Netti nauraa Googlelle – Katso kuvat!

Googlen insinööri James Damore otti kantaa yrityksen politiikkaan, joka syrji konservatiiveja ja haittasi yrityksen toimintaa.

Google irtisanoi insinöörin. Wikileaks lupasi palkata hänet – ja mikä parasta? Se, että Internet ottaa tapauksesta ilon irti. Tapauksesta irvaillaan #GoogleManifesto-häsän kanssa.

James Damore aikoo aloittaa lakitoimet Googlea vastaan, irtisanominen varsin todennäköisesti oli laiton. Yritystoiminnan kehittäminen ei ole irtisanomisperuste.

Katso kuvat alta.Googlen vaikea päätös: a) Ihmiset ovat moninaisia ja erilaisia, moninaisuus on voimamme b) Sukupuolen moninaisuutta / sukupuolieroja ei ole ja jos olet eri mieltä, saat potkut.

Julian Assange sivaltaa Googlea: ”Google yhdessä kuvassa” – videon teksti: Google tuntuu ideologiselta kaikukammiolta:

https://twitter.com/JuliannAssange/status/894972595723919360

Mike Cernovich tarjoilee eri meemeistä lyhyen videokimaran:

https://twitter.com/Cernovich/status/895002701573926912Googlen päämaja: ”Jäbä, koetatko saada meidät näyttämään joltain kultilta? Saat potkut!”

Irvailu Googlen tieteenkieltämiselle englanniksi.

https://twitter.com/The_Petrichory/status/894941427813109761

Reaktio #GoogleManifesto:on oikeuttaa GoogleManifeston.

Lähteet: Twitter, ZeroHedge, jnpp. Kuvia tulee lisää tänne: #GoogleManifesto / Photos. Alla aiempi artikkeli aiheesta.VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.