Tillerson Lavroville Manilassa: Venäjä on sekaantunut USA:n vaaleihin

USA:n ulkoministeri Rexc Tillerson ja venäläinen kollegansa Sergei Lavrov tapasivat sunnuntaina (06.08.) Manilassa kansainvälisen kokouksen yhteydessä. Heidän keskustelunsa käsitteli USA:n ja Venäjän välisten suhteiden kehittymistä presidentti Donald Trumpin äskettäin määräämien uusien Venäjään kohdistuvien pakotteiden jälkeen.

Venäjä on määrännyt 775 amerikkalaista diplomaattia poistumaan maasta 01.09. jälkeen. Tillertonin mukaan USA ilmoittaa suhtautumisestaan asiaan tuon päivämään jälkeen. USA ja Venäjä ovat jo nokitelleet toisilleen diplomaattien käyttämistä lomakiinteistöistä Moskovassa ja Washingtonissa.

Keskusteluissa käsiteltiin myös Ukrainan ja Korean niemimaan tilanteita.

  • Lavrov, joka tapasi Yhdysvaltain ulkoministeri Rex Tillersonin kansainvälisessä Manillassa pidetyssä kokouksessa, sanoi, että ensimmäinen asia, jota Tillerson kysyi, oli Venäjän vastalauseen uusista Yhdysvaltain pakotteista Moskovasta. Reuters.
  • Yhdysvaltain ulkoministeri Rex Tillerson kertoo sanoneensa venäläiselle virkaveljelleen Sergei Lavroville, että Moskovan sekaantuminen Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleihin on aiheuttanut syvää epäluottamusta maiden välille. Iltalehti.



2 thoughts on “Tillerson Lavroville Manilassa: Venäjä on sekaantunut USA:n vaaleihin

  • 7.8.2017 at 09:40
    Permalink

    Pikku kersojen touhua varsinkin nyt kun on todelliset mahdollisuudet parantaa kahden suurvallan suhteita edes kylmänsodan vallitsessa olleelle tasolle. Silloinkin tosin oli aika-ajoin ryppyjä parisuhteessa, mutta yleensä kasvokkain ei toisille irvistelty. Ei ainakaan kameroiden edessä. Edes silloin kuin ydinaseohjusten vähennynneuvottelut eivät onnistuneet, ei siltoja poltettu takana. Eihän kaikki voi aina onnistua joka kerta. Ja jos media taivastee tai maalailee piruja seinille kun eivät muuta osaa, niin itse osapuolten ei pidä antaa niille mitään merkitystä. Kyllähän kaikki tietävät nyky -median ja sen edesottamukset. Mutta on olemassa suuri joukko ihmisiä, joita ne (mediat) vievät kuin litran mittaa.

    Reply
  • 7.8.2017 at 13:15
    Permalink

    Nyt niitä todisteita pöytään tai turvat tukkoon -jatkuva asiasta jankkaaminen ilman kiistattomia todisteita on selkeästi toistoon perustuvaa propagandaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.