelee et koko Suomi on samanlainen kuin kehä 1 sisäpuolella.

    Reply
  • 10.8.2017 at 18:48
    Permalink

    Odotetaan mitä löytyy bisneksiä taustalta kunhan asiat tasaantuvat. Tuskin mitään niin hyvin pystyy piilottamaan,yrityksiään yhteyksiään.

    Reply
  • 10.8.2017 at 19:05
    Permalink

    menis vaan sinne sveitsiin tekemään näitä tyhmyyksiään jos vaikka onnistuis paremmin

    Reply
  • 10.8.2017 at 21:25
    Permalink

    Kuinka palvelu paranee? Ei mitenkään. ”Posti Pekka” eli Pekka Vennamo julisti postin palvelujen ”paranevan” vähentämällä tuntuvasti toimipaikkoja Suomessa.
    Tämä oli se neitsymatka käsitteillä, jotka eivät enää tarkoittaneet sitä, mitä niillä absoluuttisena totuutena aikaisemmin tarkoitettiin.
    Esim. kun pienesä kunnasta tai kylästä kuoli toinen tai ainut kauppa pois. Silloin reaalisesti palvelut huononivat, koska ei ollut enää kuin yksi kauppa. Puhumatakaan, että ainutkin lähti.
    Ministereiden puhuessa palturia ja ”täyttä paskaa” päin äänestäjien naamaa vakavalla naamalla on pettämistä ja kusettamista, josta asianomainen kansanperinteessä sai suoraan pataansa.
    Bernerin akka puhuu puuta heinää tietäen valehtevansa nähdessään jo nyt seurauksen mihin se loppupäässä johtaa. Mutta silloin hän onkin jo Sveitsissä hieromassa käsiään palkkiorahojen ollessa turvallisesti Sveitsin pankkitileillä ja Cayman saarilla

    Reply
  • 10.8.2017 at 21:59
    Permalink

    Taas täysin toimiva systeemi tuhotaan.
    Toi ämmä on jonkin salaseuran myyrä, tarkoitus vain nyhtää rahaa ja kiertää veroja. Jonkun vuoden päästä ihmetellään kun taas meni homma vituiksi.
    Samoin käy taxiliikenteen kanssa.
    Ja niin kävi sähköverkkojen kanssa.
    Kuten kävi katsastustoiminnan kanssa, sijoitusyhtiöt omistaa ja kiertää veroja.
    Ja hinnat sen kuin nousee, se siitä kilpailusta….

    Reply
  • 10.8.2017 at 22:22
    Permalink

    Ruotsistako tämäki idea on kopioitu? Siellähän toimi yhtä hyvin kun tämä monikulttuurisuus projekti joka räjähtää naamalle. Montako miljoonaa valtio joutunu maksamaan tästä samasta ideasta,sitä en muista mutta se ei ollut pikkuraha.
    Kaikki halpenee, luvataan. Samoin kun liityttiin eu:hun tai myytiin sähkönjakelu. Nostappa käsi ylös jos nyt tuntuu että niin kävi.

    Reply
  • 11.8.2017 at 14:47
    Permalink

    Kuinka kävi Tielaitoksen? Postin? Se siitä yhtiöttämisestä. …

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.